Новите оръжия на Русия - подготовка на Путин за изборите

Експерт: Обявените системи нямат аналог в света
6 мар 2018 22:30, Анисия Иванова
119

Изкарването и оповестяването от руския президент на военни оръжия е винаги притеснително. Действията на Владимир Путин са началната фаза на президентската кампания в Русия, заяви в "Денят ON AIR" регионалният директор на Европейската асоциация за международни отношения Димитър Гърдев.

Думите му дойдоха вследствие на новите оръжия, с които Путин "се похвали". Това обаче притесни САЩ, които смятат, че действията целят да внесат допълнително напрежение между двете страни.

"Путин не участва пряко в президентските дебати и това бе първата фаза от кампанията. Втората бе свързана с отчет на неговите предишни президентски мандати", допълни гостът на Bulgaria ON AIR.

Експертът бе категоричен, че обявените от руската страна въоръжени системи нямат аналог в света.

Представените хиперзвукови бойни глави са отличителни с това, че това са системи на бойни дежурства, обясни Гърдев.

"Всички средства, които бяха обявени от Путин, са насочени за преодоляване противоракетната отбрана", обобщи директорът в ефира на телевизията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
4
 
! Отговори
Апропо преди 6 години
зелените защитници на мира, га хамериканците се фалеха със F22, F35, нова ядрена програма що траяхте бе!?Маскари!
63
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Някой от твърденията в цялото интервю не са пълни. Сякаш не знаем, че скороста на звука е близо 1235 км/ч, а скорост десет пъти скороста на звука е 12350 км/чДванадесет хиляди километра в час!Радарите ловят до 35 км, а ракетите се пускам до 80 км. Пусната ракета с тази скорост се очаква тя да преодолее разстоянието от 35 км (точката на засичане) до целта за изключително кратко време в порядъка на (прибл) 0,003 часа или (прибл) 0,3 секунди...Бързичко, а?
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обявили са конкурс за име на ракетата на сайта на тяхното МО. Руснаците се шегуват, че най-подходящото е "Йети" - всички знаят за него, никой не го е виждал, но мнозина вярват в него.
61
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Какво АДЖЕБА показа Путин? продСармат - наследника на Р-36Б САТАНА - тежка ракета с шахтно базиране - Хубаво може да обиколи ЗЕМЯТА през Южния полюс - тоест от там където САЩ не са развърнали ПРОЛошо - течногоривна ракета - изисква доста усилияКомплекс БАРГУЗИН - ЖП РАКЕТА - лесно се крие сред хилядите влакове на РусияАтомна крилата ракета - оръжие за ВЪЗМЕЗДИЕ - да може да се направи - Работещи прототипи е имало в САЩ и СССР 60те години на миналия век
60
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предвид гафовете и изцепките на русия, путин и неговите пратеници през последните дни и месеци съотношението на заблудените русофили към платените русофили рязко се е променило. Тренда на заблудените русофили клони почти към нула което пък се е отразил благоприятно към покачване тренда на платените русофили близо до 100-те процевнта.
59
2
 
11
 
! Отговори
Н преди 6 години
Какво се получава ,че милиардите към 2/3 от трилион долара хвърение от САЩ във воената промишленост са безпомощни пред руските ракети !!! Путин с един удар и разби прехвалената американска защита. Защо трябва другите страни да купуват оръжие от САЩ като руснаците имат по съвършено ,не трябва и америк бази в Европа и Япония ,НАЛИ ?Съкруши американците Путин, с тези свои ракети .....стана безмислено да се купуват американски ...... .
58
11
 
6
 
! Отговори
български патриот преди 6 години
Неудачника Путин докара Русия до политическа и икономическа изолация. Руснак вече звучи ПОДЛО, не гордо. И за свое оправдание "космите му пречат"..ха.ха и идва нуждата за измисления враг ....За да сплоти колхозниците ще ги въоръжава с ракети..ха.ха А така и най лесно се крадат държавни пари-от военната индустрия и водене на войни. Аз се чудя защо всичките му роднини(и на всички руски олигарси) живеят точно на вражеска територия..ха.ха
57
7
 
3
 
! Отговори
Ей, русофилии преди 6 години
я да млъкнете ! Слушайте какво ви говорят Спейс и Сатаотан! Ще им изкривите пръстите да ви вкарват акъл под ушанките, че им се налага и като анонимни да пишат.Не рабрахте ли - Русия е колос на глинени крака! Ракетите са рисувани. Самолетите им падат, а танковете не палят. Кузя пуши! Точка. Пентагонът и той да чете, не само да слуша Мумията и да се притеснява!
56
2
 
5
 
! Отговори
до 71 преди 6 години
Абе и аз ги гледах тези свръхмодерни говежди космически оръжия,само че в сайта н Холивуд.
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички свръх-модерни космически оръжия на USAF могат да се видят в интернета, достатъчно е да набереш само инициалите им на гугъл-търсачката, докато крепостните ни показват анимации. През 60-те години мужиците бяха рендосали брезови талпи и наковали боядисани дървени ракети, които дефилираха на парадите по Червения площад, за да плашат света. През есента генерал от ВВС на САЩ каза в интервю пред журналисти: Вие /журналистите/ живеете в 21-ви век, но USAF живее в 25-ти век.
54
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Злите езици говорят,че САЩ спират финансирането на медийната русофобия в България,защото изпълнителите били много противни и отблъскващи и на фона на русофилския български народ,ефектът бил обратен.Задава се глад на галениците на дедо Сорош.
53
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На вонящите сорошчета дали им направи впечатление,че когато чичко Путин си показа новите играчки,на дъртофелника Юнкер изведнъж му се изпариха мераците за Западните Балкани.Естествено срамът обра нашият Баце,но те,слугите,са свикнали да стават за посмешище.
52
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истина е, че Русия и Путкян имат подобни оръжия....имат ги на зле направени анимационни филмчета.Дотам им стигат силите.Раша в момента е една клоака осмърдяна, няма иконимика, няма нормална среда за живот, младите са наркомани и алкохолици, безработицата е над 30 %, бедните са над 20 млн.Важното е, че Путин и его друзья са милиардери и държат кокала здраво, а това е лесно-като нарочиш всички за врагове.Дори братските си народи.
51
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато на мушката имарусофоби как да не серадва човек . И аз се радвамискрено .
50
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Путин льжеше както казват много хора тук Русия нямаше да е 1/6 от сушата Крим щеше да е украйнски и тн и тн още много мога да изброявам
49
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредните лъжи на другаря Путин.Остава да намали цената на водката, както правеше предишните пъти, и всички ще гласуват за него.На това се радеа руснака - да пие и да избива.
48
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сатанато вие кога ще минавате на латиница ? Ердонан кога е насрочил ?
47
6
 
15
 
! Отговори
Ed преди 6 години
Винаги при дадено противопоставяне най-голямата грешка е подценяването на противника.От как свят светува тази грешка е разбивала много съдби и е причина замного невинни жертви. Примери много. След "Зимната война" с Финландия, германските генерали са гледали с насмешка на "Червената армия". Така те заедно със същата тази Финландия и още редица други държави започват война, смятайки я за предрешена. Уви вместо на победни паради света се нагледа на позорни пленнически колони.
46
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тия оръжия дето ги има Русия на Путин не му трябва и армия. Главнокомандващият сам може да победи целия свят.
45
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГАДОРЯНХа, ама да не би да е почнала да произвежда? Кажи ми къде ги има да отида да ги снимам, щото това все пак е чудо невиждано.