Megadeth идват на 7 юли, забиват в "Универсиада"

Първите 200 билета ще са на промоционална цена от 55 лв.
26 яну 2016 12:37, Александър Попов
76
Megadeth идват на 7 юли, забиват в "Универсиада"
Дейв Мъстейн. Снимка: М.Е. Мюзик

Една от най-влиятелните метъл групи на нашето време - Megadeth, идва за концерт у нас на 7 юли, съобщиха организаторите от М.Е. Music. Бандата, начело с Дейв Мъстейн, ще забие в столичната зала "Универсиада".

Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg, като продажбата им стартира в 10:00 ч. на 27 януари, сряда.

Първите 200  билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лв., а след тяхното изчерпване редовната цена ще бъде 65 лв.

Ще им 200 броя билети Priority Access по 75 лв., като притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика. 70 броя ВИП билети по 80 лв. пък са за ложата на зала Универсиада.

Megadeth е основана през 1983 г. в Сан Франциско. Лице на бандата, създател и основен композитор е Дейв Мъстейн. Заедно с Metallica, Slayer и Anthrax са част от "Голямата четворка".

За своята над 30-годишна кариера групата издава 15 студийни албума, 5 от които – платитени, реализира над 50 милиона продажби на пет континента, прави десетки суперуспешни турнета и печели заклети фенове в цял свят.

Сред емблематичните за бандата парчета са "Symphony of Destruction", "Hangar 18", "Peace Sells", “Rust In Peace..." и др.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезе и последният 15-ти албум на групата – "Dystopia". Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, свирил до скоро в бразилската прогресив банда Angra. Другото ново лице в групата е барабанистът Крис Адлър, познат на публиката от Lamb Of God.

В подкрепа на "Dystopia" Megadeth тръгват на голямо световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще бъде открита в началото на юни с шоу в Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас.

Очаква се Megadeth да пристигнат у нас в състав Дейв Мъстейн – вокал, китара, Дейвид Елефсън – бас, Кико Лурейро – китара и Крис Адлър – барабани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: Megadeth
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До Метъл ХристиянинАз те предизвиквам сам да провериш нещата които съм писал и да видиш истина ли са или не са. Ти сам ще си бъдеш свидетел на това.До LethianDreamИскаш да потулиш истината защото не ти е изгодно да се знае от хората, но няма да стане. Ако коментарите се изтрият пак ще ги поствам всеки ден в колкото се може повече теми.
58
3
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До Метъл ХристиянинВъпроса е че не са крайности. Ако си истински вярващ в Словото Божи християнин ти трябва да знаеш и че дявола съществува и че той "обикаля наоколо като рикащ лъв, гледайки кой може да погълне". Затова и Господа Иисуса Христа заръчва на учениците си да бъдат трезви и бдителни. Апостол Павел казва че ние трябва да сме наясно със схемите на дявола да не би той по някакъв начин да вземе преимущество над нас.
57
5
 
3
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Пич, явно в сектата не ви учат на правопис, вземи поне слагай запетаи малко от малко.Не бери грижа за нас и какво слушаме, слушай си там хоровете на Йоан Кукузел и не се бъркай в неща, които не разбираш! Моля, ако е възможно, авторът на статията да изтрие спамърските коментари (вкл. моите), които нямат общо с темата ;)
56
2
 
6
 
! Отговори
Корин преди 8 години
защото или към единия ще се привържеш а другия ще презреш или единия ще обикнеш а другия ще намразиш. Не можете да служите и на Бога и на мамона. Мустейн обаче е парадокс, изключение което потвърждава правилото, че източника на този тип музика - рока и метъла а и не само те е дявола. Дявола ги използва са своите цели а неговата цел е погиването на човешки души като ги изкусява да вършат грях който води до смърт и ги подтиква към омраза срещу християнството за да не се покаят и спасят.
55
2
 
