Николаос Цитиридис със специална роля във филм на Виктор Божинов

Гостите в Шоуто отгатваха филмови заглавия чрез емоджита
7 ное 2020 16:20, Анисия Иванова
10
Николаос Цитиридис със специална роля във филм на Виктор Божинов
Снимка: bTV

Водещият на “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще има специална роля в новия филм на режисьора Виктор Божинов – “Голата истина за група “Жигули".

Това стана ясно по време на гостуването на самия режисьор в студиото на късното шоу на bTV. Филмът се очаква да е готов през пролетта на 2021 г.

В четвъртък вечер “в мрежата” гост в студиото бе и сценаристката и автор на книги Ваня Щерева. Тя и водещият опровергаха слуховете от мрежата, че Ваня ще бъде баба на бъдещото дете на Николаос и дуетната му половинка Мила Роберт.

В тематичната вечер двамата се включиха във визуална игра, използвайки приложения за трансформации. Без да се чуват един друг, те трябваше да разгадават думи, които изговаряха преобразените във филмови герои, животни и какво ли още не.

Когато режисьорът Виктор Божинов се присъедини към тях, задачата на гостите в студиото се усложни и те се оказаха пред “сериозното” предизвикателство да отгатват филмови заглавия чрез емоджита. Ваня Щерева се представи блестящо в нея, с най-много отгатнати заглавия. Снощи на гости при Николаос бяха певците Тино и Лияна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
10
 
! Отговори
M.I.C. преди 3 години
Не е неговото. Нищо лошо против момчето. Прави усилие, опитва се. Просто не става.Не го гледам, но тук таме докато сменям каналите попадам там и се заглеждам. Друг е въпросът, защо изобщо са го поставили, а и той се е съгласил да бъде в ситуация да "наследява" Слави. Декора, формата на предаването е същия. Не намирам логика, дай хард феновете на Слави ще "търсят" Слави. Другите отдавна са спряли да го гледат още преди време.Момчета, ако иска да има бъдеще, да си направи различно шоу.
4
3
 
6
 
! Отговори
339 преди 3 години
Николаос,Мила Роберт,Тино,Лияна.И написала-Анисия.Типично български имена.Но ще има обрат-3 милиона имаме там навън,откъдето са тези имена.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина още не са го свалили, не мога да повярвам.
2
7
 
18
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Някой гледа ли го??? Прекалено много имитира Слави и прекалено много не му се получава, ама предполагам, че такава команда му е спусната от бтв. Не е виновно момчето. Трябваше да заложат на съвсем нова концепция за предаване. Както двама мъже и половина - без Чарли не беше същото. Малко му остава на предаването, освен ако не го променят изцяло.
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама това пще в ефир ли е? Коя година сме? Late nigh tv? хахахахах