Пожарникар, герой от Хитрино, се нуждае спешно от кръвна плазма

Състоянието на Димчо Ангелов се е влошило
21
Пожарникар, герой от Хитрино, се нуждае спешно от кръвна плазма
Снимка: Facebook

Един от героите от Хитрино – пожарникарят Димчо Ангелов, се нуждае от преливане на кръвна плазма от преболедувал с кръвна група 0. Огнеборецът и цялото му семейство е болно от коронавирус.

Призивът идва от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Състоянието на Димчо Ангелов се е влошило и има нужда от преливане на кръвна плазма от преболедувал с кръвна група 0. От Областната дирекция на МВР-Шумен молят всеки, който има възможност да помогне!

Телефон за връзка с колега на Димчо Ангелов: 0888882657- Георги Вълков.

Димчо Ангелов и неговия колега Христо Кантев са първите пожарникари, които се отзовават в ада в Хитрино на 10 декември 2016 година. Тогава рано сутринта при влаков инцидент изтича газ пропилен, който експлодира и се запалва. Загинаха 7 души, а ранените са 29.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Американците казаха че и след 8 месеца имаш достатъчно антитела да избегнеш реинфекция." Те, американците като го разбират Ковид 19 така добре, защо *** там като мухи?
19
0
 
13
 
! Отговори
мхм преди 3 години
в центъра по транфузиология са измамници, затова толерират онези *** отпред да продават "легално" кръв и органи от 15 години. В МВР казаха, че нищо не може да направят. Ами браво! Даряйвайте кръв другаде, а не на тези измамници, които даже фалшифицират документи и уж даряваш за твой роднина, а в документа пише името на друг. Говоря от личен опит!
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да се оправи човека!
17
1
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Да се обадят на големия мангър
16
2
 
2
 
! Отговори
gosho преди 3 години
ninova i beloglaviya leshoyad ot prezidenstvoto kvo se oslushvat,ako ne sa s negovata grupa da davat za nyakoy drug
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците казаха че и след 8 месеца имаш достатъчно антитела да избегнеш реинфекция. Досега има само 5 човека с доказано повторно заразяване, и то с много компрометирана имунна система.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антитела се задържат между 2и 5 месеца, казват, че ако караш ковид по тежко имаш повече антитела, но всичко е много индивидуално
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще се открие във Варна, Пловдив и Плевен
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ковидът все пак създавал антитела, а не както ни плашеха, че бързо изчезвали.
11
0
 
16
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
И защо не може да кръводарим в центъра по трансфузионна хематология по местоживеене, а после да транспортират кръвта до София? Защо трябва от Варна непременно да бием 450 км път за тая цел? Всеки ден има по 2-3 полета до София. Толкова ли е сложно малко да се организират тия неща? За какво ги харчат ония милиони?Вместо да дават по хилядарка на калпак за джипитата, които НЕ преглеждат болни от ковид, могат да ги дадат за това, а и България еър може да помогне.
10
1
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Вече няма значение времето, от кога си бил болен , правят тест за антитела и ако го имаш даряваш, прочети по долу условията, да си здрав и да не приемаш в момента лекарства, има телефон може да питаш, с едно дарение от кръв за плазма може да се спасят три живота
9
1
 
3
 
! Отговори
Ул братя Миладинови преди 3 години
Възраст: между 18 и 65 години; Телесно тегло: над 50 кг; Преболедували и възстановили се от COVID - 19 инфекция;Чувствате се здрав/а и не приемате лекарства; Нямате сериозни придружаващи заболявания; Не Ви е преливана кръв и кръвни продукти;За максимално удобство и спестяване на време е необходима предварителна консултация и записване на телефон:0876 752 909 Д-р Стефановски0876 773 201 д-р ПавловЗасега даряването става само в Националния център по трансфузионна хематология София
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко седмици след положителен тест можеш да дариш кръв. Аз съм 14 дни след теста, добре съм вече? Нула положителна е популярна група. Дано има хубави хора да се притекат на помощ.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако един от управляващите или богаташите бяха оставени да минат по " каналния" ред на лечение , с всичките му екстри -чакане , лутане , обикаляне с линейки по болници и никой да не ги приеме , може би щяха вече да са направили нещо реално за Здравната система , да са въвели адекватни мерки Ама не би . Като се разболеят , веднага си ги обгрижват - на крака ходят да ги лекуват, други директно във ВМА, трети в частни болници Затова Вожда говори , че всичко у нас е идеално .
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
sportnia ministar ili ademov she mu pusnat. moje i kiro gela da iztochi malko...
5
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мангъров щом е стигнал дотук , значи е "суха пръчка" . А те са в категорията - допустими жертви , според него и управляващите ни Сега разбрахте ли , с колко сбъркано мислене са мангъра и себеподобните му Иначе дано се оправи човекът
4
0
 
22
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
Спрете се Ве...Пневмонията наистина я има и протича тежко... Мож да не е ковид... *** я има... Който може да помага...
3
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да помоли колегите си, дето са "на първа линия" и вчера протестираха за увеличаване на заплатите.Щом са на първа линия, значи има достатъчно преболедували, нали така?
2
10
 
6
 
! Отговори
Звъннете на Коце МЗ преди 3 години
Амаааа се наредете на опашката за простосмъртни, и си чакайте реда, че той много зает с телефонните команди от Банкя. Няма време за глупости.
1
14
 
7
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Сега драгите капиталисти ще започнат да призовават хората да даряват кръвта си...като с капачките за децата. Ами всичко е с пари бе ? Нали ? Плащайте достатъчно и хората ще дават от кръвта си. Освен това е благородна кауза. Нал'тъй бря ?

Спонсорирани публикации