Различна трансформация – да качиш килограми за красиво тяло

Младата майка Ерин Мари Паш, която вдъхновява мнозина
13 май 2017 17:22,
3
Различна трансформация – да качиш килограми за красиво тяло
Източник: Instagram

Специалистът по хранене Ерин Мари Паш, която е на 26 години, качва снимка на своята фитнес трансформация, която е малко по-различна от това, което обикновено виждаме.

Вместо типичната история за ефективна загуба на тегло, Ерин показва колко е качила след раждането на дъщеря си Куинли. "По-различна фитнес трансформация" – с тези думи започва публикацията на 26-годишната майка в Instagram.

Паш споделя снимка, която показва разликата преди и сега. Тя обяснява, че вече се храни три пъти повече и е натрупала мускулна маса – нещо, което преди ѝ е липсвало.

Ерин допълва, че в сегашната си форма тежи най-много килограми от бременността досега, а желанието ѝ е да поддържа силна физическа форма. Тя пише още: "Това е моята цел. А каква е Вашата?"

Много от феновете ѝ в мрежата хвалят новата ѝ мускулеста фигура. Самата Ерин разработва свое „фитнес ръководство“, чиято цел е да вдъхновява останалите хора.

Това е първият път, когато младата майка с красива фигура става популярна в социалните мрежи. През 2013 г., тя е модел на бански костюми за Maxim.

Вдъхновяващите снимки на Ерин Паш може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната жертва на суетата и парвенющината.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кифла, сигурно момиченцето и е като моден атрибут.
1
4
 
9
 
! Отговори
Кроасан преди 6 години
Отврат