"Легендите" тръгват на национално турне

Първата спирка на бандата е Велико Търново
15
"Легендите" тръгват на национално турне
Снимка: Легендите

Супергрупата "Легендите" тръгва на национално турне, а първата спирка ще бъде във Велико Търново. Концертът е на 18 март, петък, в Двореца на културата и спорта "Васил Левски".

Събитието е част от честванията на официалния празник на Старата столица – 22 март.

След успеха на миналогодишната рок епопея Йордан Караджов от "Сигнал", Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от "Тангра" са готови за още по-голямо шоу с любимите на четири поколения хитове.

Публиката във Велико Търново ще има удоволствието да чуе звездния репертоар на групата от най-добрите български рок парчета като "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другият", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Обсебен", "Има ли цветя", "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче" и др.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg, Туристически информационен център "Царевград Търнов" и на касите на ДКС "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Легендите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
32
 
! Отговори
хари потър преди 7 години
ха-ха юнайтед *** на турне
10
2
 
175
 
! Отговори
дидкамелия преди 7 години
голем смех трима певци не могат да изпеят както требва песните които чочо е пял сам,и на всичко отгоре се имат за легенди,да не говорим ,че стенли е много алеч от истината и се прави на звезда на гърбът на чочо
9
2
 
182
 
! Отговори
петя преди 7 години
любо,що не си гледаш грънците ами и ти барабар петко с мъжете ,много са злет иа наште легенди,никога не са били и нема да бъдат легенди
8
2
 
195
 
! Отговори
марин преди 7 години
никакви легенди не са тия,теса бидони пълни с помия
7
2
 
252
 
! Отговори
димо преди 7 години
касви легенди са тиа?че са легени с помия да верно е
6
2
 
290
 
! Отговори
тяната преди 7 години
едно малко уточнениеистинските рок легенди свирят и пеят на експото в севиля с браян мей на една сцена,лично той ги анонсира на публиката,,браян мей е в момента тук и който не ми верва да отиде да го пита
5
2
 
604
 
! Отговори
taipai преди 8 години
голям глад
4
3
 
625
 
! Отговори
Бинко Сланинко преди 8 години
Само лекичко да напомним, че супер групите като стандарт по света творят нови песни, а не всеки от "супер" групата да си пеят старите песни, дори и парчетата да са добри, пак си е излагация... Но прдполагам, пак по-добре от мазна гюбетлийска чалгичка.
3
4
 
636
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кви са тия легени ве брат?
2
5
 
628
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Излагация
1
4
 
607
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Джоукърите