Мариянна от Габрово се бори с тежка болест. Да помогнем!

Жената е на 39 години и има три малки деца
5 юни 2017 17:15,
13

Мариянна Цакова е на 39 години и е майка на три малки деца. Преди няколко месеца чува диагнозата рак на шийката на матката и оттогава досега е претърпяла няколко операции. В момента жената се нуждае от спешно лечение в клиника в Турция, средствата за което обаче са непосилни за семейството й.

"Реших в Плевен да замина. Там ми направиха една доста голяма операция и се започна след това лъчетарапия с химиотерапия. Направиха ми скенер и се оказа, че имам разсейки в черния дроб. Тогава заминах за София, но оттам ми отказаха химиотерапия, защото имам неустановена температура, която пречи на химиотерапията", разказа Мариянна пред Bulgaria ON AIR.

Засега никой лекар у нас не установява категорично каква е причината за високата температура на жената и лечението с химиотерапия не може да се проведе. Единствено от клиника в Турция предлагат лечение, което обаче трябва да започне веднага.

"Нямаме просто възможност откъде повече да търсим средства, за да продължим лечението, затова се обръщаме към хората да съдействат. Три деца имат нужда от майка си, а тази майка трябва да живее", каза и съпругът на Мариянна Андриан.

Тя трябва да замине за Турция в края на идната седмица, а първоначалната сума от 30 000 евро трябва да бъде събрана във възможно най-кратък срок. Затова стотици габровски майки се обединиха в благотворителна кампания и направиха Facebook страница "Да помогнем на Мариянна".

Всеки, който има желание да помогне, може да открие повече информация тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
10
 
! Отговори
Ако преди 6 години
Познавам случаи на хора, които ракът ги погубил, защото се отказали от медицината в полза на разни врели некипели, дето уж много лекували! Какви ли не глупости се тиражират от край време за лек на рака и кое от кое по вълшебни. Тука вече даже и билка за минута лекува и хоп, ура, няма рак! Глупости на търкалета! Който е с рак, да стои настрана от всякакви вълшебни "лечения"! Само официалната медицина е правилно да се ползва!
10
3
 
8
 
! Отговори
И.... преди 6 години
И онези там с разни билки и прочие чудодейни уж лекове - спрете да лъжете хората, че това лекува рак и да се подигравате със заболяването им! Темида може да се самосезира. Или пък да бъде сезирана.
9
1
 
11
 
! Отговори
Ми преди 6 години
Видът рак е такъв на жената, че лекарите буквално се борят с времето и ако някой се бърка, че не е възможно толкова операции за такъв срок, ще го информирам, че точно това е потвърждение, че не е измама. За този вид рак е така. Дано да помогне който може на тази жена, защото държавата ни явно е бездушна към хората в такова положение и ако не е тази помощ от останалите, става страшно! Дано жената да се оправи!
8
7
 
1
 
! Отговори
1111 преди 6 години
Само едно листо от тази билка може да ви спаси живота за една минута, но малко хора знаят как да я използват!25.05.2017 / 00:01 1 Харесайте ни във FBХаресвам14 13 Не харесвам1Само едно листо от тази билка може да ви спаси живота за една минута, но малко хора знаят как да я използват!Коренът на глухарчето действа по-добре от химиотерапията, защото тя убива всички клетки, а глухарчето само раковите клеткиВ университета Уиндзор в Канада е проведено начално проучване в Отдела по химия и биохимия, а резултатите дават нова надежда за болните от рак. Открито е, че корен
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо след всеки подобен случай, където се събират десетки и стотици хиляди евро нещата изведнъж заглъхват, и не се разбира излекувал ли се е човекът или не. Защо не се оповестяват тия неща и защо няма информация за съотношението успешни/неуспешни лечения. Защо толкова много пари? При кого отиват? Защо в Турция? Много е мътна цялата тая работа около лечението на онкологичните заболявания. Много крайни и варварски методи. И много съмнителен ефект.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дами, правете си намазки по-често, защото положението с този рак е страшно. А поне той може да бъде ако овладян ако се хване рано. Пийте гъби, намелете стреса и поддържайте пх-то долу оптимално. И се надявайте. Гинекологът ми ми е разправял такива ужасни истории. Определено поне веднъж в годината трябва да се прави профилактичен преглед при гинеколог. Дано да се съберат парите за Мариянна! Но ни е дълбоко сбъркана държавата ако за всяка тежка болест трябва да се събират дарения.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5, Мне, ако имаме 3 милиона работоспособни у нас е нужно по 2 стотинки само да дадат.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
30 000 евро са по 20 стотинки на всеки работоспособен у нас.
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Танпони с прополис ,лекуват този рак.
2
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците да извадят пари от крадливите си джобове! Няма да ни висят на врата като камъни.Дано да се оправи жената, но пак с нашата помощ.
1
1
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
nai nakraq nqkoi trqbva da izmisli lekarstvo za taq bolest stiga mafiotite v beli prestilki sa iznudvali xorata