Павлова в защита на санирането: Да остане при друг кабинет!

Първият тур не беше момента за оставка, категорична е тя
65
Павлова в защита на санирането: Да остане при друг кабинет!
Снимка: БТА

Националната програма за саниране трябва да продължи и при всяко друго правителство, настоя регионалният министър Лиляна Павлова в Перник.

Още по темата

Националната програма за саниране е най-голямата социална програма, която нашето правителство разви и приложи, подчерта Павлова. По думите й програмата е важна и значима и ГЕРБ ще настоява да продължи.

Строителният министър припомни, че инициативата е имала своите опоненти в лицето на опозицията.

"Гражданите видяха, че програмата е нужна, значима, включиха се, тя не ги дели по политическа принадлежност, а е за всички. Докато този кабинет работи, програмата ще я има, защото тя е предложена и финансирана от нашето правителство, с нашите усилия", посочи Павлова.

"Ако върнем времето назад, кои бяха опонентите и противниците на тази програма, ако те са опонирали и агитирали срещу нея, няма как да сме сигурни, че тя ще продължи", допълни министърът.

Павлова коментира и наболялата тема за евентуалната оставка на кабинета при провал на Цецка Цачева на президентските избори.

Тя сподели, че първият тур не е бил моментът за подаване на оставка. По думите й необходимо е да се изчакат окончателните резултати.

"Избирателите ще преценят и ще изберат посланията, защото на първи тур говорехме за ясно партийните кандидатури, на втори тур ще се реши каква е волята на избирателя", каза Павлова.

По думите й ако волята на хората е в посока, различна от предложената от правителството, "нормално е и това беше позицията на министър-председателя, като лидер на партията той да поеме своята морална и политическа отговорност при загуба". Това е най-естественото и е негово право, посочи Павлова и призова:

"Нека изчакаме в понеделник след края на тази оспорвана битка какъв ще е резултатът и какво ще е решението".

По-рано днес тя даде начало на рехабилитацията на питейния водоизточник на Перник - язовир "Студена".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До (-_-)И аз съм на същото мнение - техническите паспорти се правят проформа, без обследване на сградите; не се ремонтира мръсната канализация, а мазетата тънат в локви и се рушат основите ; не се подменят изгнилите 40-50 годишни вертикални тръби на парното както и щранговете и т.н. и т.н. Подлъгват хората с ""безплатно""" ....
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво му е нормалното да се хвърля оставка ако не спечели президентските избори.Нали се гласува за президент, а не за управляваща партия. То веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода ама трети път няма стомна...Другите избиратели не се ли броят които гласуват???Техния глас нищо ли не значи?Той не тежи ли?
38
3
 
1
 
! Отговори
Асен преди 7 години
Доколкото знам санирането е една голяма лъжа за простия човечец. Уж е безплатно, ама не е. После ти вдигат данъка на имота и си взимат парите обратно че и повече. Санирането обслужва една голяма строителна фирма близка до всички власти.
37
2
 
3
 
! Отговори
Смолянчанин преди 7 години
Защо ли гербаджийските чиновници бавеха търга за санирането на 25 блока в Смолян- стартирал м.03 и обявили резултата м.09.2016г.? Кой строител ще изпълни качествено проектиране и саниране през зимни месеци? Случайно ли е стартът преди изборите? Да каже народът ето на те/ГЕРБ/ дадоха, а дали другите след тях ще дадат? Дайте да гласуваме за тях, защото..........!Знае ли се .......?
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лиле, на кого ни оставяш ...?Батеее ....?!
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти кажи къде потънаха парите от пункта на Капитан Андреево!?! Кажи колко години ще го строите и кога ще режете лентите,щото всичко вече се срути, а акт 16 няма да види никога тоя ковчег.
34
4
 
22
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Моето мнение е, че Цачева няма никакъв шанс, за загубата и ще е виновен ББ. Може и такъв да е плана, ако ни чакат трудни дни.
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Т0я мазняр шарлат анин и целува рьцете явно е откопчил добра пара от проектите!
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси бизнесмените дотам лия докараха да пращат любовниците си да работят и то с мръсно подсъзние аз ще го изглътна а на нея тъпкано ще им го изкарам лакомия била в бизнеса да се радва на пияния си любовник ***
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На луната тои е добре да му мислят малките фирми щото големите си събират клиентите в институции а тая се ми се *** вчера ще зема дая пратя там дето им е мястото
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намирисва ми на абдикация! Що така бе, Лиле?!
29
3
 
38
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Това не е саниране, ами поставяне на топлоизолация и дограма тук-таме.. При условие, че маса народ отдавна са направили и двете.. Все едно да гримираш и напудриш вина 78г. баба и да ръсиш наляво-надясно, че е на 20.. Пълен ***!
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като доидат избори контрола пада биенето на цени на курсове пада ионко Деси бре
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Санирането тук е все едно да облечеш костюмче от преди години, *** да не се изкъпеш, щото водопровода в къщи е изгнил и да не си смениш долните ***, щото канализацията е лешшш и не можеш да се изпреш. Все едно да имаш двеста кабела за нет, тв, домофон, звънец, ама да имаш малко джобче. А, да,! И да знаете, ако случайно ви се дос**ре нямате градска канализация. Тичайте в градинката, щото пропадна и всичко се връща обратно с миризмата.
26
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лилява с лиляното якинци,уредената партизанска унука с балдърите, продължава да нарича облепянето на сгради със стиропор, саниране. Нещо, като паднало от снега дърво, да му казва талпа. Но тя толкова си може.
25
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не можах да разбера какво общо имат изборите за президент, с дейността на избраното правителство. Кому беше нужно да се изказват тежки заклинания, че ако видите ли не изберете Мамата, правителството ще подаде оставка. Някои си мислят, че управлението на държавата е като детска игра.
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е, българинът е най-щастлив, когато има нещо на аванта!
23
4
 
26
 
! Отговори
Русия преди 7 години
На какво основание пишете саниране, като то не е саниране? Гьобелс ли ви нареди така, както навсякъде слагахте Цеца да спечели първи тур?
22
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои комунисти скимтят?Май партийната секретарка и съругарка и Борисов, с партийната книжка в чекмежето, скимтят по всички телевизии. Ред сълзи, ред со.поли, ред заплахи.
21
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бери грижа за санирането. Заминавай си по-скоро.