Данаилов: Хората гласуваха за човек извън статуквото!

БСП ще иска оставката на премиера Бойко Борисов
Обновена: 13 ное 2016 20:32 | 13 ное 2016 20:30, Веселина Йорданова
17
Данаилов: Хората гласуваха за човек извън статуквото!
Снимка: архив, БулФото

Вотът, който получава Румен Радев, е много категоричен. Хората изпитват нещо - някаква неудовлетвореност и затова отидоха да гласуват за човек, който не е свързан със статуквото. Това беше първият коментар на Стефан Данаилов пред bTV, който призна, че е сред тези, които са искали тази кандидатура за БСП.

"Отдавна я чаках тая победа, забравих думата победа какво е", допълни Данаилов, който е председател на Инициативния комитет, издигнал Радев и Йотова.

Той обаче посочи, че приема хладнокръвно победите, както и загубите, защото "веселбата ще трае 24 часа, а това, което се случва в България, изисква сериозност и много работа".

Той посочи, че БСП ще поиска оставката на премиера Бойко Борисов тази вечер. "Ще поискаме оставката на Борисов, независимо, че обяви, че сам ще си я подаде - ще я поискаме, защото трябва да си ходи", допълни Стефан Данаилов.

Големият актьор заяви, че всеки политик има момент, в който започва да губи. По думите му в момента на Бойко Борисов не му е никак леко.

Данаилов каза, че не е вложил отрицателни чувства, когато е нарекъл премиера "Гинко Пружинко".

"Видял съм много паднали политици, дано да не му се случи същото", коментира той.

Данаилов заяви още, че когато е тръгнал по телевизионни студиа, Борисов не е знаел какво е телевизионно студио.

Актьорът допълни, че популистките приказки не са достатъчни и призна, че и от БСП са обещавали неща, които не са изпълнили. Той обаче е убеден, че утре Радев "ще бъде същият в това, което му предстои".

Данаилов напомни, че днес е Световен ден на добротата и призова да бъдем по-добри. Според него Радев и Йотова са първата бяла лястовица на добротата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
11
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Радев беше посочен на Гоце и Корнелия от Путин по време на посещението им в Москва. После Бойко направи и невъзможното кандидатурата на ГЕРБ да загуби. А Ламбо съвсем е изпушили и говори глупости.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ти какво шили си.Ще ми хвали Радев,а зад него се хили Овчаров.Ти май си овцаПри такива кандидати десет процента трябваше да отидат до урните.Тогава можеше да се очаква промяна.Какъв негативен вот,какви пет лева.
11
1
 
14
 
! Отговори
Радев преди 7 години
с вице *** от БСП! Смях, а да ви е хаирлия! Каквото сам си направиш ...
10
1
 
5
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
Stefane,kashkaval takuv,za ostavkata na Boiko se znaeshe otdavna pri zaguba.Novii izbori,shte se raztursyat amebata Ramazan(ako ne go smeni Kostov) i pak Boiko shte specheli!!
9
2
 
3
 
! Отговори
Бумеранг преди 7 години
Точно както ви казах. Тръмп там. Радев - тук. Едно към едно. Ай да ви кажа още едно, както му казвате пророчество. Дрехите ше изчезнат напълно, като накит и хората ше си сменят физическите тела, както сега си сменят дрехите. И тва предстои. Беше ми драго, но ме чакат и други измерения. Чао,чао.
8
0
 
5
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
Аз гласувах против ГЕРБ.И без илюзии относно "извън статуквото".Божидар Димитров спомена,че не знае дали загубата е волна или неволна.Може Бащата на нацията наистина да има планове след нарочната загуба, чрез предсрочни избори да се отърве от реформаторите.Това може да са игри за политически играчи,но с такова боричкане на плъхове в кутия държавата успешно загнива все повече.Политически играч и държавник са неща различни,дели ги еволюционен скок.И не виждам кой може да го направи.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо го предупреждавате страховито, че Партията ще следи всяка негова крачка?Нали той трябва да е президент на всички българи?Но вашето мислене е на ниво 1946 година!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кое му е голямото.Тъй и не разбрах.Толкова суперлативи.Ей тъй за едното нищо.
5
3
 
12
 
! Отговори
Август преди 7 години
Руски марионетки. Това ви е по рождение.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЕрвайте ми!
3
7
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 7 години
България се връща много назад. God bless America
2
7
 
22
 
! Отговори
Red October преди 7 години
Да ни е честит "независимият" Радев! Очаквайте БСП+ДПС на власт:)
1
3
 
10
 
! Отговори
sostin преди 7 години
Тооо да гледа цвекерата от къде корените, *** комунистически