БСП за ГЕРБ: Кашпировски и тоталитарен култ...

Левицата разкритикува управляващите за неусвояване на европари
10 юни 2016 17:00,
32
БСП за ГЕРБ: Кашпировски и тоталитарен култ...
Снимка: архив, Reuters

БСП обвини ГЕРБ, че се опитва да управлява по метода на Кашпировски - с облъчване по телевизията. Социалистите видяха и в стила на сегашната власт тоталитарен култ в действие. За пореден път левицата разкритикува остро управляващите за липсата на усвояване на европейски средства.  

"Някой трябва да прекрати управленската терапия към обществото, чиято единствена цел е да докаже какви главозамайващи успехи има правителството с усвояването на европейските средства", обяви в декларация от името на БСП левият депутат Манол Генов.  

Той припомни как преди четвърт век народът вярваше, че сеансите на Кашпировски го лекуват през телевизора. "Така сега ГЕРБ иска хората да повярват, че правителството сее благоденствие с европейски пари пак през телевизора", каза Генов.  

Според него на хората отдавна им е омръзнал европейският възторг на управляващите.  

"Стигна се до конфуза на входа на новооткрит музей да се залепи паметен знак как същият бил открит със съдействието на премиера. А уж някой се възмущаваше от времето на Тодор Живков. Ето го тоталитарният култ в действие и умишлено облъчване на обществото", анализира още депутатът.    

Според него българските граждани все по-успешно излизали от внушението за успешно усвоените фондове, когато ГЕРБ управлява.  

"Митът се пропука, излизат числа, оценки на Европа, одити и реакции на изпълнители.  Истината е категорична - поголовното харчене е от джоба на държавата и бюджета", каза Генов. Той прогнозира, че страната ни ще се оплете в дългова спирала, докато пред очите на всички рухват десетки и стотици провалени проекти.  

"Обществото има право да знае, че обявените като усвоени 99%  за предишния период са от  джоба на всички българи. Изправени сме пред почти нулева година по усвояване на средствата от новия програмен период. Статистиката е безпощадна - успеваемост под 5%. Ако някой още не го е разбрал, той вероятно е сред управляващите", каза още Генов в декларацията от името на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
1
 
! Отговори
избирател до 26 преди 8 години
Тези които търкат от 25 год банките в НС са със знак минус на N-ТА .Създадоха този реален хаос и са със заявка да продължат да дълбаятГ_н Премиера на България не е обучаван във висша дипломация Факт 1 ,но е самороден държавник приеман навсякъде в ЕвропаГенерал Бойко Борисов е с природна интелигентност и общува с лекота на всички ниваЗа това хората го разбират и подкрепят вече 11 или повече пъти безусловно!!!
21
2
 
1
 
! Отговори
Тончев преди 8 години
Има нещо верно само,че е малко по-иначе: БСП е Кашпировски плюс тотален ***!
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-големият враг на реформите е партизацията. В старанието си да вземат властта, нашите политици мислят до хоризонта. А техният хоризонт е края на мандата. Затова тези, които са опозиция винаги са против реформите. Те смятат, че така ще привлекат няколко гласоподаватели повече. Това в най-голяма степен важи за комунистите- социалистите. Те зададоха тона на омразата и продължават да сеят омраза. Може да се каже, че единица мярка за омраза е единк Корнелий, или един жаблян, един кутьо. Отвратител
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бориов се заобиколи с посредствени. На тях им е удобен култът към Него, защото му прехвърлят своите отговорности, а те самите само грабят. Бойко си е обикновен човечец, получил непосилен за него подарък да управлява държава и резултатите са налице. Не може на средно управленско и експертно ниво да има само пробутани партийни назначения и да искаме напредък - тези хора са невежи. Проблемът с комптентността на ръководни и изпълнитески кадри се задълбочава и след 3-4 години институциите ще блокират
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Метода на Кашпировски... Голям лаф ;))Ама верен.
17
7
 
