Билетите за Фондацията се грабят, отвориха втория балкон

Концертът е на 4 април в зала 1 на НДК
15 мар 2016 16:52, Александър Попов
5
Билетите за Фондацията се грабят, отвориха втория балкон
Снимка: Фондацията

Билетите за най-новият проект на Супергрупата Фондацията - с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански и със специалното участие на Симфоничния оркестър на Българското национално радио с диригент Григор Паликаров, са на привършване.

Концертът, който ще се състои на 4 април в зала 1 на НДК от 19:30 часа, се радва на огромен интерес от страна на публиката, а от днес се пускат в продажба и билетите за втори балкон на зала №1 с цена 25 лв.

Билетите от всички останали категории са почти напълно изчерпани, като все още могат да се намерят ограничено количество "специални билети с подарък от Фондацията" с цена 70 лв. в оркестрината.

На 4 април в зала 1 на НДК ще станем свидетели на поредния приказен спектакъл поднесен от супергрупата, като този път картината в него ще допълни Симфоничния оркестър на БНР.

Точно 60 души професионални музиканти на сцената под диригентството на Григор Паликаров и оркестровите аранжименти на Владимир Джамбазов ще превърнат събитието в истински празник на прекрасните и вечни български песни.

Музикантите от Фондацията, които само преди броени дни се завърнаха от голямо турне в далечна Австралия и Нова Зеландия не крият вълнението си по подготовката на събитието.

Освен всички любими и добре познати на публиката песни, които групата ще поднесе с различно звучене под съпровода на оркестъра, този път тя готви и друга приятна изненада за гостите си. Всеки, който бъде на концерта в залата ще може да го слуша отново и отново, веднага след приключването му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Фондацията
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
595
 
! Отговори
ottava преди 8 години
До БОГмерси добре
4
259
 
115
 
! Отговори
Портокаля преди 8 години
До лимоняРазмърдай си ***, защото май мислиш с него.
3
3
 
680
 
! Отговори
лимоня преди 8 години
само не ми е ясно дони какво прави в тази звездна компилация
2
486
 
7
 
! Отговори
БОГ преди 8 години
Ottawa, как спиш нощем?
1
8
 
660
 
! Отговори
Ottawa преди 8 години
Tezi pensonirani velichia na muzikata bqha minalata godina v Kanada, Ottawa. Golemi smeshnizi, vmesto na hotel, otsqdaha pri bulgari za da gi hranqt i poqt i da pestqt pari!! I se chudq dali shte platqt i danuk ot pechalbata si, kato se ima che si broqha drebnite stotinki :))))