Контрера: Столична община стана съучастник на "София прайд"

Местната власт да не се замесва в гей пропаганда, настоява във Facebook
Обновена: 21 апр 2018 12:52 | 21 апр 2018 12:44, Анисия Иванова
95
Контрера: Столична община стана съучастник на "София прайд"
Архив: Булфото

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС "Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столична община за тазгодишния "София прайд".

На страницата си във Facebook снощи той коментира новината след среща на столичния кмет Йорданка Фандъкова с представители на организациите GLAS, Действие, Билитис и Българският хелзинкски комитет (БХК), съобщават от ВМРО.

Още по темата

Ето и пълната позиция на Карлос Контрера в социалната мрежа:

"Днескашният ден трябва да бъде запомнен с това, че Столична община, за съжаление, клекна и стана съучастник в безумието "София прайд". Ако се вярва на публикациите, Столична община изказа подкрепа за тазгодишния гей парад на среща с т. нар. организатори, БХК и един бюлюк гей организации. Категорично протестирам и не приемам общината да подкрепя и да се замесва в гей пропаганда. Сигурен съм, че обществото не приема институции на местната власт да легитимират гей парада и всичките му там джендърски попълзновения!“

От ВМРО припомнят, че от години се борят за забраняването на София Прайд. Миналата година Контрера изиска и справка какъв ресурс на полицията коства подобно показно и провокативно събитие. Оказа се, че всяка година броят на полицаите и съответно на финансите, които се отделят, значително нарастват.

Тази година, поради предвидения и маратон през май и шоу програма по време на самия Прайд, униформеният състав на полицията ще се наложи да бъде удвоен, твърдят те. Това са пари, които влизат в бюджета от данъците на хората. Същите тези хора, които категорично заявиха, че са против джендър пропагандата, социален, трети или каквито ида било пол - различен от природно установените мъжки и женски. Искаме да припомним и още нещо – гей шествието през 2017 г. обруга и традиционните кукерски маски, като с това се подигра с културното и историческо наследство на България.

Припомняме също така, че българските граждани и Българската православна църква заклеймиха скандалната Истанбулска конвенция, която с подкрепата на същите тези организации – организатори на София Прайд, се опитаха да прокарат тихомълком и да отворят кутията на Пандора.

Този документ щеше да въведе джендър обучението в детските градини и училищата и да отвори врата към легализирането на гей браковете, узаконяването на трети пол и т.н., припомнят от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
5
 
! Отговори
Вили преди 6 години
Не виждам нищо ненормално в това, че е разрешен Гей Прайда в София. В закона пише, че всеки има право на мирен протест стига да спазва определни правила. Ако не знаете, гей прайда е протест - "отказваме да се срамуваме, че сме различни". Тия омразните ораганизации, за които пишете се борят срещу насилието и омразата спрямо обратните. Ако ви пречат, спрете да мразите. Нищо не са ви направили. Ако няма омраза към обратните, ще отпадне и нуждата от прайд.
68
7
 
7
 
! Отговори
София Прайд преди 6 години
София Прайд официално напомня, че Карлос Контрера е политически мъпет!
67
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомосексуалистите извратеняци НЯМАТ никакво право да наричат извращенията си любов (LOVE). LOVE или ЛЮБОВ се отнасят само и единствено за ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ ДВОЙКИ,СЪСТОЯЩИ СЕ ОТ МЪЖ И ЖЕНА!
66
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм поддръжник на ГЕРБ,но си мисля,че г-жа Йорданка Фандъкова е ПРОТИВ хомосексуалистите и техните извращения,но някои насила я карат тя да дава на тези извратеняци ,ден,в който да покажат мерзостта си в Българската Столица.
65
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТВРАТИТЕЛНО! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ, М/Р/Ъ/С/Н/А ХОМОСЕКСУАЛНА С/Г/А/Н!
64
5
 
9
 
! Отговори
Траверси и релси преди 6 години
Нямам нищо против пендали, *** и други объркани души. Нека само да непарадират със това, понеже не искам децата ми да гледат някакви брадати жени по клинове и със полилеи на главите си. Защо 1% извратени *** ми навират техните миризливи чорапогащници пред лицето ми.Какво да обясня на децата ми? Нека се наслаждават на изродщината си без да парадират. И последно, молете се да не се сблъскате със парада на истинските жени, че тогава ще ви вземат всички несесерчета :))))))
63
8
 
4
 
! Отговори
С.В. преди 6 години
До 31.Никой няма гаранция че децата му са "нормални" според Вас,само че ще разберете последни заради отношението ви към различните.А и вероятноста да се провалите във възпитанието е доста голяма защото вие ще ги научите на омраза която ще рефлектира върху вас.А и прочетете малко мед.литература,ще ви е от полза за естеството на различните.
62
10
 
