Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: шуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
0
 
1
 
! Отговори
Куче-БОЙКО преди 10 години
Няма да идваш на власт!!!! Не се кани!!! Никой вече не иска да яде един пожарникарски маркуч,пълен със недишащ въздух под налягане! Писна ми от СЕЛСКИТЕ ти картофи!!! И от непродуктивните топки на КРАДЛИВИЯ Не ВДЯНКОФФФФФФФФФФФ! ПРОКЛЕТНИЦИ до девето коляно!!!!!!
388
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Бе,оня до него с бялата коса как го е зяпнал изумен от великата му политическа мисъл.
387
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виж какво Боичо,Че доидете на влас,ама на куково лято.Оди на влас в някая пожарна в некои градче и там под команда пожарникарите да ти слушат несвързаните и *** политически коментари.
386
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Според бизнесмена такава централизация и монополизация не сектора не е имало в последните 50 годиниБившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров е изкупувал дървесина на цена между пет и шест пъти по-ниска, отколкото гражданите. Това обяви в ефира на bTV бизнесменът и председател на браншовото сдружение на практикуващите лесовъди и горски предприемачи БУЛПРОФОР Димитър Джоков.Според представените от него документи от Изпълнителната агенция по горите, цялата дървесина от горското стопанство в Етрополе е изкупувана от фирмата Медикет, която е била собственост на Емил Димитров преди да стане депута
385
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе като гледам един Дянков закон не са сменили и няма да сменят.Тогава ореваха света, че били българоубиски сега като са на власт а им екстра.Нали данък лихви необлагамият минимум им бяха от големите предизборни обещания?
384
4
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Бе, ти луд ли си, или на луд се правиш? Или нас за *** ни имаш? Ми, нали заради Дянков, и стягането на коланите върна мандата, бе Бойкоооо, Бойко! Съвсем ти се разхлопа дъската и на тебе!
383
13
 
11
 
! Отговори
karo преди 10 години
Тоя ако още веднъж дойде и домъкне хер Флик ще трябва да умиргаме. Гответе се да го ручате асфалта...ще има нъпред към ЕВРОПА-та.
382
11
 
14
 
! Отговори
офф преди 10 години
Само любовниците на Местан и Сергея са писали тука.Само заучени фрази,една след друга!Гледам масово активизиране има,че дойдат ли избори,ще изметем цялата крадлива управляваща ***,която яхна държавата след нечувано изливане на пари за копромати и спонсориране на алхо-екскурзиите на Болен!Някой май се трепери,че ще му спре краденето по средата,за това е тази масова мобилизация за плюене!
381
10
 
9
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До Анонимен 397Ха това твоето е типично комунистическо мислене за привърженик на ГЕРБ. Всички са лоши защото са против нас, защото не ни дават да лапаме. "отговорността трябва да се носи от лидера и партията"-а това казва достатъчно. Типичен цитат от пленум на БКП! Скапи герболетки мола ви се престанете да се пънете защото ставате смешни! Просто само заблудени *** могат да търсят друга конспирация освен очевидното! Дори децата разбраха, че ГЕРБ са мутри и никой вече не ги ще за партньори!
380
10
 
8
 
! Отговори
Умри, смърт за ГЕРП преди 10 години
Червеният *** ББ да си затегне устата и да върне откраднатите милиарди. хер Флик освен всенародно презрение го чака затвор и смъртна присъда, след нейното неизбежно връщане. В момента хер Флик е в Москва и получава благодарности за съсипването на Грузия и България.
379
7
 
9
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Б.БългароубиецътТова ще е този който ще сложи кръст върху изстрадалата ни Родина!Пази боже да дойде пак с власт!Но още от сега почва да се "подсигурява"и да рони сълзи,какво ще му оставят,ако това стане....?!По-нататък ще пийне по едно червено вино с другаря Орешарски,ще си побъбрят за "кой-колко"-и така........
378
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** още си мисли, че отново ще бъде на власт. Само този факт е достатъчен, за да прецени нормално мислещ човек, че Тиквуна няма никакъв интелект. Този си е един *** и нищо повече.
377
2
 
2
 
! Отговори
Чутора преди 10 години
В тоя форум има един -----> Анонимен <------ който ,взема страна на ГЕРБ и е срещу ГЕРБ !!! Тва ,ако не е платен драскач .... :-О :-О --- Чутора да не е името ми ве4е
376
9
 
18
 
! Отговори
HAhh преди 10 години
Дришлхьо ... Томислав щял за два дена да докара пари ... и то от еврото .. мале и има хора дето се връзват на тая болна тиква .. отчаяна от загубата на власт и паническите провали в опити да си я върне... Не знам защо бързат за избори .. както е тръгнало на тия избори герб ще са на ръба от влизане и то заради собствените си сателити, създадени да подвеждат хората, като им дават искуствена надежда ... На следващите избори ще гласувам с лопата, може и кирка .. така че подгответе големи урни..
375
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България просто е обречена да бъде под комунистическо и турско робство... Логично е и състоянието и при такава власт... Тотална разруха и крах на икономика и морал...
374
13
 
31
 
! Отговори
до 397 преди 10 години
Народът реши през м.май. Ако имаш амнезия, да ти припомня. Това не ти е селски мач, да го преиграваш докато ти е кеф. На 4 години - първенство, нали така , отворко?
373
4
 
18
 
! Отговори
фен преди 10 години
Всички знаят, че по новия програмен период 2014-2020 г. парите в най-добрия случай се усвояват в края на 2014 г., като това се отнася за всички държави членки. Относно себестойността на км. е твоята дума срещу фактическите документи, за които нямаш представа, както си нямал престава и когато беше на власт. Дянков така та моташе, че и да искаш не можеш да разбереш (толкова ти е капацитета). С оставката си, той ти го набута.
372
10
 
8
 
! Отговори
Агент от ДС преди 10 години
Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че ни държи нас с ДПС на власт, коментира още лидерът на ГЕРБ."Дяволът му проклет, тук и аз не мога да отрека, че Борисов е прав", изохкал пред съпартици ПЕСаджията Станишев.
371
7
 
21
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До Анонимен 401Ми нормално нали Бойко измисли този план, само, че той крадеше с пълни шепи!
370
17
 
8
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Гнойната коалиция води простата селска и ОВЧА маса народ към тотална и всеобхватна, душевна, физическа и ментална пустота!Засега успяват много добре, подпомагани от просташки управляваните медийни кръгове и кръгченца!Съответно срещу необходимото заплащане, никога наглостта на политическата простащина не е била заявяване така категорично ясно, както се прави в последните 130 дни!Форумите са завладени от една клика от прости и неграмотни хора, поддържани финансово от няколко политико-иконом. трупа