Четин Казак: Кърджали и ДПС са непревземаеми

От ДПС отново зоват Лютви Местан да напусне парламента
Обновена: 8 яну 2016 19:14 | 8 яну 2016 18:18,
77
Четин Казак: Кърджали и ДПС са непревземаеми
Снимка: Архив Булфото

ДПС е сплотено и няма разцепление в структурите му. Парламентарната група е по-консолидирана от всякога. Това обявиха съпредседателите на движението на пресконференция в Кърджали.

Още по темата

"Както Кърджали, така и ДПС са непревземаеми крепости", коментира съпредседателят Четин Казак, цитиран от Нова тв.

"Всякакви опити да се подмени или присвои профила и същността на ДПС и той да бъде представен в изопачена светлина са обречени на неуспех", допълни Казак.
 
Oбщинските и областните структури на ДПС в Кърджали са единни и сплотени, въпреки бурните политически събития през последните месеци в нашата партия, заяви от своя страна областният лидер на ДПС в Кърджали и кмет на областния град Хасан Азис. По думите му няма разцепление в структурите на ДПС в район Кърджали.

"Диалогът с нашите избиратели не е нарушен. Този диалог никога не е спирал. Няма промяна в евроатлантическата ни ориентация", категоричен беше той.

Мустафа Карадъйъ пък отново призова бившия си лидер Лютви Местан и останалите отцепници от парламентарната група да напуснат парламента.
 
"Тези които не споделят ценностите на ДПС и напуснаха парламентарната ни група, да бъдат така доблестни и да напуснат и Народното събрание, а ако решат могат да си създадат свои политически проект", предложи Карадайъ.
 
"Предишният ни председател Лютви Местан вчера е коментирал използвайки изрази като "Аз прозрях" и "Аз правих". Едно от прозренията му е, че не му е мястото в ДПС. Стои отворен въпросът кога е прозрял – след изключването му от партията заради неговото поведение или когато беше председател на ДПС. Местан признава, че се е опитал да подмени ДПС и то без дебат в легитимните колективни органи на партията", каза още Мустафа Карадайъ. 
 
Съпредседателят на ДПС Рушен Риза заяви, че ще се работи всички български граждани да бъдат равни.
 
"Все още има проблем с изучаването на майчин език. Освен това хора от малцинствата все още не са допускани в структури като МВР и отбрана, не са допускани в администрацията", коментира той.
 
Хасан Азис разказа, че на тържествата по повод 26-годишнината на ДПС се очаква да присъстват 400 души. Сред тях ще има политически репресирани лица, бивши председатели на общински структури, бивши народни представители от Кърджали. Той не очаква в Кърджали да има второ тържество по случай годишнината на ДПС.

"Ние осъзнаваме, че Кърджали се намира в епицентъра на политическите събития в нашата партия", обясни Хасан Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
гражданин преди 8 години
Изи котарачета да не ви превземем на нож
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой свали охраната на Местан, докато Пеевски е натискал за оставката му?Според бивш гард на НСО решението е лично на Борисов, шефът на НСО обясни, че е на всички шефове на служби
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами...да четат всички българи...и на следващите избори пак ходете за гъби или в Гърция на почиека.
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В други новини: Ахмед Доган, Емел Етем, Пеевски и "натурални лидери" от ДПС с необезпечени заеми към КТБ. Инересно е как Ахмед Доган държи своята турска рая в необразованост и тъмнина докато им обира спестяванията в КТБ...
53
0
 
