Когато силният мъжки мързел срещне нежния "слаб" пол

Има работи, които не са подходящи за жени. Но дали?
15

Снимка: klikabol.com

Живеем в XXI век и както всеки ще ви каже, живеем във век, където има равенство между половете. Днес няма чисто мъжка или чисто женска работа, макар и все още да съществуват определени стереотипи.

Но освен тях, съществуват още няколко думи като мързел и кавалерство, например. В следващата галерия ви предлагаме да видите какво се случва, когато мъжкият мързел срещне нежния и уж по-слаб пол.

Вижте следващите снимки, а още подобни кадри може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: мъжемързелжени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 6 години
Равенството на половете в основата си няма нищо общо с физическата сила. Всички сме с равни права, защото сме човешки същества. Дали някой иска да се пъне над физическите си възможности не определя нищо. Ако силата определяше кой доминира, то животните щяха да ни управляват.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може да е болен човек. една баба настоява и прави забележка на момиче да стане, че да седне тя, след като стана момичето всички видяха, че накуцва и явно има здравословен проблем. Така, че не бързайте със заключенията по една снимка.
12
0
 
4
 
! Отговори
shmatarok преди 6 години
Само да вметна, че на снимката, на която жената връзва обувките на мъжа - това са актьорите Оливия Уайлд и Лиъм Нийсън и тази снимка няма място в тази статия, но ...А, да, и на мен ми липсва снимката на мацката с раниците и кофите и на мъжа, миришеш маргаритките :)
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма я само тази снимка на която мъжа си мирише маргаритката, а жена му носи всички чанти на един преход в планината.
10
2
 
7
 
! Отговори
ами да преди 6 години
9 снимкадържи си велосипеда Балканче да не му го открадне някой предприемчив демократжената и да му я откраднат, ако има кинти лесно ще си намери друга,докато велосипед Балканче няма и в olxнали искахте ценности и демокрацияна Ви
9
2
 
20
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Точно! Ако искат пълно равенство, да напират за някои мъжки професии - миньор, стругар, шлосер, комбайнер.. А те всички - певици и модели, предлагащи се на мъжете.. Равенство - като в Израел - 2 г. казарма и за мъжете, и за тях.
8
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В природата в повечето случаи женската е по-опасният хищник, особено като има малки! Мъжкият само се перчи, докато го огрее...
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с връзването на обувките е унижение над жените, а не доказателство, че са по-слаб пол! Нито жените са по-слаби, нито мъжете - по-мързеливи!
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
равенство !Да живее истанбулската конвенция
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еманципация!
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Днес няма чисто мъжка или чисто женска работа,"Като дойдат 19 литровите туби с минерална вода за диспенсера в офиса, пристигне поредната тежка пратка, дойде време за ринене на снега пред сградата, наложи се да сменим елементи от ел. инсталацията в помещеието, наложи се да поправим фирмената кола, да заварим елемент от сградата, да кажем ли на колежките, че сме 21-ви век и те трябва да поемат задачата?
3
1
 
7
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Извинявам се на девета снимка е ''мъжкаря''.......
2
1
 
23
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Първата брат няма нищо общо с контекста.За другите си прав.А и оня ''мъжкар''на 8-***,къде прегърнал байка в палатката,а момата зарязал навън е показателна за фрапиращите изменения в природата...........
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимки извадени от контекста "гениално".

Спонсорирани публикации