Култовите Iron Maiden пак идват у нас?

Засега няма официална дата за концерта им
Обновена: 25 фев 2016 12:13 | 25 фев 2016 12:11, Александър Попов
33
Култовите Iron Maiden пак идват у нас?
Засега идването на Iron Maiden е само слух. Снимка: Reuters

Британската банда Iron Maiden може отново да акостира за концерт у нас. Според упоритите слухове, засега непотвърдени от нито един промоутър, Брус Дикинсън и компания ще забият у нас през лятото, като концертът ще бъде част от светояното им турне "The Book of Souls World Tour 2016".

Информацията, която достигна до нас ги свързва с фестивалите в Бургас или Каварна.

На официалната им страница липсва засега дата за България. Липсва и такава за Румъния, но пък на тур тениските има дата за Букурещ на 30 юли.

Иначе турнето на Iron Maiden започна в Щатите на 24 февруари. Те ще се преместят в Европа на 27 май, когато ще забият на Rock Im Revier Festival в Дортмунд, Германия.

Iron Maiden заби за първи път в България през 1995 г. в зала "Христо Ботев" в Студентски град, но тогава бяха без Брус Дикинсън.

През 2007-ма акостираха в оригиналния си състав, но голяма част от феновете останаха разочаровани заради озвучаването. Те трябваше да бъдат хедлайнери на фестивала "Сонисфиър", който пропадна заради непродадени билети и неудобната дестинация в Банкя.

Последното им гостуване у нас пък бе през юни 2014 г. в зала "Арена Армеец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Iron Maiden
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Севдалина преди 8 години
И да се молим този път да не е в зала!!!
18
0
 
7
 
! Отговори
The Trooper преди 8 години
До Mиле КитичА не предполагаш ли, че в историята на бандата може да е имало повече от един вокалист ?И когато са идвали без Брус, той вече да не е бил в бандата ?
17
2
 
7
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Концерта на стадион локомотив си беше много добре, но в Армеец беше мега зле - трудно се познаваше коя песен свирят. Ако е пак е в зала - без мен.
16
1
 
10
 
! Отговори
vlady преди 8 години
До АнонименБлейз Бейли е типичен баритон и като такъв не е особено подходящ за Мейдън - има добри низини, но сравнително слаби високи тонове и съответно има проблеми с изпълнението на песните на живо.
15
1
 
6
 
! Отговори
Мюнхен, а и Щудгард преди 8 години
До СандоСанде.....ти пи ли си гинкобилобата бре.....Щото или не си бил в Мюнхен преди четери години или те е усвоила пак деменцията......
14
3
 
4
 
! Отговори
Антипровокатор преди 8 години
До АнонименНема а се провокираш с Брус......затова ти "праснах" минуса
13
0
 
13
 
! Отговори
Трип преди 8 години
Като чета част от коментарите........и се замислих......Колко прав е бил Стивън Хокинг........според него примитивния живот се срещал по-често във Вселената, докато интелигенния твърде рядко......."Някои биха добавили, че очакваме в скоро време интелигентния живот да се появи и на планетата Земя" допълва Стивън.......е, на "Планета" ще почакат още като два-три векаИнак, Мейдън имат няколко празни дати между все още необявения Букурещ на 30 юли, така че, а дано..........
12
3
 
3
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Strangerе , а у друга статия говориш за новия правец като за наследник на 8м дето бил връхта на сладоледа горе доле по времето на "намбър оф дъ бийст" ... дилетант.поста е за сандо булавата, дето твори поредните наброски
11
1
 
25
 
! Отговори
факт преди 8 години
Мейдън са номер едно в едно -никога не са били лицемери.Затова и не са любимци на МТВ,и сума наистина сатанистки телевизии.А за обвиненията в сатанизъм отправени тук от заблудени и невежи хора.Името е уред на средновековната инквизиция, с които са изтезавани и наказвани именно сатанисти и вещици . Затова е недолюбвана и на запад .Разбира се тези неща не се знаят тук и е тъжно да четеш глупости .
10
2
 
29
 
! Отговори
д преди 8 години
Дядо Неофите де така?-Бързам чедо за концерта на Девицата .-Ама таз Девица е католишка и средновековна инквизиция...-Чедо аз съм я пускал таз брада ,когато слушах зз топ не на шега.-Викат ,че са Сатанисти.......-Не чедо ,сатанисти са нашите комунисти и атакисти!
9
0
 
49
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До повечето коментирали: пуснете си Планета и не се занимавайте с неща, които надхвърлят потенциала Ви ...
8
1
 
31
 
! Отговори
щш преди 8 години
Освен за възрастта им не сте написали някакво мнение за таланта им. Колко сте елементарни братя българи!
7
33
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
гледах ги преди 4 години в Мюнхен. По едно време излезне Еди на сцената и мумиите станаха с една повече на сцената
6
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото по- сатанистко, толкова по хубаво.
5
41
 
30
 
! Отговори
православен преди 8 години
Култовите сатанисти идват отново. Клатете глави и им се кланяйте.
4
25
 
3
 
! Отговори
LiveEvil преди 8 години
Искам Disturbed, а забравих те още не са се пенсионирали.Има време значи...
3
60
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тия дедовци не им ли писна да си дерат гърлата?Да ходят да пеят на динозавърските вкаменелости в природонаучния музей!
2
45
 
3
 
! Отговори
Mиле Китич преди 8 години
Брус Дикинсън предполагам е китариста, след като не се споменава какъв е а един път са идвали без него. предполагам не могат да дойдат без певица или барабанист.
1
1
 
42
 
! Отговори
11 преди 8 години
Ей тва е музика.