Кийт Ричардс се извини на Мик Джагър

Кийт отхвърли пренебрежителните коментари от книгата си
Обновена: 19 мар 2012 14:24 | 19 мар 2012 14:24,
0
Кийт Ричардс се извини на Мик Джагър
Кийт съжалява, че засегнал колегата си Мик Джагър, Снимка: Reuters

Кийт Ричардс се извини на Мик Джагър в интевю за предстоящата да излезе документарна хроника, по случай 50-годишната кариера на The Rolling Stones.

Извинението бе поднесено по повод пренебрежителните коментари, които Кийт отправил в своята мемоарна книга "Life", която излезе през 2010 година. Ето и част от интервюто.

"Как успяхте да оцелеете в това ваше пътуване, което продължава вече 50 години? Сигурно сте имали наистина трудни моменти, освен хубавите, и по-специално как запазихте вашата връзка, особено след напрежението, в резултат на публикуването на "Life"?

Мик: "Всъщност, радвам се, че каза 50 години. Това звучи много по-малко отколкото "половин век". Хаха. Поглеждайки назад към всяка кариера, ти едновременно разграничаваш и си припомняш както хубавите, така и лошите моменти. През 80-е години Кийт и аз не комуникирахме много добре. Аз се бях отдал повече на бизнес страната на групата, може би, защото не чувствах, че някой друг е заинтересован от това. Но от книгата сега става ясно, че Кийт се е почувствал отхвърлен, което е жалко. Мисля, че е време да продължим напред."

Кийт: "Мик е прав. Той и аз водихме разговори последната година, които не бяхме водили от наистина много време и това беше наистина важно за мен. Когато книгата се появи, това беше моята история в суров вариант, но така исках да бъде. Знам, че някои части от нея, както и от книгата наистина са засегнали Мик и съжалявам за това."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Мик ДжагърКийт Ричардс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари