Гръцката криза спира Бербатов за Олимпиакос

Клубът засега се е спрял на анонимник от Пескара
9
Гръцката криза спира Бербатов за Олимпиакос
Снимка: Reuters

Гръцкият шампион Олимпиакос се е отказал от идеята си да привлече в редиците си бившия капитан на България Димитър Бербатов, твърди изданието от южната ни съседка "gazzetta.gr".

Както е известно, Берба бе пред трансфер в отбора, но към днешна дата тимът изпитва много сериозни финансови трудности, каквото е положението и в цяла Гърция.

Клубното ръководство не разполага с нужните средства, за да плаща големи цифри на куп и така селекцията към днешна дата се отлага.

Но дори и да бъдат решени тези проблеми, трансферната цел за атаката е друга. Всички усилия ще се вложат в привличането на бразилския нападател Жонатас де Жезуш, който е собственост на италианския Пескара. Той е доста по-млад и по-евтин от Бербо.

Клубът очаква да види какво ще стане с евентуалния фалит на Гърция и едва тогава ще има малко повече яснота за парите с които ще разполага с трансфери.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 8 години
Какво? Да отиде при аматъорите? Бербатов преди изпадането на Цска каза,че не би дал пяари за този Цска ,а камо ли да играе в селските групи.Как виждаш от заплата половин милион да отиде при селяните с къчовете по селските ниви.Ти момче акъл изобщо имаш ли или затова си фен на цска. бербатов,Стоичков - все чужди футболисти,а не на цска казаха,че не биха вложили и копейка в цска,какво остава да играе Бербо без пари на село. Хаха смех
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да оди у шопско.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина ако не си намери отбор ще бъде голям жест ако помогне на ЦСКА.
3
3
 
2
 
! Отговори
някой преди 8 години
Бербатов беее бележи беее!!!!:))))
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аааай, тя кризата дойде!!Не може да бъде!И кво ше праим ся?
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей. От заглавивто помислих, че гръците ще сключват договор с чиляк на който не му знаят името *** той чиляка и име че и фамилия си имал. Що е анонимник се не разбра... Думичката е "непознат" или "неизвестен" а не човек, който си крие името.

Спонсорирани публикации