Ще разсеят ли гласовете новите партии на Янев и Манолова?

А дали ще си сътрудничат...
2 май 2022 20:20, Петя Славова
157

Два политически проекта бяха обявени през миналата седмица – на експремиера Стефан Янев и бившия омбудсман Мая Манолова. Настоящите играчи на политическата сцена разчетоха шансовете им скептично. А те са готови да си сътрудничат помежду си, предава Bulgaria ON AIR.

Формацията на бившия премиер Стефан Янев "Български възход" е факт само два месеца, след като той се сбогува с досегашните си съмишленици в управлението. И днес правителството определя различията с ексминистъра на отбраната като непреодолими.

Още по темата

"Има големи разминавания с г-н Янев по отношение на т.нар. "специална военна операция". Това е недостойна позиция от всеки български гражданин, камо ли бивш управляващ. Не съм изненадана, демократична държава сме. Всеки има право да прави проекти, но се надявам, че в един момент тези проекти ще се обърнат към българския интерес", заяви началникът на кабинета "Петков" Лена Бориславова.

Според най-малката партия в парламента – "Възраждане", проектът има за цел да се разсее част от гласовете на българите.

"Това е поредният американски политически проект, създаден с простата цел да държи българския народ под американската опека. Договорите за продажба на оръжие на посредници, които в момента изпращат боеприпаси в Украйна, са сключени, докато Янев беше служебен министър-председател на България", коментира лидерът на партията Костадин Костадинов.

А освен Стефан Янев, в политическата игра отново официално влезе и бившият депутат и омбудсман Мая Манолова. Тя не изключи възможността да подаде ръка на другите нови формации.

"Дотук анонсите на Янев са за център патриотично – националистическо дясно формирование. Ако си поставят за цел повишаване на доходите, достоен живот за пенсионерите и хората с увреждания, подкрепа за бизнеса и предприемачи – бихме си сътрудничили", даде заявка Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ви каза че ще пада правителство Янев твоята червена звезда изгоря може би ако не беше войната можеше да ни излъжеш но първото служебно правителство беше успешно защото Петков и Василев си свършиха работата а второто въобще не блесна с нищо много ти е голямо егото не можа да преживееш че си военен министър а искаше са си премиер е сега няма да си и нищо всички проруски ще отидете знаете къде при руския кораб на дъното заедно с Радев аман от менте патриоти
116
3
 
12
 
! Отговори
алоо преди 2 години
"Това е недостойна позиция от всеки български гражданин, камо ли бивш управляващ". Ленчеееее,кой ти дава право да говориш от името на БЪЛГАРСКИЯТ ГРАЖДАНИН?Затова че 60 човека в парламента мислят така или по точно са ПРИНУДЕНИ да мислят така,как се си направи изводите за позицията на българският гражданин?Само вие ли не разбрахте,че това е война между Русия и сащ на територията на Украйна?!?
115
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяхте ли като не гласувахте за Луна какво стана.
114
1
 
21
 
! Отговори
dmx преди 2 години
Мая Манолова е ценна с това, че 98 процента няма гласуват за нея и може да сведе електората на всяка формация, с която се коалира до 2 процента. В политиката има момент и тя го изпусна. Оттук нататък единственото и спасение са коалиции и апаратни игри. Но щом и невежите писачи по форуми като мен са го разбрали, вече е късно. Всички ще си сътрудничат с нея, ама след изборите
113
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Ще разсеят ли гласовете новите партии '' ................................ товариш Копейкин от Възраждане заяви вчера, че говори от името на 85% от българските граждани и че очаква решаващата роля на червената армия, за да освободи въпросните 85% ...
112
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се българите пак се хванат на новия стар проект, то никой не ни е виновен за катастрофата, която ще следва.
111
5
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
33 години като уж бутнахме соца, България все още се управлява от комунисти. Почти всички партии са си чисти креатури. Това Копейкин, Атака, БСП, ДПС (Доган даже открито си каза, че са про-съветска партия и изгони Лютви Местан, че бил про-западно настроен). Сега Мая отново се появи, Янев, дето това в Украйна не било война. ДС и то пълно със съветски шпиони и агенти, а то уж трябва да лови чужди агенти. Единственаа про-европейска и дясна партия е ГЕРБ и донякъде ПП. Славуцата не го знам какъв е
110
0
 
21
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Е какви гласове да разсеят ... Те вече са били в политиката ние не ядем доматите с колците.
109
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез хора нормална работа няма си намерят , борба за субсидия
108
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съветските мекерета се плашат от нови съветски мекерета. Те патите спуснати свише за Болгария са константа и сега ще се дели на повече. Бакалска аритметика
107
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предпочитам да съм с Американската мечта защото руска мечта няма така че тия *** да ходят на дъното при руския кораб
106
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане пускат опорки за янев че е натовски генерал много смях Янев е като вас и неговата специална операция да ви измести защото не ставате за нищо Копейкин е в ужас защото знае че му спират платения проект Възраждане а новия е на Янев от едно теста замесени слугинаж на путин
105
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доколкото разбирам, Мая Манолова иска бъде втора К. Нинова или какво? Понеже Нинова, по всичко личи, се провали с гръм и трясък, а Мая говори по-убедително, обаче и двете горе - долу говорят едно и също. И всичко, с цел да дърпат пропуско ориентиран електорат от гласувалите за ПП и коалиция. По-добре да сме под американска "опека", отколкото руска губерния, управлявана от диктатор.
104
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Калинката мая пак започна да жужи от цвят на цвят сега ще се лепне за фуражката с червена звезда Янев ще му помага в речите че тоя не може две изречения да върже ще си берат гласове от Копейката явно му спират денгите и ги насочват към Янев ще има и за Мая да плямпа
103
2
 
20
 
! Отговори
факт преди 2 години
мая общата кмет не можа да стане , Борисов я пренебрегна :) , не може да влезе в парламента , едни дубайски пари има да връща , с мъжете хич не и върви , доходи няма , егото и самочуствието са и огромни . това е битието и . е кво очаквате от провалила се във всичко жена , да ви оправи живота ли ?
102
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не става от тази държава добре че не съм там ужас.
101
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожелавам им от сърце по 3,9%!
100
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е с едноцифрено IQ гласува за Янев и Манолова! Това е факт! Янев е американски проект, Манолова е въртиопашка като Нинова! Трудно различавам двете една от дрига! Пробвайте с истински национали!
99
3
 
19
 
! Отговори
МГУ преди 2 години
До Анонимен Кой Московски университет? Мая е учила в Русия за дружинна ръководителка. След това измислени 2 годишни курсове за юрист във великия УНСС.
98
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майчето е като конска муха. Изгониш я от едно място, тя налита от друго.