Кралското бебе Арчи – кръстено на котарак?

Така се казвал домашният любимец на Меган Маркъл
10 май 2019 19:24,
42
Кралското бебе Арчи – кръстено на котарак?
Снимка: БТА

Новороденото бебе на херцозите на Съсекс най-вероятно е било кръстено на името на любимия котарак на Меган Маркъл, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Още по темата


Изданието цитира близки на съпругата на принц Хари.

Навремето котаракът Арчи бил приютен от майката на Меган, 62-годишната Дория Рагланд. Меган силно се привързала към домашния любимец.

Майката и дъщерята толкова го глезели с лакомства, че котаракът много надебелял. Арчи се споминал, когато Меган била студентка в Северозападния университет в Чикаго.

Като малка, тя колекционирала комикси с главен герой червенокосия Арчи Андрюс. Тя била събрала над сто книжки с неговите приключения. Меган се влюбила в това име и първо кръстила на него котарака, а след това и сина си, твърдят нейни познати, цитирани от в. "Сън".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЗ ПЪК ИМАМ ДОМАШЕН БЯЛ ПЛЪХ И ТОЙ СЕ КАЗВА АРЧИ
32
2
 
0
 
! Отговори
dgentalmen преди 5 години
babata i dedoto sa iskufeli. vreme e da davat pat na po-mladi.chto se kasae za imeto na deteto , tazi e gotova da gi pobarka , a Xari e kato palenze, vodi go za nosa,, dobre che e bialo. po-dobre steche da zvuchi DEAN.
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз мисля, че има нещо грешно в тази Меги!..Тя играеше Кейт докато върже Хари -ИМИТИРАШЕ Я ВЪВ ВСИЧКО!...Сега се прави на много важна, гледа все да бъде в центъра на вниманието ....Това новородено бебе всъщност не е никак важно - 7 или 8 място на опашката за короната, но за него се говори повече отколкото за децата на Уилям в Кралството...Това съвсем не ми звучи като една нормална ситуация...На Меги лично кралицата й била забранила да пипа кралската корона и бижута...Има нещо гнило тук...
30
3
 
2
 
! Отговори
aнонимен преди 5 години
АРЧИБАЛД. МОХАМЕД БИН АЛИ ЛАДЕН! !!!!! Звучи добре за име на това РЕПТИЛЧЕ! !!!!!!!!!!!
29
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"Навремето котаракът Арчи бил приютен от майката на Меган"Сега Меган приютява дете,което не е нейно...Натрапили са й го,защото рижаво афробританче е срам за Короната...Та тая много хитро им връща топката....Който се съмнява, да погледне снимките на "Показват новороденото"!..Ще види огромния корем на НЕРОДИЛАТА още Меган ,на която са донесли некое братчедче от Прайда...така действат рептилите..
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен" ТъпканО им се връща на Кралската фамилия като са колонизирали къде ли не по света"А кога вие, проклети турци, араби, ци.га.н.и, не.гри , ще си получите заслуженото, за това, че сте тормозили и убивали невинни бели хора и народи - гърци, българи, сърби през цели 5-6 века? Вие НЕ сте европейци, НЕ сте бели човеци и хора, така че махайте се от Европа! Англичаните, трябва да изгонят чер.нокожите и НЕангличаните, за да има Англия и англичани! Англия е за АНГЛИЧАНИТЕ!
27
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката Кралица Елизабет Втора.... Искрено ми е жал за нея. Просто това, което се случва е и несправедливо, така беля й е направил нейният внук, който е и предател на своя си род. А относно името Арчибалд- това е английско човешко име. Колко ***/а и ***.ло.умен/а трябва да си , че да наричаш животните с ЧОВЕШКИ имена!!!!Животните са си животни! Животните НЕ носят имена! Човешките имена се дават само и единствено на човеци!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се притеснявайте и в никакъв случай не се плашете. Следващото ще се казва Айше, Хасан, Мехмед и други имена, от които мирише на интелект, култура, възпитание и величие. Жална й майка на Европа... Хитлер и Мусолини ще са като шегобийци в сравнение с тези, които белите хора ще изберат много скоро, отчаяни от всичко, което виждат наоколо.
25
1
 
14
 
! Отговори
Korean soup преди 5 години
Пак добре, че не са го кръстили Бенджи. Нищо следващото ..... Хари пък, скоро ще започне да се отзовава на "Шаро". Меган е просто еталон за парвеню.
24
1
 
10
 
! Отговори
Бинго... преди 5 години
Аааз казах ли ви че ще си кръстят бебето на котарака ми. И на шпаньола на комшията.
23
2
 
22
 
! Отговори
Чефо преди 5 години
С кой акъл препечатахте тая глупост!Видяхте ли какви психо-ненормалници са великите британци!? Кръщават си децата на котки и кучета! Нация за пример!Повръща ми се!
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целият този театър е за да се накарат англичаните по-лесно да приемат обезличаването им като нация и атаките срещу белите хора. За да могат белите момичета и момчета да имат социален модел, на база на който да се женят за небели. Отвратителна работа!
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше да е Реджиналд и да му викат Реджи на галено.
20
1
 
16
 
! Отговори
УЖАС! преди 5 години
Рептилите продължават да се множат!? Докога?
19
2
 
18
 
! Отговори
Не извратен тип преди 5 години
Важното е ,че този път няма самоубесила се акушерка.Арчи на дядо си Али,трето потекло пакистанче
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки гадае, всеки изказва предположения, на кого е кръстено бебето, почти всички правдоподобни, и НИКОЙ не се сети, че: Името АРНИ е завоалирано АЛФ на любимия главен герой на едноименния сериал, дето и двамата родители са гледали с увлечение като малки. :)
17
1
 
24
 
! Отговори
Инглиш ситком преди 5 години
Това, което липсва на ситкома е Ким Кардашиян да се появи и да открадне някой от мъжете в семейството. Ей така, да се завърже интрига
16
3
 
30
 
! Отговори
Меги преди 5 години
Това вече стана комедиен сериал. То не бяха изцепки те на баща и, пък сестра и, сега и Арчи. Могат да го кръстят сериала 'От селска мома в принцеса'
15
1
 
23
 
! Отговори
Шуменец преди 5 години
Мноо важно
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Niooobody cares....