Хората в студа чакат Радев пред храма. Какво очакват?

Искат от новоизбрания президент "да направи много за България"
22 яну 2017 10:45,
33
Хората в студа чакат Радев пред храма. Какво очакват?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Въпреки ниските температури, на пл. "Св. Александър Невски" вече има тълпа от хора, които са дошли специално за церемонията по встъпването в длъжност на новия президент Румен Радев.

"Тук сме, за да наблюдаваме на живо церемонията по смяната на президентите. Важно е, защото това е една тържествена обстановка и сме дошли да я наблюдаваме на живо", разказа мъж пред Bulgaria ON AIR.

Друга жена пък, която е довела 14-годишната си внучка на събитието, посочи: "Доведох я да види тържественото представяне на новия президент, защото трябва да се учат да бъдат щастливи - бъдещето е пред тях. От Румен Радев очаквам хубави неща за България".

Друг мъж, пътувал специално от Горна Оряховица тази нощ, сподели, че очаква новият държавен глава да направи много за България и най-важното - да бъде президент на всички българи.

Сред дошлите на площада има и такива, които признават, че са дошли, защото искат да гледат церемонията на живо, а не по телевизията.

Освен двамата президенти - Росен Плевнелиев и Румен Радев, на площада ще бъдат дипломати, духовници, министър-председателят в оставка Бойко Борисов и председателят на Народното Събрание Цецка Цачева.

Гледайте церемонията на живо в ефира на Bulgaria ON AIR от 11 часа!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
да стоиш на студа и да чакаш годо това показва колко му е писнало нанародьт от изминалите 27 години на светло бьдеще и евроценности
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21: За руските пари, с които се купуват избори и влияния ли говориш? Щото предвид резултатите от изборите други май никога не са идвали.
20
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще чуят "гаварит масква" или "равнис, мирно". Предвид нивото на интелигентност на льотчика и избралите го едва ли сред тълпата ще има поклоници на правилната реч, ясната мисъл и смислените послания. Сумарното IQ на всички присъстващи едва ли е над 50. Със сигурност ще има и такива дошли да видят новата президентша, защото живеят далеч от магистрала и не са виждали такива същества.
19
1
 
3
 
! Отговори
Тони преди 7 години
ЕвроГейовете газ пикаят. Добър ден за България.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай стига с тия церемонии, бе! Единият да сдава и да ни се разкарва от главата, другият - да приема и да започва да работи. Тия техните церемонии станаха протяжни като *** сватба...
17
4
 
5
 
! Отговори
очакват преди 7 години
да не им спира кранчето за крадене,какво друго го вълнува българина,да продължи да си краде безнаказано
16
4
 
11
 
! Отговори
Дурм преди 7 години
До АнонименСамият факт, че има хора, които очакват Радев да "вкарва някого в затвора" и доста други да го подкрепят в това му мислене, показва колко глупави и незнаещи как функционира държавата са по-голямата част от българите.
15
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИЖДАМ ОТ ПРЕДНИТЕ КОМЕНТАРИ РАНО РАНО СА ИЗПЪЛЗЯЛИ ВЛЕЕЕЧУГИТЕ ОТ ЩАБА НА ИВО МИНДЖЕВИЯ И НЕУМОРНО ДРАСКАТ ЛИ ДРАСКАТ И ПОВРЪЩАТ ПОМИИ. НА КОЙ МУ ДРЕМЕ БЕ, ОТРЕЕЕПКИ, ПОВЕЧЕ ОТ 10 ПЛЮСА, И ГЪЪЪЪЗЪ ДА СИ СКЪСАТЕ, НЯМА ДА СЪБЕРЕТЕ!
14
2
 
12
 
! Отговори
смехрко преди 7 години
Пред обществена кухня има3 пьти повече .Ближещите от медийте спрете с манипулацийте
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ф - ПРЕДСТАВЯМ СИ ТЕСИ ЛАЛУ ГЕРИ НА СНИМКАТА.....КОЛКО СА ГЛОПАВИ ЗА ДА ДРЕМЯТ ТАМ КАТО МИСИ РКИ.....у БГ-то винаги има подобаваща клиентела, затова дреме там...
12
4
 
30
 
! Отговори
536 преди 7 години
Репортерката от БНТ с голяма превъзбуда от празничния ден ни показа как малкото момиченце нямало търпение да гледа церемонията,и въпреки студеното време дошло още рано.Рейса ни доведе по-рано,каза момиченцето.Познато от близкото минало,едни рейсове и една голяма народна любов.
11
9
 
9
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Сали там ли е ба ?
10
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Хората в студа чакат Радев пред храма"...............****оти винаги е имало а в Бг са над 80% от населението."Какво очакват?"-"В очакване на Годо" саИзобщо толкова *** народ нямааааааа!
9
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво чакат, и те не знаят. Сигурно чакатда ги поздрави със Здравствуйте товаришчи.. LolМного глупав народ...... Като е генерал, на кого ще козирува?
8
3
 
56
 
! Отговори
Българин преди 7 години
30 години чакате някой да ви оправи, докато не започнете сами да правите нещо, ще бъдете все оправяни.
7
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно чакат да го xвaнат за дeдoвия.
6
12
 
44
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Освен няколко лупинга, не виждам какво може да направи за нас.
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3 Той да не е прокурор бе тато
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всичко е надеждата и тя умира последна
3
23
 
33
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Очаквам да вкара в затвора крадливата герберска шайка ! Заедно със сикаджията начело !