Ангелкова уверява: Ще работим в синхрон в името на България

Очакваме около 15% ръст на туристите през 2017 година, посочи министърът
12
Ангелкова уверява: Ще работим в синхрон в името на България
Снимка: Bulgaria ON AIR

Основната цел, която ГЕРБ и Обединените патриоти сме си поставили, е да работим в синхрон в името на сигурността на България и в името на това да изпълним всички поети ангажименти към българските граждани. Ще работим така, че всичко, което сме начертали в нашата програма за управление в рамките на един пълен четири годишен мандат, да бъде изпълнено. Това заяви в студиото на "Денят ON AIR" министърът на туризма Николина Ангелкова.

По отношение на сектор туризъм, за който Ангелкова конкретно ще отговаря, тя коментира, че ще направи задължително проверка на фактическото състояние, за да бъде наясно с предприетите действия от служебното правителство през изминалите три месеца.

Като основен фокус и приоритет в своята работа Ангелкова посочи обезпечаването на предстоящия летен сезон.

"Предстои да направим среща с бранша, за да обсъдим промените, които предстоят в закона за туризма, така че този закон да бъде работещ. Приоритетите ни са свързани със статута на националните курорти, както и туристическите атракции, които са държавна собственост да бъдат стопанисвани и управлявани в полза на българския туризъм", допълни още тя.

Министърът на туризма уточни, че ще съсредоточи работата си върху предстоящия летен сезон. "Очакваме около 15% ръст през 2017 година в следствие от предприетите действия изминалата година. Има увеличение и в броя на заявените чартътни полети за летищата Варна и Бургас. Ще продължим съвместната си работа с големите туроператори", допълни още министърът.

Пред Bulgaria ON AIR Николина Ангелкова коментира също, че инфраструктурата продължава да бъде приоритет в работата на кабинета "Борисов 3", а едни от основните проекти, по които ще стартитат дейност са обновяването и ремонта на пътя Бургас-Слънчев бряг, автомагистрала "Хемус", пътя София-Самоков-Дупница и други.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Пуси преди 6 години
Това е най успешният министър в новата история на страната! Страшен специалист, силно ангажирана с проблемите на съветските туристи. Изключително компетентна. Браво Калинке!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, боже...
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая тъпачка освен за някакви руски туристи, нищо друга не съм я чул да говори. Това е министъра на руските туристи. Тия хора не могат да проумеят че с русофилщина не се прави нито политика нито икономика.
6
2
 
3
 
! Отговори
Гичо Морския преди 6 години
Ей таласъмите по долу,вий на морето ходилили сте бе.Бас фащам ,че не сте и помирисвали море.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В името на България и на собствените си джобове.
4
1
 
11
 
! Отговори
Калинка преди 6 години
Грозна и некомпетентна КАЛИНКААААААА
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозотията с чии пари се е тунинговала.
2
0
 
17
 
! Отговори
Няма значение преди 6 години
Дойдоха ли шейховете, за да обикалят страната ни с джиповете, който купихте за тяхно удобство? В бетонирания Слънчак ли да почивам?
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пробвай се ,като сервитьорка !И ,после ,пак дрънкай !