Снимки, достойни за най-грозния сватбен албум

Булчински провали из социалните мрежи
4
Снимки, достойни за най-грозния сватбен албум
Снимка: Instagram

Сватбата би трябвало да бъде прекрасно събитие в живота на човек (важи с особена сила за дамите), на което той да се постарае да изглежда възможно най-бляскаво и приказно.

Всяка булка мечтае да бъде изящна принцеса, а всеки младоженец – да е пример за елегантност.

Има снимки обаче, които никога няма да влязат в сватбения албум на младоженците. Става въпрос за изобличаващи кадри, на които се виждат пияни-заляни, изпотени, припаднали и/или повръщащи булки в неприлични пози, такива които се тъпчат лакомо с торта или нагъват сандвичи по никое време и т. н.

Това определено са неудобни спомени, които всяка една двойка би предпочела да забрави. И все пак намират се такива смелчаци, които споделят подобни разобличаващи снимки в своите профили в Instagram.

Вероятно тези младоженци искат да докажат, че въпреки тези грозни ситуации, все пак са били на върха на щастието на своя сватбен ден, макар и да са се поизпуснали малко.

Когато хората са истински щастливи, няма нещо, което истински да може да ги засрами.

Някои булки определено са далеч от представата за благоприличие и не може да се каже че изглеждат перфектно, но пък се вижда, че са започнали брака си с истински ентусиазъм.

Вижте снимките, достойни за най-грозния сватбен албум, в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Прекалена е злостта преди 7 години
Човек по-скоро би трябвало да се запита дали пък сн.5 и сн.12 не са от сватби, при които софра не се предвижда? Може да се женят млади хора, които нямат пари, не са поканили роднини и дори булчинската рокля е под наем. Сн.12 си е майтапчийска, а на сн.5 не виждам какъв й е кусурът.Също и сн.6 и сн.11 - булката решила да купи нещо. Е, и?
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като им гледам кондурите, размерите на булките и с какво се тъпчат, определено са от най-свободната и демократична държава на всичките земни кълбета.