Боби Цанков имал свидетел срещу "Наглите"

В деня на разстрела си трябвало да го предаде на прокурорите
8 яну 2010 09:30,
53
Боби Цанков имал свидетел срещу "Наглите"
Снимка: БГНЕС

"Имам свидетел по "Наглите", който може да ви изпее неща, от които ще ви настръхнат косите".

Това казал радиоводещият Боби Цанков на разследващите ден преди да бъде показно разстрелян с четири куршума в центъра на София, пише в "Стандарт".

На 5 януари Цанков имал уговорка с висш прокурор и към два следобед трябвало да запише показанията на тайнствения агент.

Още по темата

В деня на изповедта обаче Цанков не успял да стигне до Съдебната палата, защото на съседния булевард го застигнали куршумите на килърите.

Три камери на близкия банков клон са заснели убийците му, записите са предадени в прокуратурата.

Според разследващите камерите били с достатъчно висока разделителна способност, която може да насочи разследващите към конкретни лица.

"В момента проверяваме алибитата на десетки души, които визуално приличат на хората от записите", казват от МВР пред изданието.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 14 години
Явно акция Наглите щесе развива така както искат да но покажат а не така както е наистина1
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боби Цанков има дървен куфар и той е в него, па кво е имал преди това не е ясно.
50
0
 
0
 
! Отговори
тома неверни преди 14 години
дали това ,ако е верно,предателят сред проорите,Е ВЗЕЛ ПРЕМИИ??????и нека попитам-щом държавата е абдикирала от всичко-що ние да сме коректни данъкоплатци?
49
0
 
0
 
! Отговори
до 48 преди 14 години
Никой няма да има нищо против полицаите (и те са хора като нас и деца хранят) , когато спрат да защитават тези от по-горното ниво, за които говориш !
48
0
 
0
 
! Отговори
До Свиреп преди 14 години
Май наистина не си наясно със системата. Първо - парите не са чак толкова много - със сигурност ченгетата вземат по-малко от тебе, дето си се квалифицирал на хай ниво. Второ - куките на улицата дето да следят денонощно са много по-малко отколкото си мислиш. И трето (най-важно) - знаеш ли какво е субординация?!? Май не, защото тогава нямаше да нападш полицаите, а щеше да потърсиш истинските виновници за положението. Те са малко по-високо пич. За съжаление!
47
0
 
0
 
! Отговори
Свиреп преди 14 години
Е що да ставам полицай ?! Живота ми е дал друга квалификация и съм значително по полезен като различен от полицай. Казвам ясно, че професионализма и квалификацията на българския полицай не струват. За парите които плащаме на МВР не би трябвало да остане и едно неразкрито престъпление. В България има 5 000 бандита. Хайде да са 10 000. Ами то се падат по 6 ушеви на бандит !!! На смени по 4 часа могат да ги наблюдават ДЕНОНОЩНО. Ама не - друго е да залягат зад храстите и да просят пари ...
46
0
 
0
 
! Отговори
До 44 преди 14 години
Свиреп, ти наистина ли си вярваш, че ако няма полиция ще си по-добре??? Или ще си по-добър полицай от сегашните??? Или че им дават страшно много пари, а те нищо не работят? Ми що не идеш да станеш ти полицаи да те видим къв си страшен, а?!
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе щом са го убили когато е отивал да даде тази информация ..
44
0
 
0
 
! Отговори
Свиреп преди 14 години
Кой ми `пазел ***, къщата и аутото` ?!?! Полицаите ли ?! Ти сериозно ли го написа това или иронизираш ???Нали се сещаш, че повечето хора се пазят от бандитите с решетки по прозорците, блиндирани врати, СОТ-ове, аларми, застраховки и бухалки до вратите !!! Всички тези неща си ги ПЛАЩАТ от джоба, след като са ПЛАТИЛИ ЕДИН МИЛИАРД годишно на торбите ни, наречени български полицаи.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Каква информация може да има този дебелогъз смешен ***, който освен да лъже друго неможеше да прави. Смешници.
42
0
 
0
 
! Отговори
41 преди 14 години
Абе вчера някой от СДВР не каза ли че двамата ранени нямали нищо общо с Б.Цанков???
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Скандалният радиоводещ бил докаран с джип от 24-годишния Борислав Л. в кантората на известния адвокат Лъчезар Таков.Цанков имал среща със сътрудник на защитника по повод едно от водените срещу него дела за измама. На стъпалата слязъл да ги посрещне бившата барета Любомир Иванов, по прякор Куция, и така заедно с тях станал мишена на двамата стрелци. Боби Цанков пада на място. Пристигналата линейка само констатира смъртта му, а двамата пострадали мъже са откарани във ВМА.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
xaxaxa imal 6pioni i v alkaida xaxaxax
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВЯРВАЛ ЧЕ ИМА ЗАЩО ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТА Пожарникаря влиза в огъня въпреки ,че може да изгори това му е професията!Не чакаите оди на възхвала след като народа постояно го обират и убиват апаши.Да знам вие ги хващате те ги пускат колко е несправедлив живота .
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много интересно човека ще има информация по най нашумелия случай НО полицията няма да му осигури полицейска охрана за да стигне информацията безопасно и сигурно до тях.
37
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
тук е пълно със следователи, експерти, проори и вещи лица, затова аз ще замълча :)
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ми да бяха изчакали да каже кой е и тогава да го гръмнат.
35
0
 
0
 
! Отговори
АЛФ преди 14 години
Тука гъмжи от куки нямат ли работа или си почиват в нета кажете ми г-да полицай след като сте в час с всичко защо го застреляха думи като мошеник не управдават убийство има толкова много мошеници дан някои да няма интерес да се рови повече около наглите за да не излезе некой от вашите ! Какво повече искате да говорят за убития полицай работата е ясна защо са го направили ТЕ са престъпници вие АНГЕЛИ
34
0
 
0
 
! Отговори
до аз преди 14 години
защото не знаят кой е свидетеля ! (нали е тайнствен)
33
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
и като има свидетел, защо не гърмят него а Боби?