Полицаите заключиха: Майката на близнаците не ги е била!

Социалните служби не са съгласни и смятат, че е била агресивна
22 фев 2018 09:00,
36


Късно вечерта във вторник майката на близнаците от Пловдив беше освободена от ареста. Според полицаите няма данни за домашно насилие, което да е упражнено от страна на майката към децата, пише Bulgaria ON AIR.

След извършен оглед във апартамента на семейството е установено, че гипсов орнамент се е стоварил върху едното момченцето, след което е ударило и момиченцето.

Още по темата

Социалните служби обаче са на мнение, че действителността е друга. Те твърдят, че агресия е имало, тя е била подбудена от случка в личния живот на 38-годишната жена, което е рефлектирало върху отношението ѝ към децата.

Социалните служби в Пловдив вече обявиха, че ще търсят приемно семейство за децата, близки или роднини, които да поемат грижата за тях, след като се възстановят.

Личният лекар на семейството пък твърди, че близнаците са с лека форма на Детска церебрална парализа, но последният преглед, който той им е направил е бил преди година.

По думите на медика, когато децата са ходели на посещения, това се е случвало в компанията на двамата родители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
65 преди 6 години
Две предтендиращи за уважение институции,ако може да се каже.И да нямат едно мнение.Че това да не е някоя мутра ,че да имат сто версии за да го отърват.*** история,жалка
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно доказателство,че институциите у нас не работят.Ако това се беше случило в друга страна,одавна тези деца щяха да бъдат отнети от майката,а тя щеше да отиде за дълго на топло.Но тук никой за нищо не се интересува.Всеки гледа да си запази топлото местенце и да не си създава главоболия заради другите.Докога така ще я караме?
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсурдно заключение на полицията.Напротив-напила се е и ги е била.Не може и двете деца да имат наранявания от един паднал предмет.Това е просто и логично.Не знам какви са мотивите на полицаите,но за мен това е абсолютен непрофесионализъм и техния шеф би трябвало да вземе мерки за да не се излагат по такъв начин.
28
0
 
5
 
! Отговори
=== преди 6 години
До БезочиеДеца да гладуват - невъзможно - все пак живеем в стабилната държава на Боби Религиозни и Цецо Джендъра....
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛЕКАРИТЕ КАЗВАТ ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА КАЗВАТ НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРАМ!МАЙКАТА Е ЗА ОТНЕМАНЕ НА ПРАВАТА И А ТЕЗИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА СА ЗА ЗАТВОРА!
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИЖДАТЕ КОЛКО Е ПУБЛИЧЕН СЛУЧАЯ И С КАКВА НАГЛОСТ И ГАВРА ОТГОВАРЯТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА!!!А СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВО Е ЗА ДАЛЕЧ ПО НЕИЗВЕСТНИ СЛУЧАИ!!!НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА Е ПРОКУРАТУРАТА И ТОВА НЕ САМО АЗ МОГА ДА ГО ДОКАЖА НО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ МОЖЕМ ДА ГО ДОКАЖЕМ!!!А МЕРКИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИТЕ ПРОКУРОРИ НЕ СЕ ВЗИМАТ!!!
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА Е ПРОКУРАТУРАТА ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО!!!ДОКАТО ПРОКУРОРИТЕ НЕ ПОЧНАТ ДА ВЛИЗАТ ПО ЗАТВОРИТЕ ТАКА ЩЕ Е ПЪЛНА ГАВРА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
24
3
 
3
 
! Отговори
бах преди 6 години
Ако полиция или социални отисат в една *** махала, с колко деца ще се приберат, или те си гледат децата като европейци? Защо се хвърля кал по хора които се опитват да си гледат децата в тези сиромашки вревена?
23
0
 
15
 
! Отговори
некадърници много преди 6 години
Цялата държава е пълна с некадърни лападундьовци. От лекарят, който пропуснал системен глад на деца до социалните, които са едни заблеяни лелички. Майката очевидно е полудяла. И нито е първата, нито е единствената, която е откачила от нещо си, особено с две деца. Тя е за медицинска помощ (психиатрия). А другите по веригата за наказателна отговорност за престъпна небрежност
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за затвора е тази , животните не си оставят рожбите ,
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
--> полицията твърди че няма престъпление, въпреки че не са доктори и не знаят със сигурност от какво са нараняванията--> социалните твърдят че престъпление има, въпреки че не са полицаи и ще отнемат децата-->доктора твъди че не е виждал децата от 1 година и си няма хабере гаси държавата
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква държава. Социалните казват, че е имало насилие, полицията не??? Това не е ли абсурдно. Очевидно има нещо нередно. Децата са били недохранени, а съседите незнаят че съществуват?
19
0
 
26
 
! Отговори
Безочие преди 6 години
ОК, не ги е била. Да приемем, че е така... Но това оправдава ли факта, че тажат колкото 6-месечни бебета?! Представете си какво е малко детенце да гладува и стомахчето му да залепне, защото с дни не слага нищо в устата си. Това и в концлагерите го е нямало... Отврат! Повдига ми се от беззаконието в тази *** държава...
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте как изглежда майката и как децата .Диаметрално противоположно изглеждат .Пияна !!!!Какво да говорим ..... *** !
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТОРГА за такива родители !Насилието над деца друго не заслужава !!!
16
2
 
16
 
! Отговори
журналист преди 6 години
До АнонименЧе народа умира от глад е така,но в случая майката е можела да се обърне към бабата на децата за помощ.Ако е нямала пари да ги храни, да беше ги дала на институциите временно, докато си намери работа.Така,че нека не причисляваме тази жена към масата, която умира от глад.Като я гледам хич не е мършава, добре се е хранила.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17 Може народа и да умира от глад ... но майката на децата явно о алкохол ще умре ... А и не изглеждаше толкова слаба като децата .... по на дебела ми мяза ... Не ти издържа тезата за липса на пари ... по на безхаберие ми изглежда !*** майка, пияна, гледа и куче и недохранени деца ... съвсем не ми говори ,че няма пари !!!!
14
2
 
3
 
! Отговори
Калашников преди 6 години
А ся де..
13
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста първосигнално мислене има в коментарите.Много народ се изживява като разследващ, ментор и дори оракул.Всичко знаят, всичко им е ясно.Едно явано не разбира...и то е, че народа умира от глад...вече и в буквалният смисъл...
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като вицът с арестуваният който като видял кубинките на полицаят дълго си блъскал главата в тях а след това като видял,че няма ефект си разбил зъбите и си строшил ребрата.