6
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Духът на музиката му не е духът на християнството а е наситен с насилие, агресия и ярост. Изглежда Мустейн бидейки бивш сатанист е разбрал истината и е приел Иисуса Христа за Господ, но не е отсякъл напълно връзките с миналото си. Музиката му е част от това минало. Аз бих му препоръчал ако е искрен да отреже всякакви връзки с миналото си и да се отрече от делата на мрака с които е бил свързан. Както се казва в Светите Писания: Не можеш да служиш на двама господари
54
2
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Ще завърша за сега с един анализ на Дейв Мустейн и мегадет. Доколкото видях изглежда Мустейн наистина е станал християнин, но бекграунда му и музиката му е сатанински. Преди да стане християнин дълго време е бил въвлечен в сатанизма и магьосничеството и в музиката му макар и сега да отказва да ги изпълнява има откровено сатанински песни като "Принца на Мрака". Той продължава да приема музиканти сатанисти за добри познати и приятели и не поставя твърда разлика между себе си и тях.
53
3
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До 63За мен е очевидно че дявола и нечистите духове използват тази музика за да стигнат до умовете на хората и да им внушат своите зли помисли - за разруха, сексу***лни извращения, убийства1, омраза към християнството и подобни. Така хората слушащи тази музика се подлагат на влиянието на дявола чиято цел в крайна сметка е да ги унищожи. Дявола бидейки сам погинал се стреми с всички сили да погуби колкото се може повече хора заедно с него. Затова и аз виждайки какво става побързах да ви известя.
52
3
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До 63Аз не коментирам дали тази музика се харесва или не се харесва. Произхода и е от злото, тя е продукт на нечисти духове. Много от изпълнителите си признават, че текстовете и музиката са писани под въздействие което можем да наречем демонично обсебване когато те не са на себе си а друг дух поема контрола над тях. Това става вследствие на др0гата, алкохола и окултизма с който се занимават. Много то тях директно са свързани с църквата на сатаната на антон лавей, с кроулеизъм и теософия.
51
1
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До мене сиЕстествено трябва да го прилагаш. Говорех за основите на вярата и символите и като хляба и виното които Господа Иисуса Христа дава на учениците си им казва да ядат и пият защото това са символи на Словото Божие и вярата във възкресението чрез които християнина израства и се развива и проявява всички тези добри качества и добродетели наричани плодове на духа. Това не става от него а защото Бог действа в него и го прави да дава добри плодове - добродетели.
50
1
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До Метъл ХристиянинНе не слушам такава музика. Направи ми впечатление от статии колко много хора са превърнали рок и метъл "звездите" в идоли а знаех, че са свързани с дявола. И се заех да намеря точната информация свързана с песните и техни интервюта които го доказват за да мога да разкрия на хората истината и така да им отворя очите за ужасния капан в който са попаднали. Четях и превеждах докато събрах необходимата информация за да мога с доказателства да помогна на хората.
49
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До мене сиАз вярвам в Бог Отец и в Господа Иисуса Христа когото Бог е пратил. Питаш ме за добродетелите, разбира се те са съществени и това е в основата на Христовото учение. Доста е за ученика да бъде като учителя си и дървото не веднага дава плодовете си а когато му дойде сезона. Когато човек се храни със Словото Божие и пие виното на вечния живот - вярата във възкресението той израства и се променя за добро.
48
2
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Не, но те са реални места и човек се озовава на едно от тях според изборите които е взимал през живота си. Ада е в дълбините на земята. Както казват Светите Писания: "На човек е определено да живее веднъж, след това съдът."
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КоринАдът и раят са в главите на хората, проповедниче...
46
2
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Разбирате ли чие творение е тази "музика" и откъде идва? От дълбините на ада! Затова смирено ви приканвам да се отречете от тази музика и да се обърнете към Всевишния и към Господа Иисуса Христа Неговия Възлюбен Син и да намерите покой и спасение за безсмъртните си души. Да бъде благословен Всевишния вовеки веков, Амин!
45
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Аз се уповавам на Всевишния и се смея на сатанинските заплахи! Нямам страх от никой освен от Всемогъщия защото този който се уповава на Всевишния пребивава под сянката на Всемогъщия. И дори да дойдат преследвания аз знам, че Бог е истински и верен и че Господа Иисуса Христа ще е до мен в изпитанията. Но искам да вникнете в сатанинската омраза която лъха в този текст към християните. Това не е омраза на човек а на сатанинско изчадие, на нечист дух мразещ победилия го Христос и християните!
44
1
 
3
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Аз искам твоята християнска душа да се разпада. Аххх. Твоята *** душа. Когато аз гледам твоята църква да избухва в пламъци. Когато плачеш аз ще се смея. Когато те виждам да скърбиш за любимите. Тогава аз ще изпитам блаженство когато твоята смъртна душа е в разруха. Аз ще се хиля в сенките. Това ще ми доставя удоволствие. Измъчвайки християнска душа"Кажете ми разумни хора, не е ли това от дявола? Не е ли това музиката на дявола?
43
1
 
3
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Ето и гнусотиите от песента "Мъчител на Християнските Души" на Диму Боргир: "Аз мога да те завлека в моите зали. И да те съблека гол в мрака. Мога да извадя ноктите ти един по един. И да те насилвам докато останеш без надежда. Мога да изкарам червата ти. И да те накарам да гледаш как жертвопринасяш твоето неродено дете. Мога да те оставя да умираш от глад. И дори да те докарам до пълна тишина. Но няма. Аз не намирам удоволствие в твоята физическа болка.
42
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
"Тогава Иисус им рече: още малко време светлината е с вас; ходете, докле имате светлината, за да ви не обгърне мрак; а който ходи в мрака, не знае къде отива.Докле имате светлината, вярвайте в светлината, за да бъдете синове на светлина."Евангелие от Йоан 12:35-36
41
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Изслушайте ме хора. Аз съм като човек вървящ си по своята тясна пътечка, но видял хора да се лутат в мрака на нощта по опасен път водещ към погибел. И от човеколюбие аз дойдох при вас от моята тясна пътечка и ви казах: приятели вървите по лош път по който лукавия ви е заложил клопки за да отнеме живота ви! Проявете това благоволение да се преместите в дясно и следвайте безопасните пътища на Божията Истина! Ако някой от вас ме послуша казвам Слава на Всевишния!, но ако не искате казвам уви за вас
40
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До 45Разбира се злите деяния и в църквата трябва да се изобличават. Аз съм изобличавал и ще продължавам да го правя относно езическите доктрини в много от съвременните църкви. Наистина по делата им ще ги познаете! До LethianDreamОкаяни човече, не разбираш ли че мен тези песни не ме безпокоят ни най-малко аз и не ги слушам! Аз съм ги написал тези неща за вас за да мога да ви предпазя тези които биха ме послушали. Аз съм като човек крещящ на хора запътили се към пропаст, към клопка от лукавия!