Борисов се сравни с "Лудогорец": Неуспелите ни коментират!

"Хора без успехи коментират тези, които пишат история"
Обновена: 9 дек 2016 22:40 | 9 дек 2016 22:01, Веселина Йорданова
126
Борисов се сравни с "Лудогорец": Неуспелите ни коментират!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът в оставка Бойко Борисов сравнява правителството си с футболния отбор "Лудогорец" на заседанието на Министерския съвет в сряда.

Той поздравява футболистите за отличното им представяне срещу ПСЖ.

Още по темата

Българският шампион завърши с престижно равенство 2:2 участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разградчани обаче продължават напролет във втория по сила турнир - Лига Европа.

"Гледах коментаторите и страшно наподобяваше нашата ситуация. Тези, които не са успели в нищо, коментираха тези, които пишат история – правят чудеса, карат един от най-скъпите отбори в света да се бори в продълженията до равенство да се добере, продължават в Европа и всички им се възхищават, а коментатори тук, които не могат да се похвалят с особени успехи, обясняват, че не им харесва играта!”, заявява той, според публикуваната днес стенограма.

В същото заседание Борисов сравни и оставката на неговия кабинет с подаването на оставки от премиера на Великобритания Дейвид Камерън и на Италия Матео Ренци съответно след Брекзит и референдума.

"След Брекзита премиерът и правителството си тръгнаха, за да може тези, които искаха Брекзит, сега да го приложат, но те се оплитат и не знаят какво да правят. Това е резултатът. Месеци наред не знаем какво са решили. В Италия премиерът им представи програма, според която счита, че Италия ще се управлява по-добре и ще излезе от кризата. Знаете, че осем техни банки са на ръба. Обединиха се по-малките партии и Ренци подаде оставка. Разбира се, пое отговорност да мине бюджетът. Ние това го направихме по същия начин. Но то не значи, че ще престанат да се борят и да настояват това, което са предлагали, да стане факт, защото това са правилните неща", даде пример министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С какво се хвалиш, ти неграмотнико?Румъния, Сърбия, Гърция, Турция, Македония с по големи заплати от България. С това което стане днес в с. Хотрино ли? Или с държавна Тойота с която си джиткаш тлъстият ZAdnik?
83
0
 
7
 
! Отговори
ввв преди 7 години
"Вече има кръв за пострадалите, ще получат и по 325 лева" вестник СегаЕто така се пише история по герберастки - 325 лева.Това е подигравка със загиналите бе, мамка ви!
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В историята има и черни страници.
81
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
какви успехи бе нахалник,долен комунист,не виждаш ли бездомните,просяците по улиците,бежениците който минават през границите както си искът.
80
0
 
13
 
! Отговори
ддт преди 7 години
каква история пишеш бе Тиквооо? Добре , че България още я има.Умрелите от измръзване майка и двете и деца от гр.Куклен ли са историята дето пишеш ?Дето личния им лекар бил в Кърджали? И дето през границата влиза който си иска ,а в болница се влиза с пръстов отпечатък? я се скрий!И съм достатъчно успял в живота и професията си, преко такива като тебе.
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пазач на паркинга Tъпaнаp... Що писа толкова да стане ясно от раз колко си Tъп...?
78
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютно точно го е казал Борисов...За пореден път!
77
7
 
0
 
! Отговори
смешници преди 7 години
На всички драскачи - както е казал поета "А Вий, вий сте ***" (едва ли знаете поета)
76
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До на Първо мястоДругарю , след над 50 години власт на БКП-БСП даже сме много добре . След няколко национални катастрофи предизвикани от БКП-БСП какво очакваш . Иначе добре , че беше ГЕРБ и Борисов , които за няколко години построиха още една България .
75
3
 
9
 
! Отговори
маверик преди 7 години
Историята е написана от ЦСКА и Левски,а не от интернационалния отбор на Разград
74
1
 
17
 
! Отговори
пазач на паркинга преди 7 години
Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на групировката "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствената му глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.
73
2
 
18
 
! Отговори
на Първо място преди 7 години
Другарят Борисов смята за свой най-голям успех това, че каруцата България трайно е заседнала на всички възможни последни места в Европа. Пардон, по инсулти сме на Първо място!
72
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов, кмета на Симитли май скоро не ти е прекопавал задния двор?
71
1
 
12
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Всеки мало-умник сложен на твоят пост, може да пише история, въпросът е, каква?! История, с която ще се гордеем или история, с която ще се срамуваме или история, която ще разказва как сме изчезнали от лицето на земята. Върви си и спри да взривяваш влакове. С атентати, няма как да докажеш, че си ни нужен. Не, ти си ненужен! Върви си! Върви си! Върви си!....
70
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно Борисов се сравнява с Луидогорец, това е отбора на ***..., а той рита в техния отбор.Честити 16 милиарда заеми, честита втора турска етническа партия ДОСТ, честити нови 500 000 напуснали България и честити още толкова амуджи, внесени от Афганистан, Ирак и Сирия!За въжето сте!
69
1
 
9
 
! Отговори
ефрейтор Борисов преди 7 години
Очаквайте тежката дуловска алтилерия от 152 мм. гаубици да започне стрелба по Путин и Тръмп за трагедията в Хитрино.
68
1
 
23
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Луд - та за връзване - пишел история - психар
67
2
 
27
 
! Отговори
Успелите преди 7 години
Да, ти не си успял в нищо. Нито един свой мандат не си довършил - гл. секретар, кмет, два пъти премиер... нищо не си завършил.Успя само в проваляне на държавата, вземане на безумни кредити, обедняване на нацията, проваляне на всички големи проекти на държавата и е безкрайното крадене
66
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Височеството от Банкя пристигна ли в Хитрино? Там вече чакаха ли го пърхащите репортерки задъхани от буйна страст
65
0
 
28
 
! Отговори
Въпрос от икономист преди 7 години
Каква история написа ТИ за северна България? Наби 95 % от европарите в Юга и обезлюди и съсипа цели райони в Севера. Даде на Водстрой- Пеевски около 1,5 млрд. държавни поръчки за 4 год...и съсипа съдебната реформа . Сега съдиите стачкуват ,че влачат обикновени дела по 4 год. Румъния е с мин. заплата 276 евро а ние с 210. Догодина румънците я вдигат на 320....това ли ти е успеха бе ТИКВО?