Полицията ще патрулира на места с много катастрофи

Днес ще се дискутират нови правила при шофьорски курсове
16 дек 2019 12:19, Ния Христова
12
Полицията ще патрулира на места с много катастрофи
Снимка: Булфото

Многобройните пътни инциденти през последните дни предизвикаха дискусии за въвеждане на нови правила при шофьорските курсове и книжки, съобщи Нова ТВ.

Главният секретар на МВР съобщи, че ще има засилено присъствие на патрули на местата, където най- често се случват катастрофи. Проверки ще има и през тъмната част от денонощието.

Министъра е издал заповед автомобилите да се движат с непрестанно включени светлини.

Днес ще започне дискусията за въвеждане на нови правила при шофьорските курсове. Планира се часовете за кормуване да се увеличат от 31 на 42. Предвиждат се нощно кормуване, както и шофиране в пиковете часове, когато трафикът е засилен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко Като види че снимате с телефона катаджията не говори и не върши глупости Няма закон който забранява снимането на хора на обществено място Даже обратното - има закон който разрешава снимането на хора на обществено и, или , публично място или в хода на обществената му дейност - Закон за авторското право и сродните му права , чл 13 ал 2 Освен това полицаят се е съгласил да го снимат още с посстъпването си в МВР - чл 3 т4
9
1
 
3
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Вместо да свалят номерата и отнемат книжките веднага на пияните,каращите като на рали и употребилите наркотици,те щели да патрулират.
8
2
 
5
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
Докато има неадекватници, които се влачат в лявата лента без да изпреварват и примерно карат с 60 км/ч на Южната дъга. Те изнервят трафика повече от всеки друг.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес ОТНОВО човек пресичаше на Южната дъга. При положение, че това са 3 платна с горе-долу минимална скорост 80км/ч. Защо няма полицаи или камери?! Пред очите ми едно БМВ изблъска от пътя друга кола, като му светкаше и му криволичеше зад него и се приближаваше опасно. До кога? При по притеснителен шофьор мобеше да стане катастрофа на висока скорост. Защо няма санкции за откачалките на пътя? Докога ще мрем като мухи по тия пътища!
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повече Ушев - повече подкупи, по-вероятно е Кобрата да нокаутира Джошуа отколкото пътна полиция да почне да си върши работата.
5
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Цецо преди 4 години
Снимката кърти.Куката е направил кукиш с палката.На кого ли го показва?
4
0
 
5
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
Колко иновативно!Как се сетиха?
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То обикновено на най-натоварените кръстовища Ушев вместо да регулира потоците коли, за да намали задръстването, той винаги стои с колегата в патрулката и люпат семки, зяпат, зяпат колоните и една кола да мине с изгорел фар я спират веднага.
2
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"Министъра е издал заповед.."Вие сериозно ли? МинистърА?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как с постоянно включени светлини? Това работа ли е, да спиш и нещо да ти блещи в очите. Поне да им раздадат по едно домино, да им е мрачно. Че иначе стрес, болести и двадесетте заплатки зян.