Силата на волята: Кой ще се ожени за дебелана като мен?

Американката Хейли Смит свали 50 кг. за сватбата си
20 окт 2016 18:31,
33

 Снимка: Instagram

24-годишната Хейли Смит от Тексас, подобно на всички бъдещи булки, решила, че е време да свали някой килограм за сватбата си.

Разликата при Хейли била, че отслабнето било наложително. Тя тежала 103 кг.

Когато годеникът й Мат й предложил брак, тя се разплакала от щастие, но и от срам.

"Не разбирах как някой може да иска да бъде с мен", разказва Хейли. Така взела решението да отслабне.

"Бях пробвала драстични диети и тренировъчни планове и знаех, че няма да стане с тях", разказва тя пред сп. People.

Затова започнала с малки промени, които обаче станали навици. Хранила се с готвени ястия, само два пъти си позволявала да се храни с нещо готово, купено отвън.

Започнала да тича по 3 пъти седмично. Купила си и фитнес гривна, с която следяла колко стъпки е направила през деня.

Хейли започнала промяната през юли, когато Мат й предложил. Сватбата била миналата седмица. Вижте промяната й!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
тя преди 7 години
До Внимавайте с кого сии на мен така ми казваха, че всичко е до ген, докато не започнах да спортувам и да ям здравословно- свалих 20 кила и не съм си върнала нито един, въпреки че вече нямам много време за спорт и отделям по 20-30 мин. на ден. Така че всичко е до воля и до хранене... иначе браво на момичето
28
2
 
2
 
! Отговори
човек преди 7 години
дано си остане такова момичето и да се радват един на друг:)
27
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До Анонимен 4Не е точно така. Когато бях с много килограми и моите крака изглеждаха криви (като на снимка 1). Когато започнах да свалям кг. се "изправиха".
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простоватите хора винаги търсят някакви недостатъци у другите, за да изтъкнат своите предимства, от които всъщност никой не се интересува.
25
5
 
3
 
! Отговори
до # 8 преди 7 години
Всичко е до ген, от природата не можеш да избягаш, но не е задължително децата да приличат на родителите си. Може при тях да надделее някой рецесивен ген.Примери много. Моят мъж и по фигура, и по характер изцяло прилича на вуйчо си. Детето ни прилича най-много на свекъра, има фигурата на свекървата и в лицето прилича на майка ми. Има и от другите по някоя черта.Братовчед ми и жена му, и двамата са спортисти, с фин кокал, а детето им е дундьо от малък и с голям зор го карат да спортува. Но учи!
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Внимавайте с кого сиВсъщност това с гените е добро оправдание за тези, които не искат да положат усилия. Не дебелите гени се наследяват, а хранителни навици и вкуса към нездравословните храни. Въпрос на желание и дисциплина е, защото вкуса се възпитава.Майка ми от край време си е дебеличка, аз спортувам цял живот, храня се с добре подбрана здравословна храна и поддържам нормално тегло, а съм на възраст вече. Така че не е до гени само, всичко зависи от човека.
23
2
 
13
 
! Отговори
Eхeeee преди 7 години
Тая история е достойна за приказките на братя Грим или Шарл Перо ! Браво на момичето, нека са много щастливи !
22
3
 
5
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 7 години
И все пак най-сладка е на първата снимка.
21
2
 
8
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
До няма лошоАз лично за 3 мес. Съм свалил 13кг. Спрях или по скоро намалих захърта до минимум,безалкохолни не пия,и ям по 3 пъти по малко от изгрев до залез. Ако излизам някъде вечерта най много една салата. И най важното....чувствам се чудесно! За сведение 1.82см тегло 82кг.
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А той най-вероятно си пада по дебелани и сега като отслабна ще се разделят...
19
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как,за Бога,е възможно да се плюскаш толкова,че на 24 да тежиш 100кила????Че на мен мъжът ми не тежи толкова,а е висок почти 1 и 90
18
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След такова скоростно отслабване, трябваше да изглежда като празен чувал - провиснала отвсякъде. Да не сте объркали посоката на времето - оженила се е слабата мацкауи за 3 месеца се наклала като прасе?
17
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8Това,че родителите ти на 60 години са по-закръглени не е ген. На 20-30 години, ако са били добре сложени е ок. Но, все пак метаболизма си е ваш. Болестите са във вашето тяло и няма нищо общо с това на родителите ви. Ако, спортувате цял живот, а гена ви е да сте дебел, човек А сте с добра фигура. Ако вашите са слаби, а вие сте извън нормата, поради заболяване? Не е точно, така. Ген.
16
4
 
7
 
! Отговори
Айде по сериозно преди 7 години
До до 1Какви ръководни позиции бе ? В страна , в която икономика няма.
15
2
 
15
 
! Отговори
Турчин преди 7 години
Ееееее, защо бе, защо сте развалили хубавата фигура на жената???
14
4
 
9
 
! Отговори
Fifi преди 7 години
Ами ако той си харесва приятно закръглени жени? Сега ще удря на кокъл! Сигурно съжалява много горкия!
13
14
 
22
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
И аз, и моята жена сме заети млади хора на ръководни позиции. Мога да ти кажа, че отделяме по половин час на ден, за да спортуваме. Повярвай, изглеждаме доста добре. От уважение към самата себе си една жена би следвало да излъчва сексапил. Сексапил и дебела жена са две несъвместими понятия. Същото важи и за мъжете. Масовата картинка в едно наше семейство е шкембакът мъж седнал пред телевизора със салатка, сланинка и ракийка и обвинява всички за мизерния си начин на живот.
12
3
 
8
 
! Отговори
Angel преди 7 години
Една и съща е жената, най-добре личи при сравнение на снимки 1 и 9. По кожата на краката и ръцете се вижда, че тялото е било много по-обемно, на снимките без грим и по лицето също има следи от отслабването. На първата снимка от пълнотата краката не могат да се доближат, на снимка 9 е с присвит крак и това прикрива кривината
11
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на момичето! Хубаво е, когато дебел човек осъзнава на какво прилича, не си създава изкуствен свят, пълен със самозалъгване, че мъжете харесвали закръглени жени. Успелите красиви мъже харесват сексапилни жени. Не ходещи скелети със запуснати *** или дебелани. Масово дебеланите са напомпани със самочувствие като балон, който всеки може да спука с думи. После реват и се тъпчат, докато отново го надуят и си влязат в изкуствения свят. Противна работа. Това ви го казва жена.
10
3
 
10
 
! Отговори
няма лошо преди 7 години
До Vulpes: Аз пък от личен опит ще ви кажа, че е възможно!!! Обаче какъв глад те чака, майкоо!! Глада пребориш ли, всичко се подрежда!! И упражнения, разбира се!!!!!