Минчо Спасов до Дончева към "Дондуков" 2: Мразени сме!

Като национални приоритети ще налагат образованието и културата
8 сеп 2016 12:30,
18
Минчо Спасов до Дончева към "Дондуков" 2: Мразени сме!

Татяна Дончева официално обяви, че се включва в президентската битка с Минчо Спасов.

Двойката ще бъде издигната от коалиция между нейната партия "Движение 21" и НДСВ, като те ще бъдат издигнати от Инициативен комитет, начело с царската ексдепутатка и бивша зам.-шефка на НС проф. Камелия Касабова.

"С Минчо сме извоювали някак си правото да не бъдем мразени от народа, след като след излизането ни от парламента продължаваме да водим политическа дейност. Това е извоювано от нас отношение, най-вече с принципност и воюване за каузи", обясни Дончева.

Още по темата

"Няма да ни сбъркате с други кандидати. Не сме дежурните участници в партийни схеми, не сме съсловни кандидати, нито посочени от партийни лидери. Нашият противник не са другите кандидати, а проблемите в държавата", обясни Дончева, цитирана от "24 часа".

Като национални приоритети тя обяви, че ще налага образованието и културата.

"Ще наложим "Винету" като задължителна книга в 7 клас", пошегува се Минчо Спасов.

Двойката настоя, че ще налага социален минимум за всеки гражданин, който да включва минималния доход за нормален живот и пакет от социални услуги.

"Не е нормално да има порцион за кучета в приютите, за бежанците в лагера и за затворниците в затвора, а за нормалния човек на няма нещо, към което държавата да се стреми. Това, което позволява на човека да се чувства човек, спокоен и да чувства държавата свой дом", обясни Татяна Дончева.

По думите й президентът не може да бъде ляв или десен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минчо Спасов е клоун и нагаждач, слага се на сегашната власт а освен това е близък с Реформаторите, какъв вице може да е тоя измамник и далавераджия?
17
0
 
0
 
! Отговори
опетков преди 7 години
Не е работа, задължение и във възможностите на президента да решава социалните проблеми на държавата. Президентът трябва да каже какво му е отношението към Русия, ЕС, НАТО. Президентът трябва да каже признава ли анексията на Крим, агресията на Русия към Украйна. Ще ходи ли на парада в Москва, ще ближе ли руски ботуш, ще строи ли Белене и Южен поток. Всичко останало са празни приказки.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИзпитвали една ученичка по физика, въпросът бил при колко градуса завира водата. Тя отговорила - при 90 градуса. Учителят няколко пъти повторил въпроса, получавал все същия отговор и накрая и казал, че е при 100 градуса, а тя се плеснала по челото и казала "Ауу, сбърках го с правия ъгъл!"...
15
0
 
3
 
! Отговори
naco преди 7 години
ДРУГАРКО Дончева,Вие ли ИЗМИСЛИХТЕ СХЕМАТА за ГИБЕЛТА на ЦСКА,за сметка на ПРОЦЪФТЯВАНЕТО БИЗНЕСА на ДРУГАРЯ Ганчев
14
1
 
6
 
! Отговори
Петков преди 7 години
А лесбо другарката е честна и почтена, в лявото ухо. Иначе си беше креатура на мафиотите от мултигруп, след смъртта на илия павлов премина под крилото на един ултрапочтен селски бизнесмен гриша ганчев (някои лъжат че бил престъпник ,мафиот и крадец ама питайте в съда и ще ви кажат че най-почтено си плаща). Та с паричките на гришата й купуват огромно медийно време по телевизиите, да досажда на хората с лъжи и отдавна втръснали глупости.
13
1
 
7
 
! Отговори
Не ни наказвай Боже преди 7 години
Наглостта,слабоумието и апетитът за власт на някои бичностти надхвърлят всякакви морални граници.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Научете се да слушате, четете, и да мислите с главите си. Дончева е абсолютно различна от останалите политици, интелигентна, образована, нестандартна, смела, и най-важното на 100 градуса срещу статуквото. За Спасов знам, че е честен човек. Щом не ви се мисли, гласувайте за конюнктурата - разни ГЕРБ и БСП креатури и не се оплаквайте, ама поне не ръсете простотии и обиди по форумите за хора и неюа, които не разбирате. Всеки народ си заслужава управниците - на 100 процента.
11
0
 
1
 
! Отговори
Kiro преди 7 години
разочарован - съгласен съмно защо тогава ги харчат боко и цвъко
10
2
 
6
 
! Отговори
66 преди 7 години
ПЛЪХОВЕТЕ ИСКАТ ВЛАСТ
9
1
 
6
 
! Отговори
Анкета преди 7 години
Кой ще има повече гласоподаватели:+ Митьо Пищова - джакузита, вафли, маникенки, агнита-магнита...- Другарката Дончета - тишина в спалнята и т.н.
8
3
 
9
 
! Отговори
:) преди 7 години
Спрете да я показвате тази мома, че мъжете се плашим от видяното. А и за всички е ясно, че за нея ще гласуват 1000-1200 човека - роднини, служители и членове на жалката и партийка.
7
0
 
9
 
! Отговори
7116 преди 7 години
Социалният минимум не се осигурява от президента, а от правителството и то само ако има развиваща икономика. Какво толкова е значимо да си под прожекторите, дори с цената на пренебрежително отношение на публиката, което е видно от форума.
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До еделвайсЕделвайс, за колко тролиш в полза на комунистите?
5
1
 
12
 
! Отговори
разочарован преди 7 години
Киро тази Тня я имах за разумна жена но явно все още я гони поберитета та се явява за президент та с не кой дае с човек от НДСВ ми що не се яви Симеончо а изстрелват този човек мисля влезе навремето отЯмбол и до вчера държеше и вадеше досиета . Харчене на излишни държавни пари вместо да се дадат на пенсионери и хора в неравностойно положение.
4
13
 
8
 
! Отговори
Kiro преди 7 години
Колкото и да ви е смешно тези двамата бият боко тиквата и цв цв по акъл с многоа минчо спасов е най-почтеният човек който познавам
3
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
нищо лично откажете се на време и не харчете пари цветанов е купил вечеиндииските гласове
2
14
 
23
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Народът вече е решил- президентът ще е Радев. Ако е друг- значи са го СЛОЖИЛИ политиците. А това няма да е честно. Внимателно помислете кой да е вице.
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много мъка има по белия свят. Тези двамата най-добре да си налягат парцалите и да си траят.