За избирането на Тръмп: Как да обясним това на децата си?

В предизборния щаб на Хилари Клинтън шокирани от загубата
9 ное 2016 18:30,
130
За избирането на Тръмп: Как да обясним това на децата си?
Снимка: Reuters

Докато демократите в САЩ са в страх от това, че Тръмп е следващият президент, политическият активист и коментатор Ван Джоунс определи изборните резултати като "бял камшик".

"Казваш на децата си да не са побойници, да не са фанатици... и накрая получаваш този резултат", коментира анализаторът.

"Хората слагат децата си да спят вечерта и се страхуват от закуската. Те са страхуват как да обяснят това на децата си!", каза още Ван Джоунс.

Той разказа как негови приятели мюсюлмани му пишели съобщения и го питали дали ще трябва да напуснат страната сега.

Според Джоунс в решението на електората има грозни расови настроения: "Това беше като бял камшик срещу променящата се държава, както и срещу чернокож президент".

В предизборния щаб на Хилари Клинтън също са шокирани от загубата на кандидатката на демократическата партия, пише CNN.

По думите на журналистката Бриана Кайлър ситуацията е много различна от преди няколко часа.

"Хората бяха щастливи и спокойни. След това всички в стаята бяха с каменни физиономии. Някои от тях плачеха", разказа тя и добави, че някои от поддръжниците са си тръгнали.

"Шокирани са, защото бяха убедени, че ще празнуват и Хилари Клинтън ще стане първата жена президент", коментира още журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова ви е акъла!!! Нищо няма да обяснявате, просто се гръмнете в главата, докато все още имате оръжия вкъщи
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ван Джоунс е зле прикрит хомосексуален нигроу! В CNN, е пълно с хомосексуалисти (Richard Quest, Don Lemon, Anderson Cooper), лесбийки (Becky Anderson), *** м/у араби и бели (Christiane Amanpour, Hala Gorani), индийски роми (Fareed Zakaria, ), кухи перхидролени кукли расисткиНегра като Van Jones,...проверете ги в гугъл! Затова CNN е толкова ГнуснаМедия!
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да им обяснят, че CNN, заедно с цялата официална медия, включително и в България, изляха толкова гнусна помия срещу Тръмп, че пречиствателните станции за отпадна вода не можеха да смогват да я пречистват! И, продължават да изливат, но вече ще подвият опашка, защото може да ядат дебелия от новия Властелин на Бялата Къща, която се беше превърнала в смрадливаНегърска Колиба!
95
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чай си налея една водка за здравето на Трамп
94
0
 
9
 
! Отговори
да преди 7 години
ХАХАХАХАХАХАРЕВГОЛЯМ РЕВАМА РЕАЛНОСТТА УДРЯ И В БРЕКЗИТА И В ТРЪМПХАХАХАХА
93
2
 
38
 
! Отговори
izh преди 7 години
Работещите, хората с бизнес и хората на науката гласуваха за Тръмп. *** и латиноговорящите т. е. групата даваща 90% от затворниците в Америка плюс тези на социални помощи и артисти.певци и музиканти плачат за Клинтън. Групата на Тръмп дава 80% от постъпленията в бюджета, а Клинтън 20% Ето затова гласува Америка !!!п.п. Не мога да определя къде да класирам българските медии
92
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще кажа на дещеря ми да бъде винаги дясна даже крайно дяесна,както старият си баща .Идва време разделно или черният облак на исляма ще ни обгрне,или християнството и слънцето ще греят над бяла Европа . Ние избираме и трябва да защитим ако не нас то децата си !!
91
4
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тръмп - приятелят на Путин идва. радев - Приятелят на Русия идва. Боко си тръгва. ЕС се разпада.
90
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сутринта ги гледах тоя платен неггър по CNN. Много му личеше че е подкупен и слаб артист. Преиграваше патетично. Изключително противен и гнусен подлец. Абе Мангооу, ако намалиш малко правенето на деца може и да си спестиш усилията по обясненията.
89
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да обясните на децата си ли? Най-вероятно е децата на олигоффрени също да са олигоффрени, така че не е нужно да им обяснявате нищо. Те също като вас самите няма да разберат реалността и да схванат за какво иде реч.
88
2
 
28
 
! Отговори
лека нощ преди 7 години
Просто им обяснете ИДИЛ ......
87
3
 
28
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
В Америка интернета победи телевизорите!И у нас хората се отвратиха от телевизиите!Извода е ясен, ще го видим в неделя?
86
0
 
43
 
! Отговори
? преди 7 години
Меркел и главната Мутра , Серговци , Догановци и т.н. трябва да се чудите как да обясните на децата или защо е опасно да се минава нощем през Лъвов мост. Тръмп няма какво да му обяснявате , човека каза , че не иска да влизат в страната му , защото "Те вярват в джихад , те не искат нашата система" и най-важното "Те нямат уважение към човешкия живот".
85
0
 
8
 
! Отговори
. преди 7 години
В tube - This video will get Trump elected. Не знам какво толкова има да им е обяснява на децата.
84
9
 
3
 
! Отговори
angus преди 7 години
По-*** избирателна система от тази в САЩ няма.
83
1
 
37
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Ами лесно! Обяснете им, че на хората им е писнало от "демократи"! Сложното ще е да се обясни на децата какво точно са демократите, защото такива света не е виждал отдавна, а тия дето сег асе пиша за демократи, ще трябва да им обясните, че не са нищо повече от лицемерни престъпници! После ще ви питат - "...ами като са такива, защо хората са ги избирали до сега?.." Ето това ще е наистина трудно за обяснение!
82
3
 
32
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
А ние как да си обясним стотиците хиляди убити от Обонго, как да обясним мека китка Плевнелиев и неговите офшорки.Как да си обясним Цветанов, Борисов..........? Как ?Как да си обясним, че Митьо очите е жертва........?Подлеци, мерзавци и лицемери сте вие. Как не ви е срам?!
81
0
 
36
 
! Отговори
хюго бос преди 7 години
Егати и тъпотията- как да били обяснили на децата си. Ами както сте обяснили за Обама, за Плевела и куп други недоразумения. не спряхте с пропагандата- това е вотът на мнозинството и на когото не му харесва демокрацията, да си заминава в КНДР.... А, бе, май най- недемократично настроени са либерастите- без война не приемат загуба, егати и либерастията и чудото. Май вярно ще излезе, че от либерастия до фашизъм има само една малка стъпка..
80
1
 
10
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
Значи остава крайният вариант - Диктатура! А как да се въведе диктатура? Трябва повод (както и в Евпора). Европа беше залята с "черно", а в Уса какво да заливат ... то си е там от 300 години.При това - и черно, и жълто и кадифено. Т.е. ще се провоцира същотото, каквото е в Европа, за да може да се затвори капана на Новият ред.Това ще стане, помнете ми думата - Тръмп е допуснат, за да бъде използван ... за ной лошо, а якичките да останат "чисти и неопетнени"!
79
1
 
8
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
* Галактически и физически не изплащаем дълг* непомръдваща и все по затъваща световна икономика, въпреки всички финнасови врътки на статуквото* хората вече все по ясно виждат реалната картина и все по-голямата пропаст между 4-5% хипер богати и останалите на дъното 95%А как се удържа заграбеното, при надигащи се маси ?! Чрез още и още пари - не стана! няма повече ***- да живеят на кредит.