Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират

"Има такъв народ" стои зад кандидатурата на Любомир Каримански
10 апр 2022 19:30, Красимир Ангелов
141
Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират
Снимка: БГНЕС

"Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху "Има такъв народ", върху Министерството на регионалното развитие, рекет върху всеки един шофьор – говоря за проблема с транспортните фирми.

Още по темата
Това каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, който пристигна в Министерски съвет за участие в коалиционния съвет, съобщава БГНЕС.

"Позволяват си да правят намеци, че там има някаква далавера. Това решение е по идея на Кирил Петков, беше подкрепено от финансовия министър. Текстът на решението беше редактиран лично от министър-председателя и от Лена Бориславова. Това няма нищо общо с ИТН. Това не е далавера, а наказателна операция за тези фирми", каза още Тошко Йорданов.

Той потвърди, че "Има такъв народ" стои зад кандидатурата на Любомир Каримански за БНБ, след като по-рано Андрей Гюров и премиерът Кирил Петков съобщиха, че кандидатът на "Продължаваме промяната" се оттегля от надпреварата заради разцеплението в коалицията по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
1
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Абе Тошко, нали всички в тая коалиция критикувахте ГЕРБ,че не спазвал конкурсното начало и назначават свои хора без конкурс.Защо сега вие се опитвате да наложите свой кандидат без конкурс? Трябваше да има поне 3-4 или повече кандидати за да има конкурсно начало.Явно според вас това важи само по отношение на ГЕРБ,а за вас това не означава нищо.Това се нарича лицемерие!
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко Талибанина си беше и ще си остане Тошко Талибанина, досущ като Славчо Талибанина.
106
5
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Сваляйте я тази Сбирщина ПО голям сбирроттак ПО голямо падение не знам да е имало анти борци корупция статукваджии всякакви елементи които пикаеха на ОРЛОВ МОСТ И пречеха на хората да работят да се махат от управлението И всичко това за сметка на обикновеният българин Назначихте се на сладки постове с огромни заплати до девето коляно ОСТАВКА САМО ВЪРНЕТЕ БЮЛЕТИНИТЕ ЧЕ ТЕЗИ ИЗМАМНИ МАШИНИ ВИ ДОКАРАХА
105
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Тошко е бездарен клоун.Всички знаем,че ще крепят коалицията до последно,но се опитва да го играе някакъв фактор.
104
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРЕДИ ОЛИГАРСИТЕ СЕ ТЕПАХА С МУТРИТЕ СЕГА С ПОЛИТИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ - ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КАКВИ ЦИРКОВЕ ОЩЕ ЩЕ РАЗИГРАЯТ- БЪЛГАРИЯ Е ОВЛАДЯНА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ НА "ПРОМЯНАТА"
103
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами и без това ще сте последни в следващия парламент, нямате избор, да бяхте предложили нормален кандидат, на който единствен от всичи банки в БГ стрес тестовете се провалят два пъти, а отделно е замесен с източването на 1 млн лева на частна фирма, дадени на клошар. Типична схема в стил ДПС+ГЕРБ, които фалираха КТБ и окрадоха сума ти частни фирми.
102
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ви рекетират .. Напускай коалицията ... Защо стоите там ... Uдuотчета на Дългata Хoлoгpaма ...
101
8
 
5
 
! Отговори
хайнрих химлер преди 2 години
Ясно е, че Слави ще развали коалицията, според мен се е разбрал по някакъв начин с Борисов и всички тия скандали са изкуствено генерирани от ИТН, за да може да има причина за разтурването на управлението. Има някаква договорка на тъмно, но тоя път Киро и Асен ще са от страната на булката.
100
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко,само знаем,че ВАШАТА коалиция ни съсипа,върна ни поне 30 години назад ! Разбрахте ли,че да си политик не е никак лесно ! Има един човек,който е такъв,но ВИЕ го изхвърлихте ! БОЙКО,индвай да оправяш кашата,чакаме те !!!!!
99
4
 
7
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 години
До 110: Да това се доказа ,че само Баце и от ДПС мислят за обикновенйият българин как да го направят по- беден и да обезлюдят България.За 12 години 2 млн работоспособни българи напуснаха,станахме най- бедните в Европа и най- бързо изчезващите като нация в света.Корупция на всяко ниво и кражби ,кражби и кражби.Зависима судемна състема и рекет на бизнеса.
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112---Много правилно ! Една година изгубихме, върнахме се много назад ! Ако бяха направили правителство с вторите до сега щяхме да сме забравили,че е имало избори,и щяхме да продължаваме да вървим напред! Много жестоко се подведе Слави,а народа разчиташе....
97
3
 
5
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 години
Абе вие тотално излъгахте в своите обещания! Уж щяхте да изхвъляте буклука да променяте правилата ,а какво стана ? Други /от старият ***/ ви диктуват какво да правите и пробутват доказано курумпирани кадри. Явно добре сте си изиграли ролята /вие сте си шоумени де по дефолт/ .На Доган му писна и този път няма да отстъпи.Ще държи Каримански да е говернъор докрай, дори с цената на нови исзбори.
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 103- Ама те сега вече го търсят и сами се чудят на глупостта която направиха ! Постове,кресла-Е, НЕ ЗНАЕХА ЛИ,че това ще им струва много скъпо !? Тошко,два пъти имахте възможност,но не направихте това,ковто е казал суверена! Защо не направихте коалиция с втората (?) сила ? МНООГО сбъркахте,МНООГО ви подведоха ! МНООГО ви използваха ! И ако продължавате още да търпите...ясни сте...
95
3
 
13
 
! Отговори
до средния пръст преди 2 години
Тошка, няма вече кой да ви повярва,на колко избори ни пратихте?Като сте искали всички позиции в държавата да бяхте направили правителство при първите избори! Голяма уста сте отворили, все ви е малко. Тоя Слави освен диктатор и много алчен, бе...Хайде, разтуряйте правителството и повече от 0,1% няма да видите. Поръчкови играчи! Новата поръчка- сваляне на Киро! Мале, вие сте по-зле от Тиквонич, махайте се..От самото начало се занимавате само с очерняне, с каляне.Всички мръсотии от вас идваха
94
7
 
10
 
! Отговори
полюлео преди 2 години
Доказа се че само Баце под ръководствот на ДПС мислят за обикновения българин!
93
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашата партия едно правителство не успя да състави. Видяхме какво можете, само думи и шоу.
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макака пак размаха среден пръст!
91
2
 
10
 
! Отговори
до анонимен 96 преди 2 години
Те сами направиха всичко възможно да няма редовно правителство и с това дадоха 3 пъти възможност на Радев да управлява със служебни правителства. просто услуга! Така че, с разтурянето на това правителство, за което ИТН всячески спомагат (независимо че се налапаха с най-важните и ресурсни министерства, но поради своята алчност искат и още и още) да дойде 4-то служебно на Янев, а може би и да остане за постоянно? Притенции за шеф на БНБ, притенции за констит. съдия, пост за Ивчето..алчни много!
90
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Хайде чакаме с нетърпение нови избори , та да гледате най-после парламента постоянно отвън.
89
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Е, видя ли Тоше?! Имало и по- лоши управляващи от ББ, но и вие не сте по-добри! Жалко за нас, народа, докарахте ни до абсолютна мизерия, докато изчегъртвахте старите и се намествахте новите, млади, умни, красиви и напушени, във властта! Бог да пази България!