Купувал ли е ромски гласове? Генов да "изхвърчи като тапа"!

Пред НС: ГЕРБ с подробности за действията на червения депутат
21 юли 2017 12:30,
31
Купувал ли е ромски гласове? Генов да "изхвърчи като тапа"!
Снимка: Facebook

Ако депутатът от БСП Манол Генов наистина е взаимодействал с организираната престъпност в ромските махали и е купувал гласове, той няма място в Народното събрание. Това заявиха депутати от ГЕРБ, които обявиха, че са получили сведения за разследването срещу червения депутат.

Още по темата

Преди седмици главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на Генов заради разследване за купуване на гласове за парламентарните избори през март. Той е предлагал в съучастие по 25 лева на жители на Асеновград, за да гласуват за него и партията му.

"Говори се, че става въпрос за взаимодействия с организираната престъпност в ромски махали и за купуване на гласове. Предстои да се запознаем с документите и това ще ни даде основание да преценим дали да поискаме оставката на Манол Генов и да призовем ръководството на БСП да се разграничи от неговите действия", заяви Тома Биков от ГЕРБ.

Той припомни и че Манол Генов е от Асеновград, където преди седмици възникна напрежение, след като роми нанесоха побой на българи.

"Знаем какво се случи там и искаме да проверим доколко Генов е имал взаимодействие с фактори, които са предизвикали това напрежение в ромската махала в Асеновград", заключи Биков.

"Ако е вярно това, което се говори за документите, че вътре има разпити на криминални лица, ромски лидери, това показва истинската връзка на политици със системата за правене на избори", каза и Маноил Манев.

Антон Тодоров от ГЕРБ допълни, че по думите на главния прокурор Манол Генов се е обаждал в полунощ, за да притиска или оказва влияние на градския прокурор на Асеновград.

"Ако Генов е правил и това, той няма място в парламента. Той трябва да изхвърчи като тапа от парламента. БСП да изпълнят функцията, която сами си вменяват - на морален стожер", настоя Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
No comment преди 6 години
На Генов жена му и децата му да бъдат закупени от роми.
25
0
 
3
 
! Отговори
Край преди 6 години
Преди 3-4 години този Маайстор Манол беше назначен от ГГергов за шеф на Ви К Пловдив. Не без знанието и съгласието на Бате Бойко. Като свински черва са навързани.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изборите в Благоевград бяха спечелени с милиони .
23
1
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименДори академиците на килограм са изкупени от ГЕРБ, като академикът, щеф на института по роботика, Руменин с неговите идеи за Бойко и "магистралките на духа";))) Водените за интелектуалци, се оказаха, най-големите овце!
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ГЕРБ не купуват гласове,така ли?Айде,де.Я да помислим-цялата администрация е купена,всички кметове на ГЕРБ-също,корпоративния вот-също,ромския вот-също.Е,то за другите не остана.Тук таме някой от тях си е напазарувал някой и друг глас и толкова.
21
0
 
4
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До АниИ какво да работят когато им отнеха работилницата - трудови войски която им даваше занаят в строителството, примерно?пп. Ани и ти Трябва да започнеш да мислиш, ама уви .... ! :)) Проблемите имат винаги поне едно решение, но ти явно /по горе виниш/ си просто Проводник и ги пренасяш от една точка до друга!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тогаз","таквиз",ограмотете се бе хора.Идете на училище поне до 8 клас.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 25 лв. непочтени хитрци да гласуват за 4 годишен мандат на някои си кандидати,че тогаз на таквиз да се спрат социалните,добавките,надбавките и помощи за получаване за тези 4 години щото като хитреци и непочтени гласоподаватели да си разделят вината с кандидата за мандата нали половината е тяхна вината ,кандидата за мандат в парламента напуска заради далавера поста-изхвърча като тапа и техните помощи изхвърчат,а то едни поемат вината с мезе,но други не поемат вината без мезе,тапата хвърчи,лети
18
9
 
4
 
! Отговори
Ани преди 6 години
За Московците е най-важно в България да има напрежение. Проводника е БСП, а изпълнителите са етническите партии на нашествениците от Бангладеш, мохамеданите на Доган и т.н. Трябва да се образоват тези хора и да им бъде разяснено че който дава - все има, а който взема - все няма.Просто трябва да започнат да работят и да не живеят от помощи.
17
4
 
6
 
! Отговори
Граовец преди 6 години
Навремето Стефан Савов /лека му пръст/ искаше да се въведе образователен ценз от завършен осми клас за първите избори. БКП обаче се наложиха и такъв ценз не беше въведен. Комунистите съзнателно затъпяваха народа за дамогат да властват над него.
16
0
 
7
 
! Отговори
Симо преди 6 години
Не е ли срамно Антон Тодоров да говори за морал. Той, който громеше ГЕРБ години по ТВ. Написа и книга и сега е депутат от ГЕРБ . Продажник за лична облага. Няма идеи и честност
15
2
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Та кой и как докараха ромите да продават гласовете си, м? На кого е изгодно да няма образователен ценз при избори - парламентарни и президентски? пп. може би Генов купува/плаща на дребната организирана престъпност, но ГЕРБ са Едрата Организирана Престъпност в България, т.с действителната ***.я /манталитет/ в държавата?ппп. В Българската политика и прокоратера отново чоплят семки, а не решават/разрегават генерално проблемът! Отново цепят обществото на етноси!
14
0
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До ВинетуЗащо да мълча гузно? Аз съм Съпротивата! Съпротивата не мълчи!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички купуват гласове.Затова да не се правят на умрели лисици,защото им знаем номерата.Лошото е,че не дават парите от собствения си джоб,а от милионите субсидии,които измъкват от нашия джоб.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди изборите Б.Борисоя вадеше милиони и ги хвърляше на кметове на приближени нему общини.Това ако не е купуване на гласове,какво е?>
11
0
 
11
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Все повече стават местата,където без "шведския" вот просто няма как да бъде избран който и да е!Дето се вика,ако ще да има смазваща преднина сред бялото население,идеалният кандидат да е,пак гори ако не пазарува!Така че проблемът само ще се изостря.....
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само от ГЕРБ не са купували гласове.Нито Делян Пеевски има нещо общо с КТБ.Дааааа,вервайте им.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NEMA TAKUV POMIQR KATO TODOROV! UNIKALEN DRISUK.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
VSICKI KOPUVAT,A I NA MENE DA DADE PARI I AZ SE PRODAVAM.BOGATITE I POLITIZITE I DUSHATA SI PRODAVAT ZA PARI.
7
2
 
13
 
! Отговори
То по тая логика преди 6 години
всички от ГЕРБ на държавна хранилка трябва да изчезнат. нЕ, ЧЕ ЩЕ ЛИПСВАТ НА НЯКОГО, ДЕ!