4
 
! Отговори
наглосттт преди 8 години
бесепарите разрушиха икономиката на България , ограбиха на няколко пъти банките! пладнешки ,безочливо и от 25 години все пречат на демократизирането на държаватаПо време на тройната ламя съвсем спряха еврофондовете......не сме слепи и не ни правете на балами!
16
10
 
23
 
! Отговори
морски преди 8 години
Долу ГЕРБ!Свобода на народа!
15
11
 
27
 
! Отговори
123 преди 8 години
Герберасти, виждам че четете статиата и тя не ви харесва, вие знаете само да повтаряте като мантра монотонно в минорен тон- БОООЙКО БОРИСОООВ, БОООЙКО БОРИСООООВ,БОООЙКО БОРИСООООВ,БОООЙКО БОРИСООООВ,БОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВ, вие тонолно изчаткахте.
14
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже господи каква е тази партия какво е това чудо наречено БКП-БСП . Всичките шефове са милионери и говорят за справедливост и грижа за работника . И понеже много се грижат в продължение на над 50 години баба и дядо на село са с 150 лв. МЕСЕЧНА пенсия . Сега ГЕРБ са виновни понеже управляват от пет години .
13
22
 
12
 
! Отговори
Да дерзаят преди 8 години
Смешно е червените да говорят за медийно облъчване,след като именно те(Моника икръгът около нея,под одобрителния поглед на Станишко)са духовните и материалниродители на "троловете",опорните точки и пр.долна проба пропаганда и опити завъздействие на общественото мнение.Този авангарден почин бе разширен и доразвитот Кутевци,Маноловки,за да стигне Ниновския си апотеоз.Проблемът им е,че хоратавече не им вярват,но от друга страна са забавни с гьонсуратлъка си.Дерзайте!
12
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП да каже : Това е тоталитарен култ. ХаХаХа.
11
0
 
7
 
! Отговори
15 преди 8 години
За определяне на истината разчитам само на собственото си мнение. Съветвам те да правиш същото.
10
9
 
8
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
А ти на биесипе ли разчиташ да ти отваря очите за кражбите на Боко? Едните крадци викат другите са крадци, и аз да им се радвам за това?
9
8
 
24
 
! Отговори
Един преди 8 години
Герб е балон ! Очаквах по-рано да се спука , но постоянно го надуват от Брюксел а също за това спомага и дълбокия сън на Народа !
8
10
 
14
 
! Отговори
10 преди 8 години
Не е важно колко процента ще събере Биесипе, а колко милиарда кредите ще вземе Тиквун Войвода. Поне за децата ти е по-важно. Те ще ги връщат, ти няма да живееш толкова дълго.
7
8
 
22
 
! Отговори
11 преди 8 години
Глупавата ви омраза към "комунистите" дава сили на Боко и шайката му, която вие възприемате за антикомунисти. Всъщност, драги деца, БСП са остатъците от един клан в БКП и ДС, а ГЕРБ са другия клан. А вие... вие сте опитни мишки без значение.
6
18
 
23
 
! Отговори
Старото Куче преди 8 години
Цоциалистите няма да успеят да ни заблудят с някави изказвания,защото помним добре какви ги вършиха след 89-та. Хората гласуваха за тях от носталгия по бай-тошовото време, без да осъзнавт че това всъщност не са истински комунисти или социалисти, а гладни червени хиени.
5
16
 
12
 
! Отговори
Балтона преди 8 години
Биесипе колко процента ще събере на следващите парламентарни избори?
4
8
 
17
 
! Отговори
Прави са преди 8 години
Прави са комунделите. Прочетете MEDIA SAPIENS, книгата е руска и описва ПР мръсотиите, които се вършат в Русия. Има рязане на ленти на незавършени обекти, фалити на банки, предизвикани от групички "млади и красиви" + медиен натиск... боковизма е описан в подробности... но малко преди Тиквуня да дойде на власт. С ГЕРБ на власт ни чака съдбата на Гърция, но умножена по 1000, защото нямаме туризъм, нямаме икономика и най-важното нямаме лобита в Западна Европа и Щатите, каквито гърците имат.
3
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левицата няма какво да претендира за европарите. Те да си искат техните пари от Путин за 100 годишното им слугуване на Русия.