0
 
! Отговори
да бе преди 8 години
Да да
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До всички защитници на ДПС използвайте малко главите си и стига вярвахте сляпо на мошениците. Сега погледнете ръцете на своите родители, баби и дядовци. Какво виждате? Мазоли, напукана кожа от работи и изкривени пръсти? За какво? Цял живот като магарета за да струпат едва една къща и даже децата си не могат да осигурят нито с къщи нито с имоти. Вижте и очите им? Тъжно нали!? погледнете пак родителите си и пак ДПС ри.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eдин празник два купона за ДПС .Тази вечер, 8 януари в чест на създаването на окръжното ДПС в Кърджали.След пресконференцията, която триумвиратът даде за журналистите, той участва в празничната вечер на Движението в ресторант ИДА в квартал Гледка .В това време източник, пожелал анонимност, съобщи за Нов живот, че Бахри Юмер, основател на окръжното ДПС и вече напуснал Движението, е събрал част от основателите и симпатизанти на Лютви Местан, на купон, посветен на същия повод 26 години от създаването на ДПС в Кърджали. Събирането се провежда в ресторант в комплекс Рилите.
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че са партиите в България , за такива като вас в ДПС, ... иначе сте живи-умрели от глад, нещастници. Като виждам какво могат и правят тези които "разбират" от бизнес ... в България , то ми е ясно на какво са спососбни тези които се занимават с политика. Случаите като Желева и Първанова са нищо в сравнение с 99.9999% от политическите ви ***, които сами си отгледахте. ДПС ще съществува докато има достатъчен брой глупави хора в и извън България . Ще има още дълго маргини и диневи, и галеви, и георгиеви, и мургини, и пеевск, и догани, и читаци, желеви, калфини, керемидчиеви ( този нещастн
49
2
 
3
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Всеки, който има необходимото образование и отговаря на всички други изисквания може да постъпи на работа в тези институции. Явява се на конкурс, печели и го назначават. Ама вие искате това да стане на квотен принцип. Няма да стане. Един ваш депутат искаше дори да отпадне изискването водачите на МПС да имат поне основно образование. Всеки ден хващат по 50 неправоспособни. И една част от тях са от етнос, който масово се присламчи към ДПС. Местанова далавера. Хайде поправете тази негова "грешка".
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв Четин,какъв Казак?!?!?!?!?!?!?!?!абе ние в Турция ли сме?
47
1
 
9
 
! Отговори
чобани преди 8 години
Дело Възродителен Процес не е мръднал 25 години , местото му е в Европейския Съд а ДПС нищо не прави по въпроса , Смяната на Имената да не би да беше Първомайска Манифестация бе некадърници в ДПС
46
0
 
18
 
! Отговори
СЛАВА НА ДОГАН преди 8 години
НАЙ-ДОБРИЯ ШПИОНИН НА ДС/КГБ!!ДОГАН И СИДЕРОВ -----НАЙ -ГОЛЕМИТЕ РУСКИ ПАТРИОТИ У НАС...!!!
45
1
 
5
 
! Отговори
до руски мек преди 8 години
Да,но те ще изтраят около 1/2 г и пак избори .
44
0
 
7
 
! Отговори
Руски мекерета преди 8 години
...пропуснах---агент Иван/Каракачанов/
43
1
 
1
 
! Отговори
Licei преди 8 години
Ima oste da uchat koi e top iztrebiteliat na partiite i partiinite plateni aristokrati:-)
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледайте как депутатите на ДПС как пляскаха възторжено на декларацията на Местан относно св руски самолет-те горките си мислеха , че това е съгласувано със сараеца-а от тук да тръгнем бе политолози-"абе кой ви храни вас"-забележете какви институти има-инст за дясна политика,за лява политика,за балканистика,за труда и всички с персонали лапачи, какво правят тия бе-виииииииииииили-Бойййййййййко деййййййййййййййййййййствай
41
2
 
5
 
! Отговори
Arda Canal преди 8 години
Turci, bulgari, ***, evrei, armenci, garci, russi sme si jiveli i predi na rahat v rodopi region...ama shopite sa ni artik...aman..iskame si pochivkata ot shopite..shopite na rezevnata skameika...100 godini bez shopite tam. Da si sediat u sofiata...komunisticheski aristokrati i komunisticheska monarhia ne iskame. Minalo svarsheno vreme.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
факта ти е неточен нещо
39
1
 
1
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
...ами почвай,бе ..41....КВО ЧАКАШ...??!НЕ ТИ ЛИ СТИСКА ...А??!!!
38
8
 
9
 
! Отговори
факт преди 8 години
ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО