На последно море през септември - и с 200 лева

Нашенци избират между СПА и гръцка ваканция
14 авг 2016 07:44, Елка Василева
30
На последно море през септември - и с 200 лева
Снимка: архив, Reuters

Заради четирите почивни дни покрай 6 и 22 септември мнозина българи правят планове за последно есенно море.

"Хотелите през август у нас и Гърция са препълнени, така че нямате шанс да попаднете на почивка под 100 лв. на вечер", казват туроператорите. Обичащите пътешествията обаче знаят, че с малко спестени пари могат да изкарат още една минипочивка идния месец. Затова и мнозина отсега си резервират почивките, пише "Стандарт".

За по 169 лв. на човек можете да отидете дори до остров Тасос за 4 дни и 3 нощувки в 3-звездни бунгала. Организираните турове с автобус в Гърция също не са за подценване. Само срещу 299 лв. на човек може да се насладите на кратка ваканция до о. Лефкада за 5 дни и 3 нощувки.

Ако сте фенове на пътешествията и обичате Будапеща и Виена, може да си позволите 5 дни и 3 нощувки срещу 275 лв. на човек. Все пак за по-нормални условия в четиризвезден хотел със закуска и вечеря на Халкидики ще трябва да се бръкнете с 530 лв. на човек.

По-голямата част от нашенците обаче се очаква да пътуват из страната за предстоящите през септември дълги уикенди. 3 нощувки в апартхотел в с. Баня с минерален басейн, закуска и вечеря върви на цена от 105 лв. Следващата оферта с 3-дневен ол инклузив е 139 лв. 3 нощувки във Велинград започват от 147 лв., а нощувките ще ви излязат пък 196 лв.

Добра оферта има и в Луковит. Две нощувки на човек със закуски плюс басейн и СПА ще ви струват едва 47 лв. Туроператорите съветват да изберете дестинация с минерална вода, която ще ви възроди преди предстоящата зима.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: морепочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 7 години
За сега съм доволна от мъжа си.Интересува се от коли, през почивните дни доста се мотае в гаража, обаче е за предпочитане пред някой ***, който само се търкаля на дивана или седи пред компютъра. А мъжът ми обича и да готви, когато каним гости, той е готвачът.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 24 Щом на мъжът ти колата му е приоритет,дай си телефона. Аз не се интерсувам от коли.
20
2
 
3
 
! Отговори
Несебър, Екатерина преди 7 години
ХОТЕЛ ЕКАТЕРИНА-НЕСЕБЪРсамо 50 лв за нощ за двама. В сърцето на несебър!055 443 4 31
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Септември - вече не е за плаж, медузи като палачинки, водорасли за фураж. Сезонът при нас е кратък - от 15 юни до 30 август. И ако отидеш, гледат максимално да те съдерат, най вече с храната и чадърите. Отделно имаш чувството, че си на селски панаир.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Квартирата, в която сме в момента ги има всички изброени удобства плюс комарници на прозорците. В нито един хотел не съм видяла подобна екстра. Освен това хазяйката дава само 3 стаи под наем и е спокойно. Има и такива с по 20 стаи и там е лудница, но има избор и всеки може да избере най-подходящите за него условия. Мъжа ми избра тази квартира, защото си паркира колата в двора. за него това беше приоритет.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22. Защо трябва да ходя на хотел.Да покажа какъв парон съм ? Аз бях в Приморско.В частна къща. Двойна стая за 30лв.Кабелна тв,интернет,собствен санитарен възел,тераса.Каква е разликата с хотела ? Че там ми дават вчерашната манджа и ми определят какво да ям. Всеки ден обядвах и вечерях навън,каквото ми се ядеше в момента.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хотелите може и да са препълнени, но къщите са празни. За 100 лв/вечер може да си наемете цял етаж от къща или малка къща в някой от по-малките курорти. В момента съм в Черноморец и нощувките вървят по 10-12 лв/човек. Стая за трима със самостоятелен санитарен възел струва 30 лв, за двама 20-30 лв. Стаите с климатик са с по около 10 лв по-скъпи, но през септември едва ли ще е необходим.
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Температурите падат и през септември проливни дъждове и в планините сняг за ски.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До PhilosophyИскам да кажа че в ковчега ще си пълен със спомени ! Да прави кой каквото си иска! Не ми трябват аутисти като теб да ми казват какво да правя !
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 16. За съжаление си прав.Света се управлява от държави на 200г/САЩ/ и на 400 г/Русия/, държави с неясен генетичен фонд,по скоро,бъркоч от такива,гаща плаява език,взето от тук от там.Държавите с хилядолетна история са изтикани в ъгъла от тези парвенюта.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдаааа,някой журналист се е нагушил от хотилиерите да прави реклама.Аз ще ви дам един съвет.Идете на море през февруари.Ще ви излезе още по-евтино.
11
0
 
6
 
! Отговори
Philosophy преди 7 години
Хора ,ходете на море защото от живота остават само спомените накрая и то хубавите.Не слушайте някакви самозвани имбе.цили ,дето са като чичо Скрудж и ви броят парите парите са разменно средство,монета и те нямат никаква стойност да стоят в банка па жили те и милиарди.Всички тия неходещи спестовници и кътащи трилиони по банки накрая в студеният ковчег ще имат л.а.*** за спомен
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно американците някой да ми ги дава за пример.... Те за 200 години държава опропастиха цял континент! А дълговете им са съизмерими вече със слънчевата система, тръгнаха и към галактиката! Защото са се спукали от работа! При това печатат парите на поточна линия, а от нас искат за хартийките си реални суровини и стоки!
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците почиват 1 път в седмицата на празниците ние тука за един празник почиваме цяла седмица НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6 - ***, западняците тръгват от април по йонииските острови и не могат да си тръгна до октомври. за триста лева, дето върлаш в чалготеката на вечер, ще видиш на какво се вика море!
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 300 лева заплата - четвъртата нощувка на бузлуджа на палатка, или на пейка пред паметника на съвецката армия ослободителка.
6
5
 
4
 
! Отговори
спинозен комар преди 7 години
Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купона си тече,никой никъде никъде не може да ме спре,да се чувствам добре.
5
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма по добро място от нашето море нека си ходим на слънчака да се наслаждаваме на прекрасните плажове и чудни хотели потънали в зеленина ,а тези който не ценят хубавото нека се мъчат в гръцко по разните му острови
4
5
 
11
 
! Отговори
до = преди 7 години
Бегай да гониш *** бе ***
3
8
 
13
 
! Отговори
= преди 7 години
До Анонименпанелите са в твоята глава.....извини ме за лошия тон сутринта!