Радев в най-бедния регион - посети Монтана, Мизия, Кнежа...

Президентът се срещна с кметовете и призова за конкретни действия
20 апр 2018 20:25,
61


Президентът Румен Радев посети най-бедния регион в Европа - Северозападна България. Държавният глава се срещна с кметовете на Монтана, Кнежа и Мизия.

В Монтана той беше на гости на Иво Богданов - несправедливо осъден за убийство в Гърция и освободен след 7 години в затвора. А в Мизия се срещна с пострадалите от наводненията отпреди 4 г., съобщи Bulgaria ON AIR.

В Монтана президентът проведе кратка среща с дългогодишния градоначалник Златко Живков и констатира, че е необходима много по-сериозна подкрепа за работата на местните власти за развитието на Северозападна България.

При посещението си в Мизия държавният глава призова за създаването на национален координационен център за действия при бедствия и кризи.

Според Радев трябва в реално време да се предоставя информация при случаи на опасност за населението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Всеки изказва своето мнение-кой одобрява ,кой не одобрява президента,но истината е една-който и да е президент всяка седмица задължително да посещава по един град или село.Скоро селата ще изчезнат,а градовете ще оредяват.Само гетата ще процъфтяват.
54
1
 
0
 
! Отговори
! преди 5 години
До Радев-фигурант:МНОГО ВЯРНО О.З. радев ЖИВЕЕ В ДРУГА СТРАНА -НА ДЕСИТАТА!!!!!
53
17
 
5
 
! Отговори
Радев-фигурант преди 5 години
Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?
52
18
 
4
 
! Отговори
UESTIQ преди 5 години
Защо Румен РЪБев ни е президент?........ И какво прави там???? Все пак ние ще се отцепим, не може такъв предател да стъпва там!
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако не беше поканил руския патрирах - защо не го е понакил. Радев бил в изолация.като го покани - защо патриарха го хока. Сами не се чувате. Не е работа на президента да се държи като някакъв кръчмар. Езикът му трябва да е премерен и обран, като на дипломат, защото представлява цялата нация. Но любителите на Винету не знаят какво значи това. Той си мени мнението през половин час и само ги плещи, Ушев е и по-зле
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 37 - кога е позволил Радев на Руския патрирарх да го хока? изчака го да свърши му каза каза му, че дружбата не бива да се забравя, но не се чувства в дълг, както и че за нас са воювали НАРОДИ, а не СТРАНИ. Накрая казал че той е поканил Патрирах, а му е дошъл политик на гости. Изказванията на Радев са премерени, както следва от един президент. какво трябваше - да му се нахвърли като В.С. и да държи тон като в кръчма?
49
8
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Тоз *** Президента ли вдига пенсиите?
48
4
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Прод. на 48. Въобще-типичен ББ в северозападен вариант-прави се нещо само ако има полза за Обръчите, и се маскира като грижа за обществените интереси.За него гласуват само незадоволените домакини, членовете на администрацията му заедно със семействата и фамилиите им, материала, който е успял по някакъв начин да излъже, и масово-етноса.Където има 2 тухли една върху друга, в общината му, уж поставени за обществена изгода, след време се оказва че са с далавера някаква, или ги е поставила "наша" фир
47
1
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Прод. на 46. Посе, го кандидатират за кмет,изглежда авторитетно, има дар слово, но бивш даскал, гол като пушка...Много бързо се ориентира, обаче, сменява няколко партии и сдружения, обгражда се с верни и предани хора, по метода"ти сега на мене, а пък после аз на тебе", напипва топлата връзка с местния бизнес, строителен, пътен, и се започва"усвояването" .Напипва и правилния етнос, който трябва да се стимулира, за да гласуват за него.Хлъзгав като гол ***, недосегаем, винаги невинен ...
46
3
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен44На видеото, до и зад президента, може да видите типичния "герой на нашето време" , кмет та дрънка.Комсомолец, после член на БКП, писал в "Работническо дело", статия"Гордея се, че съм най-младия делегат на котгреса на БКП!", изпратен на висша партийна школа в СССР, учител по история, изведнъж се събужда на 11 ноември 89-та убеден СДС-ар, влиза в актива на СДС, съставен все оттакива "герои" и започва да пълзи служебно по Йерархията в образованието,лансиран от СДС.
45
3
 
8
 
! Отговори
Клуж напока преди 5 години
Защо северозапада да е най бедният регион,всичко си имаме.
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен38 Ми,че те всичките кметове в Северозапада са комунисти от БСП,подкрепени от ГЕРБ?!Тъмночервеният край е оплячкат точно от тях.Каквито и пари да отидат там,ще попаднат директно, в същите джобове.
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
първо ПР-а !!! навръщане ще мине и през видин
42
10
 
5
 
! Отговори
Тоз капут преди 5 години
Нали щеше да вдига пенсиите?Хай де деДокога ще го чакане?!
41
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такава държава.Президентът й руски слуга,а управляващите повтарят директивите на Москва?!
40
7
 
10
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
Е много важно,че Радев е там. Страшна новина
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Истина е !35 Йотова е позор за президентската институция,не целуна ръка на българския патриарх при встъпване в длъжност,но пък,облиза ръката и расото ,на агента от КГБ и руски партиарх Кирил,като падна ниско на колене.Това видео обиколи обширната руска страна и света.
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на президента! Погалил е кметьовете по главите?
37
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срамувам се от предидента Радев,защото е руски лакей,излъчен от руската БСП,и защото като треторазряден такъв,позволи на един кагебеец-руския патриарх,да го хока пред цялата нация.
36
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави в най-бедния регион в ЕС-Северозапада,сам Радев не знае?Комунистите от БСП ,които го номинираха за президент,отдавна плячкосват този край,не остана нещо,което да не са окрали.