Не пият, а вече друсат и после карат!

За ден спипаха четирима дрогирани водачи в Добрич
11 май 2018 19:30, Красимир Ангелов
14
Не пият, а вече друсат и после карат!
Снимка: Булфото

Четирима дрогирани водачи заловиха полицаите в Добричко само за ден, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 10 май, около 16:20 часа, в град Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП в района на ж.к. "Балик". След катастрофата шофьора на колата слиза и побягва от местопроизшествието.

В крайна сметка е застигнат от автопатрул на Първо РУ МВР Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и амфетмин.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 30-годишния шофьор от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На същата дата, около 02:10 часа по ул. "Цар Освободител" в областния град е спрян за проверка лек автомобил "БМВ" с добричка регистрация, управляван от криминално проявен 23-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис.

В хода на проверката в пътник в автомобила, също криминално проявен, е установена суха тревна маса с тегло 1,1 грам, реагираща на канабис. Двамата са задържани за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 10 май, около 21:00 часа по ул. "Агликина поляна" в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация, управляван от криминално проявен 41-годишен мъж от града. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

2 часа по-късно на бул. "3-ти Март" в града е спрян за проверка лек автомобил "Ауди" с добричка регистрация, управляван от 26-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис.

Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
Чета и само БМВ(та), Мерцали, Аудита като главни герои на БГавтопарка. Равняваме се вече със "Ситито" на Фракфурт на Майн(атаси)!
9
1
 
9
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Тестовете за наркотици, бракувани в САЩ и внесени в последствие в България, отчитат тревата (която е по-скоро билка отколкото наркотик) дни след като човек е пушил! Дни! Ето за това хващат само пушили трева шофьори. Абсолютна симулация на дейност! Един грам и в новините. Смешници! Ама е много по-лесно от това да хванат крадец или дилър! Кокаина и хероина да гонят, а не да хабят ресурси за един грам! Ама и медиите са ни пълни с хора с обратни сексуални наклонности. *** недодялани новини само
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е електората на местанийййй
7
0
 
10
 
! Отговори
Каменов преди 5 години
милицията си помпа статстиката като лови уж надрусани водачи, които видиш ли дръпнали малко трева дни преди проверката...жалка работа
6
0
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Глупости за шофьор от Добрич(ТХ) няма никакво значение дали е пиян дрогиран или не.Те толкова си могат
5
3
 
5
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Който пуши(друса)да си прави сметката петък,сряда,неделя.Две седмици си стой в кръвчицата.Като излезе го дууухашш.
4
2
 
28
 
! Отговори
Пичето88 преди 5 години
Както написа един колега, тези "дрегери" например за треват специално отчитат положителен резултат дни наред след употребата. Какво излиза, Петк вечер след работа излизаш с приятели гледате мач, пушите една цигара пиете по 2 бири и в Понеделник отивайки на работа някой ви шибва отзад на пешеходна, удряш човек на пешеходната и му чупиш крата примерно. Идва полиция прави тест и излиза, че си виновен за всичко?! Карал си надрусан и нищо, че нямаш никаква вина в случая СИ ВИНОВЕН! ЗАЩО?
3
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вкрайте ги в затрова!! иначе няма да има оправия...
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоши донори :)
1
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е електората на Тиквоний.