Вместо сбогом: Добро утро, скъпи! Любов моя... Но ти ме остави и си отиде!

Младо момиче се сбогува с приятеля си – жертва в Хитрино
13 дек 2016 09:07, Петя Славова
77
Вместо сбогом: Добро утро, скъпи! Любов моя... Но ти ме остави и си отиде!
Снимка: Facebook

Най-младата жертва на трагедията в Хитрино е 18-годишният Денис Янусов. Момчето мечтаело да стане автомонтьор, обичало да кормува, разказват негови приятели от техникума по машиностроене пред "24 часа".

Още по темата

Денис бил много добро, тихо и възпитано момче. Приятелката му се сбогува емоционално с него в социалните мрежи: "Добро утро, скъпи! Любов моя, бяхме ръка за ръка и галих косата ти в моите сънища. Но ти ме остави и си отиде!", написа младото момиче.

Есра публикува съобщение в деня след трагедията, като придружи посланието си със снимка на своя любим. Двамата били заедно от няколко месеца, а тяхната любов пламнала в училището с хуманитарен профил "Йоан Екзарх Български" в Шумен, където учили. Веднага последва истински порой от съболезнования на приятели, близки и съученици.

Следващата година покойният ученик е трябвало да бъде абитуриент. При взрива на цистерните загина и баща му Танер.

"Къщата ни падна върху нас."Това пророни през сълзи майката на Денис. Шенай Хюсеин оцеля при мощния взрив, но загуби 18-годишния си син и съпруга си.

Днес предстои финалната работа по обърнатите цистерни от пожарникарите. Заради силния вятър операцията може да се забави.

Температурите са минусови, което е благоприятно обстоятелство, но вятърът може да създаде трудности на тежките кранове, които вече са пристигнали в Хитрино.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: жертвиХитрино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова не ви увряха вече главите, че има хора, които преднамерено пишат такива коментари, че да всяват омраза между етносите?Обществото е много уязвимо от медийни атаки и те се ползват от пълната анонимност на сайта, за да ни тровят.
13
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите български турци са били винаги стойностни хора,работливи чисти,честни,с големи къщи и здрави семейства,вижте сега какви мигранти идват и оценете нашите български граждани с турска религия,та те са по-стойностни от някои българи християни,които са нечистоплътни не само физически
12
0
 
4
 
! Отговори
до: 14 преди 7 години
Гл.редактор ли ти диктува теа изречение в момента?
11
5
 
15
 
! Отговори
маги преди 7 години
До Ники да така е мойта дъщеря беше в Истанбул и каза същото били отзивчиви хора, нима ще кажете същото за нас българите/ ние сме злобни лицемерни и лоши хора като цяло с малки изключения самите коментари тук го показват. и не ми говорете за патриоти и тем подобни глупости абсолютен фалш.....
10
0
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
До тази дето се определя като расист.Не можеш да си расист с/у мързелив, фанатичен, религиозен, неграмотен, чужденец, *** и др., които си дала.Това не са определения на расова основа. Голяма бяла птицо !
9
5
 
2
 
! Отговори
г преди 7 години
до Анонимен 7леко, че описа 97% от населението на света и обиди и мен поне по 3 точки:)))
8
4
 
36
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Внимавайте какво коментирате защото и вие имате деца.Това е най-лошото което може да се случи на баща или майка....да погребеш детето си.А относно турците, мога да кажа че са страхотни хора,винаги готови да помогнат и те приютят.Аз имам доста контакти и само добро съм видял.Не мога да кажа същото за българите.Жалко за момчето,бог да го прости.Поклон.
7
7
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бъркайте турците с ДПС.Турците са хора като нас, но ДПС и Атака правят така че хората да се намразват.
6
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм българка и се определям, като расист, но само срещу хора мързеливи, неграмотни, фанатични на тема вяра и чакащи ние работещите да ги издържаме и всякакви такива *** за Българското общество. Всички останали хора от чужд произход, които искат да се интегрират, работят, плащат данъци и са културни, нямам нищо против, даже ме радват, но за всички останали е нужно сатър от държавата!
5
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам изказванията на някои мои "сънародници" - стигащи дотам, че едва ли не щом носиш "турско" име заслужаваш да живееш по малко, ме е СРАМ че живея в една държава с такива хора.
4
2
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко тъжно! И не, няма никакво значение дали е българин, турчин или китаец! Това е един млад човек, който никога няма да сбъдне мечтите си.
3
5
 
25
 
! Отговори
До Манолски преди 7 години
А някой трябва ли да тъгува за тебе? С какво си повече? Или някъде в себе си знаеш, че сигурно никой няма да се сети за теб? Независимо дали си българин или китаец
2
4
 
78
 
! Отговори
преживяно... преди 7 години
До МанолскиНе те ли е срам?Какво са ти направили хората?Те са просто жертви,дори мога да ти кажа,че са много по-възпитани и човечни от някои българи.Представа нямаш какво е да загубиш скъп човек по неочакван и нелеп начин.Скрий се и си говори глупостите на хора,които мислят като теб.Заради такива като теб загубих съпруга си,паднал на земята,хората минават и се смеят мислейки,че е пиян,а беше кръвоизлив...Не смей да поругаваш паметта на хора,които дори не си виждал...
1
8
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много сте прости повечето, заклевам се!!! Правите ли си сметка, че можеше спокойно да е всяко едно друго българско село, покрай което преминават ЖП линии? И това село да е населено Иванчовци и Драганчовци, а не с българи с турски имена...