Снимка на нашия посланик в Белгия - хит в нета

Мая Добрева е заснета при връчването на акредитивните си писма
Обновена: 8 окт 2016 10:50 | 8 окт 2016 10:48, Елка Василева
384
Снимка на нашия посланик в Белгия - хит в нета
Снимка: МВнР

Снимка на българския извънреден и пълномощен посланик на България в Белгия и Люксембург Мая Добрева и Великия херцог Анри не остана незабелязана в социалните мрежи, предизвиквайки смесени реакции.

Фотографията е от 28 септември 2016 г. от церемонията, на която Мая Добрева е връчила акредитивните си писма  в Двореца в княжество Люксембург.

Външното ни министерство съобщи, че в рамките на проведения кратък разговор след церемонията Великият херцог Анри и посланик Добрева са обсъдили развитието на двустранните отношения, засилването на икономическите контакти и културния обмен между двете страни.

Двамата са обменили мнения актуални теми, сред които проблемите, свързани с миграцията и предизвикателствата, пред които е изправен Европейският съюз.

Великият херцог е споделил прекрасните си впечатления от посещението си в България през 2005 г. и е изразил готовност отново да посети страната ни.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


384
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
1
 
1
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
Лелята не е от Пазрджик, там беше по разпределение в ДАП "Межд.превози" след завършване на Икономическия.След това по линия на СДС Стоян Ганев я изтегли във Външно, докато беше министър(той нали беше ваклото агънце на Пазарджик...)Иначе е от Кърджали, дъщеря е на тогавашния директор на БЕНТОНИТ Никола Добрев.В момента по-скоро е смущаващо, че тя не знае и дума на френски, а в Люксембург официален език е френският....при все, че беше за 4 години консул в Канада(а и там са англо-френци)
260
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тяЗа образование не се знае, но допреди назначаването й в дипломатическите среди е била фактуристка на ДАП - Пазарджик
259
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 7 години
Каква е биографията на тая персона преди демокрацията да я направи дипломатка?
258
2
 
13
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Къде е учила дипломация?Какво образование има?Има ли някъде публикувана биографията на този абажур за градинско парти?
257
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя още ли не се е прибрал на село и да не прави правителството за резил! Мислих, че темата вече не е актуална, но то излиза, че освен главозамаяно и доста инат.
256
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е добре де и малко е готина даже в карикатурния си вид. Разсмива на секундата...като я видиш!
255
0
 
3
 
! Отговори
Vespa преди 7 години
Bg migrantka reanimira prizrachen izostaven luksemburg...:-)
254
2
 
11
 
! Отговори
Владо преди 7 години
На свинче звънче.
253
2
 
3
 
! Отговори
Carachal преди 7 години
Tova nesto prilicha na bg proizvodstvo helicopter ili na bg samolet :-)
252
2
 
5
 
! Отговори
Зевзек преди 7 години
А Марга Лу.... в кое посолство ще я пратят на "изгнание" ,след като и изтече мандата?Тя пък какви ли изненади ни готви?
251
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
SINYATA KRUV E ISBILA I NA SHLIFERA.
250
0
 
15
 
! Отговори
честито преди 7 години
Малеййй, и.аси, това нещо какви връзки има, че да го пратят посланик и то не къде да е ами в Белгия! Или пък задлуги към ББ!
249
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност не е по-различна от визията на Тръмп или Клинтъновица във фаза, или Меркел, Ромпой и т.н..Глобално политиците са ...меко казано странни.Въпросът е кой по-скоро избира политиците?- защото нека сме реалости-това не е народът.Какъв избор имат амероканците с 2 кандидата?Какъв избор имаме ние с повече от 2?!
248
2
 
32
 
! Отговори
Даниел Методиев преди 7 години
Значи, като я гледам, се сещам за злата царица от "Алиса в страната на чудесата", само дето главата не и е толкова ръбава, но олигофренското и изражение и стойката на бременна ***, компенсират! До Великия Херцог изглежда, като царския му шут, облякъл се за карнавала. Прекрасно представяне на българската държава! Абе, явно в последно време излагацията пред света на бг политици и дипломати, стана нещо нормално! Така е, като все си избираме бай ***..
247
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Впечатлена съм!Не толкова от визията макар, че с тъмносиня чанта в тон с обувките без шапка и ръкавици щеше да е О.К., впечатлена съм, че дамата е във външно министерство от 1992г., че е иконимист и е работила основно по въпроси свързани със Световната Търговска Организация.Когато се спомене името на WТО, кръвта във вените ми се смразява и чувството, че съм глава *** във ферма става особено отчетливо.
246
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, липсата на дипломати от кариерата е очевадна.
245
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато някой си позволява толкова консервативен класически стил на обличане, трябва да спазва правилата до последното копче на сакото.Консервартивният стил изисква чантата и обувките да са в тон.Когато дамата е на възраст със шапка и дълга коса, косата е прибрана.Да не говорим, че това не е бал за бална чантичка, а делова среща и по принцип се гледа с лошо око на бизнес-дама с много акценти в облеклото.
244
10
 
5
 
! Отговори
nina преди 7 години
Всъщност ако прибере косата на тила,махне ръкавиците и смени чантата с нещо стилно и изчистено,ще изглежда доста добре.Самата рокля е хубава.Шапката също е прекалено натруфена за мен.
243
2
 
7
 
! Отговори
До 330 преди 7 години
Какъв конкурс искате? Да може калинка-малинка ли да танцува с рокличка над коляното?
242
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм, всъщност за фигурата и силуетът на дрехата е правилен.Единствено трябва да е с вдигната коса и без ръкавици за да се издължат шията и ръцете.Стилистът може и да е невинен.