5
 
! Отговори
С,В. преди 6 години
Толкова неграмотни и прости коментари не бях чела. Всеки има право да бъде каквото е. Аз не съм фен на кметицата,но ако не знаете,за всеки парад,про тест и др.прояви се иска разрешение от СОВторо- познавам няколко души от така презрените от някои екземляри и твърдя че всички са постигнали успехи и позиции които господата коментиращи тук никога няма да могат.В цял свят има такива хора и никой не ги оценява като гейове а като хора, хиляди двойки отглеждат деца 100 пъти по добре от "нормалните".
61
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С КАКВО ГЕЙОВЕТЕ СА ПО ЛОШИ ГРАЖДАНИ ОТ ГОСПОДИНА ИЗРАЗИЛ ФАШИСТКАТА СИ ПОЗИЦИЯ ОТКРИТО. НЕ Е ЛОГИЧНО АКО ПОИСКАТ РАЗРЕШЕНИЕ ДА НАПРАВЯТ ПАРАД С ИМЕНАТА И ЛИЦЕТО СИ ЗАЩО ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО, А ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ ДА ВИКАТ ОБИДНИ ЛОЗУНГИ, КРЕЩЯТ НЕЦЕНЗУРНИ ЕТИКЕТИ- ТЕ ДА СЕ ОХРАНЯВАТ, ДА ИМ СЕ РАДВАМЕ И ДА НЕ МОЖЕМ ДА ВИДИМ ЛИЦАТА- ЗАКРИТИ С КАЧУЛКИ И МАСКИ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ НЯКЪДЕ ИМА ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВА, НА ДРУГИ МЕСТА ПО СВЕТА ПОДОБНИ ЛИЧНОСТИ СА СПЕЧЕЛИЛИ СЪРЦАТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ СЪС СВОИТЕ ИДЕИ
60
14
 
9
 
! Отговори
Обиколил света преди 6 години
Кучетата си лаят, керванът си върви. Има безброй контрааргументи, повечето провокирани от страх пред различното и пред промяната, тя си е страшна. Но нищо не може да я спре. Приемането и оценяването на човек като човек, независимо какъв е по пол, раса и религия - или с кого се обича - ще бъде факт. В някои държави по-бавно, но е неизбежно.
59
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова сте ограничени всичките вие, които смятате хомосексуализма за нещо ненормално. Само си представете Вашите деца или внуци да са гей или лесбийки. Нима ще се отрече от тях само заради това!!?!! Нима не е по-важно щастието и здравината на едно семейство, отколкото кой с кого спи!? И престанете да намесвате църквата по този въпрос. Тя отдавна се е превърнала в бизнес. И от нейно име са се извършвали безумни неща в миналото.....почете малко за средновековието.
58
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е че джендърите се налагат от левите и либерални партии в Западния свят, като същите се подкрепят от Русия, както и нашите псевдопатриотите.
57
8
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Сменете си кметицата, софиянци.
56
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите не са узряли за *** идеологията.Гейпарадите трябва да се забранят,както и всички хомосексуални организации.
55
11
 
23
 
! Отговори
Софиянка преди 6 години
Аз мнооооого ще си мисля преди изборите дали ГЕРБ удовлетворяват моята ценностна система! По-скоро християнската православна вяра! Защото въобще не ме интересува кой колко е толерантен и либерален на содомията, а как Бог ще погледне на моето поведение! Всеки си има свободата да избира, в крайна сметка!
54
14
 
16
 
! Отговори
Вуте с големио преди 6 години
Тия лесбийките са станали такива щото не са си имали работа с мене. Дайте ми ги две-три, и я че ги вкарам у правио път. Като се подрусат на керестето ми, сите лоши мисли ке им избегат.
53
6
 
18
 
! Отговори
От провинцията преди 6 години
Та сикимде, софийската община какъвто парада такива и софиянци. За нас някой да мисли и аз искам парад в село Шикишево...
52
4
 
9
 
! Отговори
До51 преди 6 години
Благодаря! Хубаво е освен тълковен речник да отваряме малко и граматиката. По-принцип не пречи и ако не я отваряме, особено когато не се налага да пишем. Отворете я и Вие за да научите поне кога и как се поставят препинателни знаци.
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новият световен ред са го сътворили бившите нацисти съвместно с ...евреите, разбира се.Има си позитивна и негативна евгеника т.е. генетични линии за размножаване и за изтребване.М-да, източните христини са нежелани, защото си има раси за шефове.*** и не-гри са необходими за черноработници, араби за дребен бизнес, но източноевропейците трябва да претърпят регрес за да стигнат нивото на черноработниците.
50
3
 
5
 
! Отговори
до48 Никога не преди 6 години
"отговарям", но приличате на внуците ми: 1.Отваряте Речник за чужди думи в бълг. език.2.На буква "б" намирате "билюк"( тур.)1.Множество.Стадо, черда.3.Чета, рота.Ползувайте речници;"тя( книгата) сляпото окато прави.."( не питайте КОЙ е написал това.. открийте автора;-))