Scorpions чества 50-годишен юбилей и в България

Бандата с концерт през лятотото в "Арена Армеец"
4
Scorpions чества 50-годишен юбилей и в България
СнимкаЛ СМЕ

Scorpions идва за специален концерт в България, с който ще направят родните фенове съпричастни към техния 50-годишен юбилей.

София е една от спирките в турнето на легендарната германска група, като шоуто ще бъде на 17 юли, неделя, в зала "Арена Армеец".

Фенове от няколко поколения, безброй вечни хитове, хиляди грандиозни концерти на няколко континента – Scorpions безспорно са една от най-популярните и най-обичани рок групи на всички времена.

Списание Roling Stone ги определя като "героите на хевиметъла", a MTV ги нарича "посланици на рока".

На 17 юли ще може да видим отново у нас Рудолф Шенкер, Клаус Майне, Матиас Ябс, Джеймс Котак и Павел Мончивода и да си припомним незабравими хитове като "Still Loving You", "Rock You Like a Hurricane", "Big City Nights" и "Wind of Change".

Само в Германия Scorpions продават повече от милион копия от култовия албум Crazy World и с това постижение се нареждат редом до Nirvana, AC/DC и Guns N’ Roses. Албумът съвсем закономерно става двойно платинен през 1991 г. и печели много нови почитатели на бандата по целия свят. Хитът "Wind of Change" дълго време остава на челни позиции в най-престижните класации и достига до номер 1 в седем страни.

Освен със серия концерти, Scorpions отбелязват 50-годишния си юбилей и с нов албум, 19 поред за групата – Return To Forever. Той става факт, след като музикантите решават да довършат свои идеи за песни, започнати през 80-те, но нереализирани до ден днешен.

Билетите за концерта на Scorpions са на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg. Продажбата стартира на 3 февруари, сряда, от 10:00 часа.

Първите 200 билета от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10 % отстъпка, съобщават организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ScorpionsАрена Армеец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
до dan преди 8 години
...е, някой ден ще се окажат прави...
2
0
 
8
 
! Отговори
dan преди 8 години
Тези се научиха през две-три години да правят прощален концерт. И все се оказва предпоследен ...
1
0
 
9
 
! Отговори
LiveEvil преди 8 години
Ще изнесат третия си подред последен прощален концерт...Да са живи и здрави !!!