Пиян шофьор се заби в ограда на къща

Карал из Шабла с 2,11 промила алкохол в кръвта
25 май 2018 13:15, Красимир Ангелов
4
Пиян шофьор се заби в ограда на къща
Снимка: Булфото, архив

Пиян шофьор е катастрофирал късно вечерта на 24 май в Шабла, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Около 23:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в град Шабла.

На място е установено, че водач на лек автомобил "Опел" с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се блъска в ограда на частен до по ул. "Боровец".

При извършената проверка с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 2,11 промила в издишания от водача въздух.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан шофьорът – 27-годишен мъж от града. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
В голяма грешка си. 90 км/час на лед, ако е няма ПТП, не е несъобразена скорост според КАТ. На лед или където и да е може и с 1 км/час да караш и ако стане ПТП, си карал с несъобразена скорост според КАТ. Всичко зависи дали има или няма ПТП - има ли ПТП, значи според КАТ си бил с несъобразена скорост, ако не е била превишена.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Несъобразена скорост е примерно когато караш с 90 на лед въпреки че не е превишена.Друг е въпроса че КАТ използват това понятие както им е удобно и във всички случай когато няма за какво друго да се хванат
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според КАТ има две скорости на движение - превишена и несъобразена скорост.
1
0
 
1
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 5 години
Несъобразена скорост няма - това е измислица на КАТ, за да бъдем винаги виновни. Еднственото смислено определение на несъобразената скорост е следното: Несъобарзена скорост е скоростта, с която си се движел, когато е станало ПТП, т.е. винаги си воновен, колкото и много да си съобразявал скоростта с всичко, което можеш да предвидиш. В случая има пиян шофьор и ПТП заради употреба на алкохол.