Полицията в Чикаго разследва Стоичков за побой над журналист

Може само да сънува, че съм го удрял, отвърна Камата
Обновена: 10 окт 2012 14:58 | 10 окт 2012 10:51, Красимир Ангелов
52
Полицията в Чикаго разследва Стоичков за побой над журналист
Христо Стоичков отрече да е посягал на журналист в Чикаго. Снимка: Булфото

Полицията в американския град Чикаго разследва футболната легенда Христо Стоичков по обвинение за побой над български журналист, съобщава "Труд", като цитира високопоставен служител от местната полиция.

В полицейския доклад към преписката е записано, че "жертвата е ударена със свит юмрук от Стоичков", като по изясняването на случая продължават да работят органите на реда.

Инцидентът е станал на 8 октомври около 19,30 ч местно време по време на тържеството за 15-ата годишнина от основаването на футболен клуб "Чикаго Файър", където Стоичков игра в края на своята кариера.

"Модерният ляв" нападнал главния редактор и издател на местния вестник "България Сега" Светлозар Момчилов, който по думите му поискал да вземе интервю от футболната легенда.

Тъй като не става дума за тежко криминално престъпление, Стоичков ще може да напусне страната и да се върне обратно у нас, където в момента е треньор на "Литекс".

Самият Стоичков отрече да е удрял Момчилов.

"Сигурно имате предвид един човек, който беше дошъл без покана на бляскавата церемония на "Чикаго Файър". Хората се бяха подготвили фантастично. Една от най-хубавите церемонии, на които съм присъствал. Заедно с другите ми колеги получихме уникални възпоменателни значки“, започна разказа си пред "Труд" Камата и продължи:

"И покрай толкова много блясък, усмивки и прегръдки се появи един човек, който започна да нахалства за интервю. Казах му, че по цял свят има правила. Научил съм ги в Барселона - най-големия клуб."

"А този човек очевидно не беше никакъв журналист, а за спазване на правилата да не говорим. Когато продължи да се държи нахално, не издържах и го хванах за яката. Тогава охраната го изведе. Това е цялата истина. Даже не знам как го е допуснала без покана", уточни треньорът на Литекс и обвини Светлозар Момчилов, че "сънува".

"Може само да сънува, че съм го удрял. Голяма злоба се трупа у някои хора и ми е болно, че говорим за това. Толкова са жалки, че искат на мой гръб да станат известни. Но гърбът ми е голям, ще издържи. Не ме мислете! На мен слава не ми трябва, имам предостатъчно", завърши Камата преди обратния полет към България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do g-n stoichkovGOSPODIN STOICHKOV, PISHA IMETO VI S MALKA BUKVA PORADI NEUVAJENIETO KOETO IMAM KAM VAS KATO CHOVEK I BALGARIN. DOBRE SI SPOMNYAME VSE OSHTE KAKVO KAZAHTE ZA BALGARIYA. IGRALI STE V USA I MNOGO DOBRE ZNAETE CHE NE MOJETE DA HVANETE NIKOGO ZA YAKATA PO KAKAVTO I DA E POVOD. ZASHTO NE HVANAHTE NYAKOI POLICAI ZA YAKATA??? AKO IMA NYAKAKVI PROBLEMI S NYAKOGO TRYABVA DA SE OBARNETE KAM OHRANATA. TYA E OTORIZIRANA DA POKANI NAGLECA SPORED VAS DA NAPUSNE A AKO TOI NE ISKA TYA(OHRANATA) ZNAE KAK DA DEISTVA. V DADENATA SITUACIYA SPORED VASHITE OBYASNENIYA STE NARUSHILI ZAKONA!!!
40
0
 
1
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ейй,изтървахме Ицата за...минути от Кривунделово и той пак се...прочу.Сега пък в Чикаго;добре че там направи...магарията,а не пред Белия дом,или на...аудиенция при папата.
39
0
 
