Майките: Оставка за всички депутати, подкрепили Симеонов!

Министър Петков си вършел добре работата, смятат те
4 дек 2019 10:28,
97

Пореден протест на майките на деца с увреждания ще се проведе тази вечер от 18 ч. в центъра на София.
Още по темата

"Той е за оставката на 118-те депутати, които подкрепиха Валери Симеонов при избора му за зам.-председател на НС. Също така не сме съгласни с освобождаването от поста на социалния министър Бисер Петков, причините за което не са ясни", каза за "България сутрин" Илиана Маринова от "Системата ни убива".

Тя подчерта, че се надява майките да имат шанса да работят добре и със следващия социален министър Деница Сачева.

"Като министър Петков си вършеше добре работата, не сме съгласни с решението на премиера", подчерта тя за Bulgaria ON AIR

"Надяваме се Сачева да работи с нас и да няма забавяния. Да се случи всичко бързо, както е уговорено още миналата година. Очакваме да ни поканят, за да има диалог", каза още Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези квачки с пилешки мозък се поставт над избори , парламент и пр и пр. Врече е някой да ги вразуми.
68
2
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Майките стават все по нагли. И те като БСП искат ли , искат...Оставка на 118 депутати.Това означава преврат. ДАНС да не спи , а да се занимае с организаторите на протеста.Не може Нинова да не знае кои са.
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МАЙКАЯ млък!Щом имате време да чатите, значи имате свободно време!Еми и ние МАЙКИТЕ имаме,------------------....................Не си ли лекичко нагла, а ?!?!?!!!!!!!
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 73Всеки народ заслужава съдбата си. Българинът заслужава да е нещастен.
65
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 74Не свършват, защото ГЕРБ СА русофилска ***!!!
64
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 72Русофилските *** пишете, че ГЕРБ "свършва вече 10 години !
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майките вече превърнаха нещастието на децата си в привилегия !А на обикновения българин му е писнало от привилегировани около себе си - един кум, друг сват, а пък трети - сакат !
62
6
 
0
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Брей, много гербер, много ***, страшна работа е тук!Усещат от ГЕРБ че им свършва раната и взеха да се изнервят нещо...
61
3
 
2
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 68 (Кирилов)И от твоята майка ли ти е писнало?Ааа, може би ти нямаш майка?Дори може никога да не си имал майка!Сигурно те е раждала леля ти?
60
2
 
6
 
! Отговори
До 69 преди 4 години
За какво ли? Еми защото има едни будали дет ще плащат всичко. Тоест данъкоплатците.
59
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 59Крушката си има опашка. Безумните здравословни диети по време на бременността, дори от куку лекари, а аз познавам такива, водят до същото. Увреждане! Майката на 14 годишния Веселин са я посъветвали да го остави в заведение и той по естествен път да почине. Не, тя трябва да ни натрапи на обществото създание, което поглъща средствата за профилактика на десетки деца. Защо? Какъв е смисълът? А сега втасала, ще ни казва кой да е министър, премиер, вице, или зам.председател на парламента?
58
4
 
15
 
! Отговори
Кирилов преди 4 години
Писна ми от тези майки!Само те ли са майки ?На всички е ясно, че играят по свирката на ***.Комунистите начело с Мая Манолова са ги обяздили и ги използват за марионетки.А т.нар майки ги интересуват само пари.Нищо друго.Писна ми !
57
5
 
16
 
! Отговори
334 преди 4 години
Тези майки се взеха насериозно. Оставка и на депутатите? Да не би те да са ги избирали? Абсурдно е.
56
1
 
3
 
! Отговори
До № 60 преди 4 години
До До 36Ето това е умна приказка. Подкрепям те!
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези т.н. майки оставиха болните си деца и хукнаха по партийни протести. Доколкото е видно в България има около два- три милиона майки, а на протестите са пет нахални женици.
54
4
 
4
 
! Отговори
до 59 преди 4 години
До АнонименБлагодари на Бога, че децата ти са здрави и не си на тяхното място! Че зная за лекарка, чието дете е с проблеми. Да не мислиш, че не живее здравословно или не си гледа детето!?
53
7
 
7
 
! Отговори
Българка преди 4 години
Защо триете коментари, които подкрепят позицията на майките!? Нещо не са удобни ли?
52
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой им гледа болните деца, нали бяха много измъчени, че 24 часа ги гледали. Явно забогатяха от *** пари и сега се разхождат по бул. Руски като богове. Вече заместват Премиера и изборите . Искат оставки на всички , които се сетят. Нещастници.
51
9
 
15
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
Тези майки показаха как трябва да се бориш за правата си .А ние ,чиито деца не получават и стотинка,си мълчим.Трябва да сме пред Парламента и да искаме достоен живот и за здравите деца.
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 58Не, не ме е срам. Отгледал съм дете, дето сега работи и плаща данъци на тази държава. Аз също плащам данъци. Грижа се и за родителите ми. Не получават помощи. Нито трипер, нито сифилис съм хващал. Нито една жена не съм забременил инцидентно. Онази, чевенокосата"майка" сама си каза, че един здрав зъб няма!!! В писмото до Бойко Борисов, ако си спомняш? Била паноптиком на болести! За какво ти говори това? Пълна безотговорност! Защото очевидно има средства.