Ген. Радев – неразпознаваем, но пък "добра тактика"

Социологът Андрей Райчев смята, че народа обича военните начело
23 авг 2016 11:52,
64
Ген. Радев – неразпознаваем, но пък "добра тактика"

Генерал Румен Радев има шанс за победа на президентските избори, коментира пред "Фокус" социологът Андрей Райчев.

Още по темата

Според него кандидатът на БСП и АБВ за "Дондуков" 2 ген. Румен Радев е наразпознаваема личност, което е правилна тактика. Райчев посочи, че БСП предприема мъдър хор, като предлага нов човек за поста.

"Той е пилот, генерал, любимо на българския народ, излъчва младост и сила, същевременно е достатъчно зрял и върху него могат да бъдат наслагвани надежди. Фактът, че е неразпознаваем и за първи път го чуваме, тъй като е известен само в своя тесен професионален военен кръг, е положително за него, а не отрицателно", посочи Райчев.

"Хората могат да насложат върху него своите надежди и очаквания, той самият може да моделира себе си, да подчертае определени свои черти, да разказва истории, които не сме чували, да разказва за планове, които да звучат правдоподобно от неговата уста", коментира социологът.

Андрей Райчев допълни, че левите партии ще залагат на националистическия елемент в своите послания по време на предизборната кампания. По думите му тези настроения са актуални и в Европа заради задълбочаващата се мигрантска криза.

Напълно очаквано миналата седмица и БСП, и АБВ, подкрепиха кандидатурата на ге. Румен Радев за президентската надпревара.

"Аз се целя във всички българи, които мислят за България, една България, здраво стъпила на своите национални интереси, лоялен член на НАТО и на ЕС, с активни способности, самостоятелна и активна", отсече тогава генералът, който напусна армията, за да тръгне на битка за държавен глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе, този с гръмкото българско име АНДРЕЙ още ли е жъв?Пак се е изказъл неподготвен.
46
2
 
3
 
! Отговори
БРЕЙ преди 7 години
ГЕНЕРАЛА Е ПИЧ И НАЙ-ВЕЧЕ МЪЖКАР.СИГУРНО ЗАТОВА ТОЛКОВА ПОМИЯ СЕ СИПЕ ВЪРХУ НЕГО ОТ РАЗНИ МЕКЕРЕТА ИЗ ФОРУМИТЕ.НАЛИ НА ВСИЧКИ ИМ ХАРЕСА ТОЛКОВА ГОДИНИ МЕКИ КИТКИ ДА СА НА МОДА СЕГА НЯМА КАК ДА СЕ ПРИЕМЕ НОРМАЛНОТО.
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък ГЕРБ-ският президент е някой. И ако спечели пак техен човек , "няма да вземе заем от ГЕРБ" и нама да играе по свирката на ББ
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 52За Борис Фьодорович ли става въпрос-историк и социолог? Ти чувал ли си, че историята е наука изцяло зависеща от гледната точка и подобно на социологията е винаги в услуга на нечий интерес? И ти ми хвалиш някого си защото превел една книга, на харесван от теб учен? Това ли ти са критериите за оценка? Жалък си!
43
0
 
1
 
! Отговори
Germankakao преди 7 години
Top bg pilot R.Radev - varhoven glavnokomandvast bg armia...:-):-):-):-)Top pensionerska novina ...:-):-):-):-)...i radost za bg kozari, ovchari, kravari, svinari, zaichari, koniari, pchelari, kokoshari...i drugi bg top maistori na modernite tehnologii...:-):-):-):-)
42
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 30Този социолог е един от най-умните хора в страната. Не ми е приятен, но дълбоко го уважавам, особено за превода на една велика книга. Която ти никога няма да прочетеш и по-малко разбереш. При това авторът й е руският учен Б. Поршнев. А ти си никой и като такъв, не съди другите!
41
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генералът знае, че нагази ли в л*йната сътворени от бсп и компания ще се изцапа, но явно това му харесва! И ще стане поредния л*йнян президент! Нищо ново на политическата сцена.
40
6
 
12
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Ако Доган даде едно рамо енерал Радев ще е Президент! Доста десни искат да гласуват за него, защото се напатиха от Плевнвлиев и неговото подлизурство.
39
5
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 46 преди 7 години
Обаче след като бъде избран с гласовете на БСП, мислиш ли че няма да им дължи нищо? Все едно да вземеш безвъзмезден заем от кръстника на мафията, само дето такъв филм няма.
38
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
просто поредния циркаджия, циркаджия с фуражка
37
13
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Мъпета на Гоцю няма да спечели! А наздраве!
36
10
 
11
 
! Отговори
С. Овчаров преди 7 години
Напред Генерале! Ние сме с теб! Само един съвет бих ти дал , след като спечелиш изборите спретни един преварат в БСП и изгони всички милионери от там. Тогава ти гарантирам че 99% от народа ще бъде зад теб!
35
5
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
Въпроса е какво печелят БСП от Радев. Те му дават 240 хил гласа и биха очаквали нещо в замяна. Интересно ще бъде ако Радев спечели дали ще си мълчи за червените далавери или ще бъде действително надпартиен и ще ги изкара наяве?
34
7
 
17
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Мистър Бийн "разпознаваем" ли беше, когато ГЕРБ го развяха за предните избори?
33
1
 
4
 
! Отговори
Едикойси преди 7 години
До Анонимен 32Бабината ти тръкнина!
32
15
 
9
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Не е бил част от партийните мафии, но сега очевидно става. Или си мислиш че ако БСП му поискат "услуга" като стане президент той ще откаже в името на морала? Продадеш ли си душата на дявола веднъж , умиране има отърване няма.
31
9
 
15
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Неразпознаваем бил. Сдушил се с БСП, червените крадци. Ами гласувайте си пак за старите изпечени крадци, тогава. Сини, жълти, пребоядисани или прясно обезцветени...То затова 25 години ядем лaйна, защото всички, които заблуденият народ избира са грижливо култивирани и разпознаваеми от платените медии и корумпираните партии над тях.
30
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласуваш за Радев, получаваш Гоце
29
10
 
9
 
! Отговори
az преди 7 години
забавлява ме изразът "на прицел" всеки българин...малий, като видео игра или наистина ... По този повод се притеснявам дали ходи въоръжен на работа ? :) :) :)
28
14
 
9
 
! Отговори
Карастоянов преди 7 години
Генерала може и да бил с висок морал, но след като се сдуши с червените крадци бързо ще смени курса. С какъвто се събереш , такъв ставаш!