4
 
! Отговори
rambo преди 11 години
абе този дивак и варварин *** и неграмотен *** докога щте излага българия и българите то не бяха псувни та сега и побои над журналист.малко седя 3 години на резервната скамеика на барселона да се учи да играе футбол.кройф трябваше да го държи резерва поне 10 години но има една поговорка-пусни свинята под одъра за да се качи на леглото.от ицо дузпата не става нищто всички голове почти са му от наказателни удари и дузпи.а е и голям симулант непрекъснато симулираше за дуспа.с2 думи дивак,в
38
0
 
2
 
! Отговори
мангии преди 11 години
Добре,че американците не разбират български ,току виж са отнесли цветни харманлийски като бакшиша,дръзнал да не направи път на гъзарската кола на н.пр. Глямата работа с многото приятели,шот кво шъ стане а????????????
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен (45)Възможно е и вестникът и журналистът да са помиярски, но Е СИГУРНО, че Стоичков е забележително примитивен *** в същността на душата си. Има и някаква дебилност в него. Парите, славата и почестите принудително малко го облагородиха, но простака си остава ***.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"България Сега" е най-помярския бг вестник в USA.
35
2
 
4
 
! Отговори
КНК преди 11 години
В Библията е описан единствения случай в света когато ДРЕБОСЪКА Давид побеждава ВЕЛИКАНА Голиат.От край време е ясно,че света е пълен с Давидковци (било журналисти,било футболни фенове,било "интелектуалци"),които ожесточено търсят рядко срещаните Великани за да стъпят на раменете им и света да ги забележи.Този случай е ярко доказателство,както и случая преди 3 години в Барселона.Тогава Давидкото изяде и шутовете,"Труд" се ежеше,че ще съди Стоичков,но замълчаха като ***.Некъдърни са !!!!!!
34
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Истината е посредата. Арогантен и нахален журналист, търсещ евтина сензацийка. От другата страна *** на който малко му трябва и ето ти новината.Ако беше човек с повече интелект Ицето щеше да го направи за смях, а не да се въвлича в поредната безумна история. Ако имаше повече акъл Ицето новината трябваше да е " Български Журналист изхвълен от охраната...." . Отличен футболист...но дотам
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простакът си е *** - дали е футболист или премиер - все едно !
32
0
 
7
 
! Отговори
dx преди 11 години
След всеки негов гаф ,като световно изестното "мамата" ,следва опровержение,че не той го направил. Типично за камата както и за приятеля му , друг виден българин,на който всички му са винжвни. Лика прилика ,като два стръка иглика.
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сутринта слушах репортаж със свидетели (вкл журналист) на случката и общо взето никой не е видял шамари и ритници, а само потвърдиха думите на Стоичков, че оня е нахалствал за интврвю и той го е извел като го хванал за ревера. Така че цялата работа може верно да е евтина шумотевица. Накрая ще се разбере, ония ченгета и съд не са като нашите.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този се помисли за Господ и всичко трябва да му е простено .
29
2
 
15
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Като футболист, да шапка му свалям ,но като интелект 0. Вживява се на недосегаем и велик за всичко,известността не му позволява да се държи по този просташки начин,той какво иска и котките ли да му лижат подметките,добрия играч си е винаги добър и простака си остава ***.
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От такова рядко л.......но като Стойчков може да се очаква вскичко.
27
0
 
16
 
! Отговори
другара Тодар Живков преди 11 години
Модерния ляв вече е модерен прав
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След журналистите, Стоичков да подкара и политиците!
25
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aко има повече българи като Стоичков, журналистите ще разберат, че работата им не е да ни манипулират всеки ден с поръчковите си помии.
24
0
 
3
 
! Отговори
до 11 жалко е преди 11 години
Жалко е за теб,където разсъждаваш какво е трябвало да направи.Това е "той" и това е направил.Как може да се очаква нещо друго...Горките наивници.
23
10
 
15
 
! Отговори
дамата преди 11 години
Ами от *** просташки постъпки какво друго да се очаква - да направи нещо велико ли?
22
2
 
2
 
! Отговори
NEDEMOKRATOS преди 11 години
,,BG SEGA,, E MNOGOTIRAJKA. KAKAV VESTNIK SANUVATE?

Спонсорирани публикации