Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров

Лидерът на Чеченската република има за цел да спре мирните преговори между Киев и Москва
Обновена: 3 апр 2022 07:45 | 3 апр 2022 07:45, Петя Славова
307
Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров
Снимка: БГНЕС

Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро, пише британският в. Мирър.

Вестникът цитира нови сателитни изображения на чеченската столица Грозни, от които е виден луксът, в който живее чеченският военачалник Рамзан Кадиров. Медията го нарича "автократът, който лично ръководи опитите на руския президент Владимир Путин да превземе ключовия град Мариупол".

Още по темата

44-годишният баща на 12 деца, който също има и две осиновени деца, води кампания с цел да спре мирните преговори между Киев и Москва, и лично настоява за мащабно щурмуване на Киев, предава БГНЕС.

Според планове за руската инвазия, получени в британското разузнаване, Путин е бил убеден, че неговите сили ще завладеят украинската столица Киев в рамките на 48 часа, когато обяви своята "специална военна операция" на 24 февруари. Но вместо това градът оказа неистов отпор и не се даде на Москва. Вместо това Русия претърпя катастрофални загуби, пише вестникът.

Кадиров има дворци в столицата Грозни – един за себе си като седалище на властта, втори за съпругата и децата му, и трети – за любовницата си.

Въпреки ниския стандарт на живот за обикновените граждани, Кадиров притежава разкошен Airbus A319 на стойност около 72.5 милиона евро, въпреки че неговата република се издържа само от данъкоплатците.

Ново разследване на независими журналисти показва, че Кадиров притежава и огромно тайно имение в Дубай, което посещава всеки месец. Скъпарският имот се намира в Zabeel Saray Royal Residences, в Palm Jumeirah, една от най-елитните сгради в света. Нищо чудно, след като личната му заплата за президент на Чеченската република е в размер малко над 4 милиона евро.

Интериорът на неговия пищен луксозен самолет - с 5-звездни спални - беше разкрит от руската поп звезда Тимати. Вестник "Украинска правда" в Киев тази седмица публикува разследване, което показва, че частният му самолет е посещавал ОАЕ около 14 пъти през 2021-2022 г.

Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: ДубайРазмазн Кадиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Ахмак сила :))))))))))))) Превземат светофари :)))))))))))))))))))))))
190
2
 
4
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Супер якия виц! "Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговорил: "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде.""
189
0
 
9
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До Атанас Велмазов Чечня забрави какво направи Путин с нея, как я изравни, защото искаше да се отцепи...., а там имало залежи, керосин за самолети и космически цели..., затова си назначи удобен за него човек, да тъне в разкош... Някой ходил ли е да снима в Чечня след войната? Възстановиха ли се обикновенните граждани или само Кадировците???
188
4
 
5
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 години
Абе я ни дайте и друга информация: колко от нашите"лидери" не могат да се мерят с Кадиров?
187
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а нашите как крадат , само от америка за българия , антоанета цонева и бойкикев са си осигурили милиони, а новите стари олигарси на боко
186
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 236 "От последното интервю на Кличко " ---- Гледахме ги тия по клиповете... *** някой беше забравил да ги предупреди, че филмовата продукция се снима та тук таме труповете мърдаха... но важното е шоуто да продължава.
185
40
 
14
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН КАДИРОВ И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГЕНЕРАЛ КАДИРОВ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !
184
0
 
10
 
! Отговори
До Киро Х преди 2 години
Не са българомохамедани, нашите сънародници са по на север - в Южна Украйна и от Черно и Каспийско море до Москва.
183
1
 
25
 
! Отговори
Кадиров преди 2 години
"Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде". Значи като се замисля логично, Путин е Аллах !
182
1
 
12
 
! Отговори
Кадиров преди 2 години
Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде
181
4
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВСЕ ЩО Е ПРЕСТЪПНИК СЕ Е ОРИЕНТИРАЛО ДА СЕ КРИЕ В ДУБАЙ!! И КА ПУТЕНО ГОВЕДИРОВ И ТОЙ ТАМ !
180
8
 
10
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Странното е, че чеченците са българомохамедани - помаци. А Кадиров колеше руските войничета като кокошки през първата чеченска офанзива - 1994-1996г. С нож им отрязваше главата на камера с викове ал-лах ак-бар. Факт!
179
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Везни. Какъвто е и Путин какъвто е и шефът на бг групировка и Брендо все хора обичащи лукса снобария материално. Това се казва ниско ниво на развитие на душата духовна бедност. И тези хора и много кат отяхматериални са на грешен път затова и са страданията на човека в земния му път защото се отклонява от Божия от Любовта. Такива в разумни ясвят нямат нищо а в следващ живот може да са обикновенни работници.Всеки плаща. :)
178
4
 
9
 
! Отговори
mmm преди 2 години
Ха,ха,ха тоз мушморок дето войските му превзеха един сфетофар за 38 дена.такъв бой ядоха..
177
4
 
5
 
! Отговори
toti преди 2 години
ПОредня богат нещастен и самотен човечец,писнало му от тъпия морал,дисциплина ,а просто си получава това което иска подчинявайки цялото човечество на страха от смърта,но нае и за него
176
9
 
4
 
! Отговори
Рико преди 2 години
Mда там където природата се пошегува с евроатлантиците нищо не може да се направи!
175
4
 
22
 
! Отговори
Златка преди 2 години
Всички кому.нисти са такива пълни с евра и американси долари! Всички са равни, но те са по равни от нас! И Комунистката Корнелия и нейния син живее и учи в Америка, защо не е в раша??? Много ясно защозащото ще умре от глад с тези рубли и копейки
174
6
 
10
 
! Отговори
не знаеш истината преди 2 години
До КрумСтрашни -- много проста е истината. Мехмед втори е завзел Константинопол със 150-хилядна войста срещу 7000 защитници и най-вече, защото е купил 30-метрови оръдия и машини, с които са разбили стените на града. Оръжието определя силата. Елементарно.
173
20
 
13
 
! Отговори
К.Р.А. преди 2 години
АХМАТ СИЛА! С НАМИ БОГЪ!!!
172
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Засранец!!!