Журналист: Слави копира Доган и Борисов по загадъчност

Резултатът на ДПС е далеч от поставените цели, смята Илхан Андай
13 юли 2021 11:20, Красимир Ангелов
26

Как премина изборният ден в Турция? Възможна ли е коалиция между "Има такъв народ" и ДПС?

"В Турция разочарованието е много голямо за активистите на ДПС", заяви журналистът Илхан Андай в ефира "България сутрин".

Още по темата
"Машинното гласуване беше голям проблем както в смесените региони, така и в Турция. По тази причина в тези 112 секции, още при подаването на заявленията в Турция, отиграха така, че 72 секции да бъдат за гласуване с хартиени бюлетини. Въпреки това пасивността беше за отбелязване", посочи журналистът.

Андай коментира, че ДПС, със сбора от Турция и България, остава под 300 000 гласа, което е слаб резултат.

"Това е твърде далеч от поставените цели - 430 000-450 000 гласа, които гарантираха на ДПС по-сериозно присъствие", добави той пред Bulgaria ON AIR.

"Ако вчера Слави имаше само 64 депутатски места за подкрепа на свой кабинет на малцинството, то днес можем да кажем, че може да разчита на още 29 от ДПС. Както Слави няма полезни ходове и заложи на най-нестандартния вариант, копирайки Доган и Борисов по загадъчност, но действайки по-бързо и по-смело от тях, така и ДПС няма голям избор", категоричен е журналистът.

По думите му, в кабинета на Слави Трифонов ДПС припознава старата формула на Доган за експертно управление.

"Днес по-близо до ИТН не са ДБ, а ДПС", заяви още Андай и каза, че ако Трифонов не си гарантира още една политическа сила за подкрепа - и ДПС няма да го подкрепи.

Според журналиста вината на ДПС е, че не си е "измила петното от годините на Тройната коалиция".

"Основното ядро на това правителство ще бъде именно Тройната коалиция. Този ход на Слави е глътка въздух за ДПС, но и за Бойко Борисов", подчерта Илхан Андай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Това не е загадъчност,а неувереност.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов и загадъчност? Хахахахахахаха....
20
1
 
3
 
! Отговори
123+ преди 2 години
...копира и по некомпетентност и простотия! Има време да ги надмине.
19
0
 
5
 
! Отговори
татул преди 2 години
Господи луд умора няма. Тоя тотално е изтрещял.
18
2
 
5
 
! Отговори
ква загадъчност преди 2 години
възможна ли е коалиция с ДпС ? та славчу спечели благодарение на тях . радеФ доволен , доган доволен , славчу доволен . важното е че ше летим у космУсо .
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слафчо и маймунните му: "Опитайте късмета си. Изберете си билетче от Лотарията на Слафчо. Ще видите какво ще спечелите. Ще видите какво ще ви снесем след изборите. Който играй - пичели, който ни и грай - ни пичели."
16
0
 
16
 
! Отговори
In Memoriam преди 2 години
Когато римският Император Tiberius Claudius Cesar Augustos Germanikus (41 - 54 г. след н.е) сяда да престола, той нарежда на първия си консул: От днес всичко трябва да се промени така, че да си остане същото !
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН е лоша имитация на ГЕРБ, защото Слави зависи от БСП/ДС и то не от днес. А иска, да има успеха на ГЕРБ. Затова изкопава програмата на хората, на Борисов..
14
2
 
8
 
! Отговори
Борисов- преди 2 години
Загадъчен?Не,***.
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само че чалгаря не може, да се сравнява с пожарнищаря. Борисов е завършил успешно висшето си обучение, докато на Слави му подариха дипломата, след като стана известен с шоуто. Борисов има ин генерал, многобройни награди като секретар на МВР, от службите на най-разнитите страни в света. Два мандата кмет на София, 3 успешни мандата премиер.
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спомня ли си някой за срещите между чалгаря и пожарнекаря. Може да стане работата,, от трън та на глог.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно се очертава новата коалиция- правителство на ИТН, подкрепено от ТЕРБ, ДПС и БСП. Не е изключено и МаяМа да се присъедини към гювеча.....
10
0
 
16
 
! Отговори
пременил се илия преди 2 години
от пожарникар -на чалгар
9
0
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
И тримата са дърти ергени :)))
8
0
 
8
 
! Отговори
да ама не преди 2 години
КОЙТО КОПИРА ПО ЗАГАДЪЧНОСТ ПОВТАРЯ ПО ЗАГАЗЪЧНОСТ
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави копира Доган, Борисов и Фигуранта по задкулисие ! Ами тона е основното правило в политиката. Наивници са тези който повярваха на Фигуранта, че като управлява той "няма да се краде", да има задкулисие, а "мутри вън", "честност", "прозрачност", "достойнство" !!!?
6
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Охо-хохохо. Трифонов приятно ме изненада че не се коалира с шизофрениците на Радев. Браво, Слави! И не само мен. Ако така продължава има гласът ми за следващия вот.
5
0
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Слави и...загадъчност,това е...нонсенс,защото отдавна се знае че е...братиньо на Тиквата,а и сега с този...скопен проектокабинет удобен точно на братиньото го...доказа.
4
3
 
10
 
! Отговори
Кънчо Подколенов преди 2 години
Този гологлав *** е срам за нацията. Трябва да си много *** за да гласуваш за хому дружинки , джипки и фейсбук "политици".
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учиндолския "носач на отговорност " смята да ни управлява с интервюта по чужди медии и през страницата си във фейсбукКато няма написано, което да чете гладко от аутокюто се оплита като пате в кълчища