Лудогорец подчини Локо Пловдив в луд мач

"Орлите" спечелиха с 3:2 в Пловдив
Обновена: 8 ное 2022 20:18 | 8 ное 2022 20:15, Красимир Ангелов
6
Лудогорец подчини Локо Пловдив в луд мач
Снимка: Lap.bg

Лудогорец удари с 3:2 Локомотив Пловдив на "Лаута" и взе страхотна шампионатна победа, с която стопи изоставането си от ЦСКА на само три точки. Разградчани имат и два мача по-малко.

Локо дръпна в резултата с гол на Мартин Паскалев (4), но гостите набутаха три попадения още преди почивката чрез Матиас Тисера (19 и 28) и Каули (38). Домакините се върнаха в мача, след като Джовани опъна мрежата на разградчани в 64-ата минута, но до нещо повече нямаха сили.

Така Лудогорец си взе победата и се утвърди на второто място в класирането, Локо е на четвърта позиция.

Всички за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
. преди 1 година
Списвача е уникален съвременен интелектуалец.Лудогорец е добър отбор за разлика от софииските обори.
2
1
 
1
 
! Отговори
Ко..?? Неееее... преди 1 година
Как бихте коментирали факта,че в България има два еднакви и доблиращи се отбора(ЦСКА),и на никой не му прави впечатление че е на път да се появи и още едно ЦСКА.та трите ЦСКА да играят само във евро турнирите.Това беше такава подигравка със спортната ни общност,че направо ме е срам да кажа че съм българин.От както това се случи,не съм изгледал нито един мач по телевизията,за стадион да не говорим.И си ми е много добре.Вече във почти всяка една евро-кънтри си имам любим отбор,гледа ги всички.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво сега, никой ли не видя как Локо Пд нарочно се изтегляха целия отбор до центъра и оставяха играчи на Лудогорец да им излезят сами срещу вратаря почти от своята половина? Вижте им головете , които уж били "набутали" на лудогорец. Пълна порнография за мен е тоя мач.. Мирише на гнило даже и от екрана на телевизиятаиграчи