Свършиха най-скъпите билети за Тhe Dire Straits Experience

Супергрупата идва на 21 март в Русе
10 мар 2016 10:30, Александър Попов
3
Свършиха най-скъпите билети за Тhe Dire Straits Experience
Снимка: PR

Шоуто на The Dire Straits Experience е в разгара си. Вече месец легендарната група е на европейско турне във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния. Концертите се радват на огромен интерес от страна на публиката и много от предстоящите дати са изцяло разпродадени.

"Снощи се насладихме на The Dire Straits Experience - последната от великите супергрупи, чието наследство е толкова значимо, че е бетонирано в колекцията на меломаните" - пише за шоуто британската преса.

Още по темата

"Седемте виртуозни музиканта с лекота забавляваха публиката цели два часа, като пресъздадоха магията на специфичния и дори натрапчив звук на Dire Straits", гласят още отзивите на Острова.

На 21 март от 20:00 часа българските фенове на групата ще се насладят на The Dire Straits Experience в новата многофункционална зала в Русе.

Най-скъпите билети за шоуто вече са изчерпани и верните почитатели нямат търпение да се срещнат с виртуозните музиканти и членове на оригиналния състав Chris White и Chris Whitten.

"Ще изпълним всички парчета, които българските фенове очакват от нас. Всичко, което олицетворява Dire Straits – Money for Nothing, Sultans of Swing, So Far Away, Walk of Life, Brothers in Arms, Private Investigations, Romeo and Juliet, Tunnel of Love, Telegraph of Road и много още. В сетлиста сме включили и произведения от ранните години на бандата. Шоуто ще бъде страхотно!“, разкри за феновете саксофонистът Крис Уайт.

Пред  българските медии той сподели, че десетилетия след началото се чувства по абсолютно същия начин, когато изпълнява вечните хитове на групата пред публика.

Концертът им в Русе ще е единствен в България. Билетите се продават на цена от 30 до 60 лева в мрежата на Еventim, както и на касата на залата, която работи всеки делничен ден от 15:00 до 19:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: РусеThe Dire Straits Experience
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
LiveEvil преди 8 години
Дрън ,дрън минали покрай Dire Straits.Единствено Крис Уайт е бил в групата като саксофонист и то след 85.
2
0
 
7
 
! Отговори
Tzoko преди 8 години
Без Марк Кнопфлър нема как да е голям експирънс...
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еххх това Русе! Страхотен град, ама много далече! Не можаха ли малко по- на юг да дойдат?