Зеленски поиска 1% от танковете и самолетите на НАТО

Стоели покрити с прах, а Украйна имала нужда от тях
258
Зеленски поиска 1% от танковете и самолетите на НАТО
Снимка: БГНЕС

"Каква е цената на сигурността? Това е много конкретно. Това са самолети за Украйна. Това са танкове за нашата държава. Това е противоракетна отбрана. Това е противокорабно въоръжение. Това е, с което разполагат нашите партньори. Това е, което е покрито с прах в складовете им", каза президентът на Украйна Володомир Зеленски, цитиран от БГНЕС.

"Защото не може да бъде приемливо за всички на континента, ако балтийските държави, Полша, Словакия и цяла Източна Европа са изложени на риск от сблъсък с руските нашественици", добави украинският президент.

Той заяви, че Украйна се нуждае само от 1% от танковете и самолетите на НАТО.

"Ние не сме искали повече. И не искаме повече. А вече чакаме 31 дни!", посочи той.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още по темата: натоЗеленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 2 години
Ще почакате още малко. Само докато Русия не реши сама да се изтегли. До тогава......... чакане и пак чакане.
198
0
 
1
 
! Отговори
и аз преди 2 години
искам
197
1
 
2
 
! Отговори
Русе преди 2 години
Искам 1% от заплатата на Радев!!
196
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми като се държат нагло хохлите и демонстрират с пачки и джипове като в Молдова излезнаха с бухалките и им натрошиха джиповете.
195
1
 
7
 
! Отговори
ТОВА Е преди 2 години
ТОЗИ НЕНОРМАЛЕН ПРОКСИ НА САЩ ИСКА СВЕТОВНА ВОЙНА.....АРТИСТА МУ 5-ТОРАЗРЯДЕН.....И ЗАЩО ЧАСТ ОТ МОИТЕ И НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ ДАНЪЦИ МУ СЕ ДАВАТ ОТ ЕК
194
1
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Между другото, къде му е армията на малкото надрусано зелено човече? Къде е министърът на отбраната на Украйна, къде са му генералите...? Някой нещо да знае, някой да ги е виждал? Виждаме само зеленото човече от бункера с декор на Киев зад гърба му. Това доказва, че военните действия в Украйна се водят между руската армия и поддържаните, финансирани и въоръжавани от ФАЩ неонацистки формирования на "Азов", "Десен сектор" и останалите. Скоро обаче всички сатанисти ще си получат заслуженото.
193
2
 
14
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
Зельо да би мирно седял не би Путин видял !Толкова ли си Тъ-п че не разбра как САЩ те изпързаляха че можеш да воюваш с Русия ! Твоя народ мре а Байдън ще си продава втечнения газ на Европа !
192
0
 
8
 
! Отговори
Кафявски преди 2 години
Вече не е смешно шоуто
191
0
 
7
 
! Отговори
Шедрост преди 2 години
Щем НАТО не ти дава 1% Мамаша Раша на драго сърце ще ти отпусне още поне 10% танкове и каквото още трябва.
190
0
 
17
 
! Отговори
НОБЛОВА НАГРАДА преди 2 години
Тоя зеленчук бил предложен за нобелова награда за мир?! - за какво, че докара страната си до състояние на война, че можеше да я избегне и не пожела, че можеше да я прекрати в името на човешки животи и мир за страната си, но не пожела че иска да повлече и целия свят в неговата война, че от един месец се крие в Полша и насъсква хората да се бият ...
189
0
 
21
 
! Отговори
Абе преди 2 години
НАТО не е благотворителна организация, че да дава. И какъв се явява този наглец Зеленски, че да настоява. Айде чиба оправяй се сам, нали уж разбихте на пух и прах руската армия. Нали вече си върнахте Херсон и избихте 50000 руски войници.
188
2
 
5
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Искам да поъна 0,5% от всички украинки дет стоват за опъване. Без дебели и космати. Благодаря!
187
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз искам 1% ОТ БЮДЖЕТА НА НАТО!
186
3
 
29
 
! Отговори
Зеленски преди 2 години
иска да превърне един регионален конфликт в Трета световна война...............само затова заслужава да бъде съден пред международен трибунал!!
185
0
 
2
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
*Стояли, неграмотно Ками.
184
2
 
24
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Toя сериозно ли си мисли че може да изгони Путин от Украйна, без да въвлече НАТО и ЕС във конфликта? Или точно това му е целта спусната от тези дето го назначиха? Путин получи всичко което искаше и може да спре войната още утре, остана само смяната на зеленски, но пък той се опъва с цената на невинни украински жертви и загуба на още територии.
183
2
 
16
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 години
Тоталната изтрещя тоя. Не ска 1%, но каква е гаранцията, че ще ползва това оръжие, а няма да го препродаде? И стига е ревал, България постоянно праща тирове с оръжия, маскирани под хуманитарна помощ. Щом Зе не е чувал за това, явно някъде веригата се прекъсва и оръжието във вид на пари влиза в нечии джобове.
182
1
 
15
 
! Отговори
защо преди 2 години
за какво ти са бе,зеленчук - и с тях си вече взел-дал
181
6
 
0
 
! Отговори
Дърто Мекере преди 2 години
До Анонимен 198 Няма да ги видиш я. Как да дадат Кадафито, когато кълнеше и пърдеше по микрофона, а зяпачите бурно изръкоизпляскнуваха. Защо да дават пpocтaци? В България малко ли са, че и още да тургат в гювеча.
180
0
 
2
 
! Отговори
Дърто Мекере преди 2 години
До pisna mi Продължавай да зяпаш истината, докато още имат телевизия и държава.