Хитовете на Dire Straits ще звучат в Русе на 21 март

The Dire Straits Experience с концерт в новата зала в града
23 фев 2016 15:47, Александър Попов
8
Хитовете на Dire Straits ще звучат в Русе на 21 март
Снимка: PR

на 21 март, от 20:00 часа, легендарната група The Dire Straits Experience ще зарадва феновете с любимите на няколко поколения хитове така, както са изпълнявани в апогея на групата в края на 70-те и 80-те години.

В Русе за разтърсващ двучасов лайв пристигат виртуозните музиканти и членове на оригиналния състав Крис Уайт и Крис Уитън.

Преди броени часове те разкриха пред българските медии, че ще изпълнят най-популярните сингли от най-продавания албум на групата Brothers in Arms, продаден в 30 милиона копия.

Публиката ще има уникалния шанс да чуе на живо So Far Away, Money for Noting, Walk of Life, Your Latest Trick и едноименната Brothers in Arms.

Крис Уайт и Крис Уитън ще се качат на  сцената с редица виртуозни музиканти: Терънс Рийс – вокал и китара, Тим Уолтърс – китара и вокали, Пол Гиъри – бас и вокали, Саймън Картър – пиано, орган и клавири и Дениъл Шогър - пиано, орган и клавири.

От началото на януари The Dire Straits Experience е на европейско турне във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния.

Концертът в новата Арена в Русе ще е единствен в България.

Билетите за концерта на The Dire Straits Experience се продават на цена от 30 до 60 лева, в мрежата на Еventim.bg, Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV и Пикадили и на касата на залата в Русе, която работи всеки делничен ден от 14:00 до 19 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: РусеThe Dire Straits Experience
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
0
 
! Отговори
varg преди 8 години
яко
4
3
 
0
 
! Отговори
fart преди 8 години
кога
3
2
 
6
 
! Отговори
Русенец преди 8 години
"легендарната група The Dire Straits Experience" - Ахаха :) Утре сутринта можете да чуете легендарните пърпъл в изпълнение на хармоника. Лично от мен :) Да ме прощава Александър Попов, ама що не си пише за неща, от които разбира. Музиката му е твърде далеч.
2
2
 
9
 
! Отговори
Кид Шелин преди 8 години
Къде са Марк Нопфлър и Дейвид Ноппфлър?Те са основателите на групата.Всичко друго е менте.
1
2
 
12
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Каква легендарна група бре? Това е саксофонистът Крис Уайт, който даже не е бил член на групата, а само е свирил на турнета с тях, и още няколко музиканти, свирещи музиката на Дайър стрейтс. Все едно да кажете, че легендарните Металика и Бон Жови ще пеят в Джой Стейшън в студентски град.