Борисов направи музей на розата, символът на БСП…

Премиерът покани социалистите: Добре дошли са, той е на всички
5 юни 2016 15:09,
127
Борисов направи музей на розата, символът на БСП…
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов откри в Казанлък Музей на розата и покани БСП да го посетят.

"Розата е символ и на нашите опоненти, чудя се защо толкова години те не са се сетили и не са направили всичко възможно, за да направят музей на този символ. Те са добре дошли в този музей, защото той е на всички", каза премиерът в Казанлък.

Музеят е изграден изцяло с държавни средства в размер на 1 млн. лв. Той се намира на площ от 1 200 кв.м.
Сградата е мултифункционална, предвидени са специална зала за дегустация на аромати, вътрешен двор за демонстрации на процеса на розоваренето, конферентни зали, мултимедийна зала, детски кът и панорамно кафене.

"Политика на правителството е да оказва активно съдействие навсякъде, където има нужда да бъде направено нещо ново", каза премиерът по време на откриването, цитиран от "Фокус".

Борисов изрази своята благодарност към посланиците на всички държави у нас, които в днешния ден са сред официалните гости на Празника на розата в Казанлък.

"Радвам се на Музея на розата, радвам се на пречиствателната станция, на пожарната, които направихме в Казанлък, на детските градини и училища, които санирахме. Това правим и във всеки друг град", заяви Бойко Борисов.

Той уточни, че политика на правителството е навсякъде, където има сигнал, че трябва да бъде направено нещо ново, да оказва своето активно съдействие.

Заедно с Борисов в Казанлък бяха и шефът на групата на ГЕРБ в НС Цветан Цветанов и министри от кабинета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Кметицата посрещна гостите на града със сергиии с китайски пластмаси и уникални леко мърляв*и продавачи на централния площад. А уникални художници и български производители бяха завряни в някакви улички из парковете. Веднага си пролича как корупцията е взела връх и в организирането на този празник.
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като от индийски сериал са :)
87
0
 
3
 
! Отговори
Bio Gaz преди 8 години
Samo narcisi sa, we...:-):-):-):-):-)
86
1
 
8
 
! Отговори
но пасаран преди 8 години
Розата е символ на България и някаква си партия не може да я приватизира. Утре ДПСто ще си избере телешкия суджук, а ПФ - ракията и какво остава ?
85
1
 
6
 
! Отговори
Antonim преди 8 години
До :) яки са даВ Розариума има фонтани, но не пеят.
84
4
 
17
 
! Отговори
Направено ! ФАКТ ! преди 8 години
Ей почнахте *** да ядете ама веднага ! Нямам думи,не мога да разбера защо един път не замълчите пред стореното и направеното,какво направи вашата *** партийка освен да краде ???? Айде хапвайте и лягайте да спите че и за утре трябва сила да хейтите и да тъпеете ! Време е тоя лош български манталитет да изчезне безследно защото застрашава цялото развитие на държавата,възрастни хора сте,засрамете се и замълчете поне ! (Написано от млад българин !)
83
1
 
17
 
! Отговори
Antonim преди 8 години
Музей на розата съществува от 1903 година. В новата сграда са пренесени старите експонати. Освен това не е спроменато нищо за розоварната на Еньо Бончев постоена през 1909 година. Това е първата реституирана розоварна и е единствената, в която понастоящем част от маслото се произвежда по най-старата извества в БГ технология.
82
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАТОВА СА ВЕЛИКИ КОМУНИСТИТЕ----ЗАЩОТО ВИНАГИ , ТЪРСЯТ , НЕКОЙ ДРУГ ДА ИМ СВЪРШИ РАБОТАТА...!РУСНАЦИТЕ ИМ ПОДНЕСОХА ВЛАСТТА НА ТЕПСИЯ НА 9.09.44г.НАРОДА ИМ ДАДЕ ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ СИ ПРИ "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА"!ЖИВЯХА ---КАТО ПАШИ -50-год-.....ЗАПАДА и И.КОСТОВ-- ГИ НАПРАВИ "ЧЕРВЕНИ -КАПИТАЛИСТИ" СЕГА БОКО ------И МУЗЕЙ НА РОЗАТА ИМ НАПРАВИ ...."на техния символ"!А , ТЕ....ДОРИ КЪЩАТА НА СВОЯ ПАТРОН Г.Димитров .... НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ!/...щото требв пари да се дават..../
81
0
 
13
 
! Отговори
Н.Колимечков преди 8 години
Г-н Борисов, днеска при откриването на новия музей на розата казахте че, розата е символ на БСП.Но тука сгрешихте г-н премиер, розата есимвол както на БСП и най вече на България. Цял свят признават нашата мила родина като розов рай, и родина на розовото масло. Нито една парфюмерийна индустрия не може да съществува без него.
80
0
 
5
 
! Отговори
до 89 преди 8 години
Ти явно имаш цял бустан от розички за цъфване
79
0
 
6
 
! Отговори
:) яки са да преди 8 години
Най-вероятно ще бъде обран този музей,ако не се отвори в близост пеещ фонтан
78
3
 
4
 
! Отговори
Aко не беше преди 8 години
Ако не беше Дърева царица на Розата , защо не избрахте поне *** Нинова. Толкова ли мразите БСП вие от Казанлък. Като дойдем на власт - първата работа ще бъде да закрием този музей на Розата.
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До *** 666явно имаш силно желание да ти цъфне розата
76
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
sled tova moe i muzei na tikvata da `napravi`za 2 miliona kadeto da turi dva sarkofaga s balsamirini CC i BB piponia s 4in ednoto Admiral Tikva , drugoto Bega4 Kratuna
75
2
 
9
 
! Отговори
Изрод 666 преди 8 години
"Сградата е мултифункционална, предвидени са специална зала за дегустация на аромати, вътрешен двор за демонстрации на процеса на розоваренето, конферентни зали, мултимедийна зала, детски кът и панорамно кафене."Има ли двор за цъфване на задни розички на депутати. Защото ако е така ще дойда :))) ХаХа
74
1
 
18
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
"Борисов направи музей на розата....""Господ създаде света за 6 дни."Мда,Йехова би трябвало да се вземе в ръце и да направи отново нещо,иначе скоро ще диша праха на Банкянския Месия!
73
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Брато ,нямаше ли да ни излезе по евтино , ако беше пратил една поздравлителна телеграма.а
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трудно се живее в България без подаден сигнал .
71
7
 
17
 
! Отговори
турчина преди 8 години
Бях малък и минавах покрай къщата на чичко Бойко. Оттам се носеше апетитна миризма на препечени филии с мас. А аз - гладен, гладен...Срам не срам, звъня на вратата. Излиза чичко Бойко с престилка и вилица в ръката.- Чичко Бойко може ли една филия с мас, много съм гладен?- Да се махаш оттук!А очите му излъчваха ли излъчваха доброта...
70
10
 
4
 
! Отговори
Не е честно преди 8 години
От централата на бесепето изказаха своето категорично несъгласие с факта , че за празника на розата не е била избрана най-достойната царица на Розата - др. Дърева.