Среща с момиче, но... Ограбиха мераклия в бургаски хотел

Той бил нападнат от мъж с метален бокс
18 окт 2019 11:40, Красимир Ангелов
20
Среща с момиче, но... Ограбиха мераклия в бургаски хотел
Снимка: Булфото

21-годишен мъж е задържан за грабеж чрез използвана примамка в Бургас, съобщиха от полицията в морския град.

На 17 октомври около 11.47 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че от 34-годишен айтозлия след заплаха с метален бокс е ограбена сумата от 100 лв.

Установено е, че айтозлията пристигнал в Бургас 2 часа по-рано за среща с момиче от сайт за запознанства. Двамата се уговорили да се срещнат пред хотел.

След като се качили в хотелската стая, влязъл непознат мъж, който след заплаха с метален бокс, ограбил сумата от 100 лв.

В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителят на деянието – това е 21 годишен криминално проявен помориец. Установено е и 17 годишното момиче, което било "примамка" за айтозлията.

По време на задържането си нападателят е оказал съпротива и изхвърлил на земята метален бокс и полиетиленов плик с жълто кристалообразно вещество (метамфетамин).

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Луд преди 4 години
Превърнахте го в голям филм а човека ако не искал даси плати...еии нелие България няма оправия 10000места стего писали пък нищо общо със самата истина.... недейте се занимава със филми пишете за милиони те дето се крадат най вече от правителството и мафията дето се занимават със тонове наркотици пишете за тях но няма как.......то вече самото правителство е мафия...никога няма да се оправи *** ни държава
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
34 годишен се запознава със 17 годишна и отива на среща...
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Защото няма от кой да вземат пример. Те гледат криминалните типове с лъскавите коли със затъмнени джамове и съмнителни доходи и искат да са като тях.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е втори капан за наивници. В предишният случай на един такъв наивник му взеха дебитни карти изтеглиха му всички пари и го оставиха да си ближе мерака. На първа среща се ходи на кино или ресторант да се опознаят а не в хотел. Или тоя е решил направо от вратата за краката. Баща му не му лие казвал как стават тези работи в това спиньосано и демоникратично време.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бяха направили една тройка. Щяха да му измъкнат 100-те лева с памук и всички да са доволни.
11
0
 
30
 
! Отговори
Тъпанар преди 4 години
"Каква е тази среща? Пред хотела за първи път да се видят и веднага в стая?"Вече огромна част от момичетата след 16 и младите дами предлагат сами сексуални срещи срещу заплащане по сайтовете за запознанства и социалните мрежи... Това ни е наследството от мутрите, които лансираха чалгата, направиха държанките си известен елит и създадоха от тях модел за подражание в подрастващите. А сега ни управляват оцелелите мутри. Цензът, културата и образованието вече не струват нищо и са опорочени...
10
1
 
16
 
! Отговори
жената -професионали преди 4 години
Жените професионалистки поне ти слагат в питието- приспивателно и малко уиски ,след което ти изпразват джобовете.
9
2
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Нормален ден в развитата демокрация, примерна младеж, със светло евроатлантическо бъдеще ;) !!!
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишман генгста. Тези младежи защо не се учат и не се опитват по стандартния начин да живеят и да си градят живота, а се увличат по егото си и се нахвърлят на уж лесните пари и се опитват да забогатеят за година две с криминални проявления.
7
8
 
5
 
! Отговори
без З преди 4 години
АйтоС -айтоСлия
6
1
 
16
 
! Отговори
Разбирача преди 4 години
Българина и за крадец не става.Мъка
5
2
 
11
 
! Отговори
До5 преди 4 години
Бе гледай да не случиш на такава примамка като тоя че може и бой да ядеш хаха и няма да смееш да се обадиш в полицията щото примамката е на 17 хаха
4
0
 
38
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Е, как каква среща на първия коментиращ по долу, сексуална естествено срещу 100 кинта ахахаха пак добре щом и бой не е ял. Учудващо е колко е оскотял народа за 100 кинта да измисли тази схема с момиче примамка.
3
0
 
50
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Имал е подготвени 100лв и среща пред хотел. Усещам голяма любов :D
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един мой познат същия номер му скроиха едно момиче по фб се запознава с него и хайде на среща и отиват с нея в една нива с колата му и тя звъни по телефона и идват пет човека от малцинствата с друга кола какво правиш с моята приятелка бой с боксове и го ограбиха едвам оцеля и се пазете тоя номер напоследък зачести чувал съм и за други случаи
1
3
 
33
 
! Отговори
129 преди 4 години
Каква е тази среща? Пред хотела за първи път да се видят и веднага в стая? Малко странна работа